Iata care sunt povestile vedetelor care ne-au inspirat cel mai mult si ce credem ca e important sa retinem din ele:

Celebritatile ne fascineaza mai ales prin viata plina de lux si incununata de succes pe care o duc. Insa povestile multor persoane faimoase pe care le admiram ascund adevarate lectii de viata, din care putem sa tragem invataminte pretioase. Iata care sunt povestile care ne-au inspirat cel mai mult si ce credem ca e important sa retinem din ele:

Miles Teller nu a avut bani pentru scoala de actorie

Miles Teller a devenit faimos dupa ce a obtinut un rol in blockbuster-ul „Fantastic Four”, iar asta s-a datorat faptului ca tanarul actor era student al celei mai prestigioase scoli de actorie din lume, „Tisch School of Performing Arts”, din New York. Pentru a-si permite sa mearga la facultate, actorul a marturisit ca a luat un imprumut cu ajutorul caruia a putut sa isi finalizeze studiile si sa obtina roluri importante.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste! 5 Măști pentru un păr mai sănătos, mai bogat și mai strălucitor

Multi au descoperit gustul succesului pentru ca nu au lasat lipsa banilor sa fie un impediment in calea lor. Daca ti-ai dorit dintotdeauna sa faci ceva si visezi cu ochii deschisi la acel moment, o solutie este sa apelezi la un astfel de imprumut rapid. Indiferent ca vrei sa mai termini o facultate, sa urmezi niste cursuri de specializare sau sa transformi un hobby in profesia ta de baza, sa investesti in tine nu este niciodata o idee rea.

Oprah a stiut cum sa isi schimbe norocul

Acum este una dintre cele mai de succes vedete de televiziune din SUA, insa viata nu a fost intotdeauna usoara pentru Oprah. Nascuta intr-o familie saraca, Oprah a fost abuzata sexual de trei membri ai familiei, inca de la varsta de 9 ani. Cand avea doar 14 ani, a adus pe lume un baietel care a murit la scurt timp dupa nastere. Viata ei s-a schimbat abia apoi, dupa ce a plecat sa locuiasca alaturi de tatal ei. Acesta a ajutat-o sa isi continue studiile si sa termine cursurile Universitatii din Tennessee, unde s-a specializat in marketing, scrie Business Insider. Acum, Oprah castiga, in medie, 10 dolari pe secunda si a fost pe primul loc in topul Forbes al celor mai bine platite celebritati din lume.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta 5 Tratamente naturiste pentru problemele urinare

Oprah este exemplul perfect ca poti atinge succesul indiferent de cum ai crescut sau din ce familie provii, daca esti dispusa sa muncesti din greu si sa iti faci treaba cu seriozitate. Astfel, gustul realizarilor tale va fi mult mai dulce si vei fi recunoscatoare pentru tot ce ai, pentru ca vei sti cat de mult ai muncit.

J.K. Rowling a fost refuzata de 12 ori inainte sa dea lovitura

Autoarea celebrei serii Harry Potter le da o lectie de viata tuturor celor care cred ca a avut o existenta usoara. Ideea romanului i-a venit in timp ce se afla intr-un tren si a inceput sa scrie imediat ce a ajuns acasa. Insa mama ei a murit in acel an, iar J.K. Rowling a abandonat ideea. Dupa o casnicie esuata in Portugalia, scriitoarea s-a mutat la sora ei, in Edinburgh, si a trait din ajutorul de la stat.

Cu toate acestea, s-a reapucat de scris si a terminat primul volum din aventurile micutului vrajitor. Insa, in 1995, 12 edituri au respins manuscrisul, pe motiv ca povestea nu va avea priza la public. Succesul lui Rowling a venit dupa ce o editura micuta i-a oferit o suma infima, de doar 1500 de lire, pentru a publica primul volum, in 1000 de exemplare.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

In 1997 si 1998, cartea a castigat premii importante din partea Nestle Smarties si a fost declarata „Cartea pentru copii a anului”. Acum, Rowling a vandut peste 400 de milioane de carti in intreaga lume si a strans o avere impresionanta. J.K. Rowling este un model de inspiratie pentru noi toate. Daca nu renunti la ceea ce iti doresti, esti perseverenta si ai incredere in tine, succesul nu va intarzia sa apara.

Keanu Reeves, ghinionist in viata personala

Actorul ascunde in spatele zambetului sau bland si a privirii patrunzatoare o poveste de viata de-a dreptul tragica. Cand Keanu avea doar 3 ani, tatal sau a parasit familia si a rupt legatura cu el si fratii sai. Actorul s-a luptat apoi cu dislexia si a fost mutat de la un liceu la altul de patru ori, pana cand a renuntat complet la studii. Abia mai tarziu s-a intors la scoala si a reusit sa-si obtina diploma.

Nu reușește să-și lege șireturile? Poate fi un semn că ai un copil supradotat, afirmă o specialistă din SUA Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Cand avea 23 de ani, cel mai bun prieten al sau, River Phoenix, a murit dupa o supradoza de droguri. „Era un om remarcabil. Ne intelegeam perfect si inca mi-e dor de el. Ma gandesc adeseori la el”, spunea Keanu in urma cu doi ani. In 1998, actorul a cunoscut-o pe Jennifer Syme, iar intre ei s-a nascut o poveste intensa de dragoste. Un an mai tarziu, actrita a ramas insarcinata. Din nefericire, bebelusul celor doi, o fetita, s-a nascut mort la opt luni. Keanu si Jennifer nu au reusit sa treaca peste aceasta tragedie si s-au despartit. Jennifer Syme a murit un an si jumatate mai tarziu, intr-un groaznic accident de masina. „Durerea pe care o simti isi schimba forma, dar nu se termina niciodata”, a fost singurul comentariu facut de actorul discret. Ca si cand nu ar fi fost destul, sora actorului, una dintre cele mai apropiate persoane din viata lui, a fost diagnosticata cu leucemie.

Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Bergenbier S.A. lansează Fresh 0.0 Mango și Fructul Pasiunii

In toti acesti ani, in ciuda faptului ca pe plan personal situatia era dramatica, actorul a aparut in filme de succes precum seria Matrix, Constantine sau Sweet November si a ajuns pe lista celor mai bine platiti actori de la Hollywood. Actorul si-a facut un obicei din a-si dona aproape toate castigurile unor cauze nobile sau sa le faca diverse cadouri colegilor sai de platou. Pentru el pastreaza doar strictul necesar, a fost fotografiat adeseori circuland cu metroul si duce o viata modesta.

Keanu Reeves este un model pentru oricine a intampinat perioade dificile sau tragedii personale. Lectia pe care o putem invata de la el este sa tinem capul sus si sa nu ne dam batuti, dar si sa invatam sa recunoastem si sa apreciem lucrurile care conteaza cu adevarat in viata.

Sursa foto: Shutterstock / Copyright: Joe Seer, s_bukley, Tinseltown

Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri