ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Avc ischemic urmat de hemipareza stinga la copilul de un an si o luna

Voteaza
*****Scor: 4 din 1 vot
 

MA INTERESEAZA TOT CE SE CUNOASTE DESPRE ACEASTA BOALA SI MAI ALES METODELE DE TRATAMENT DEOARECE FETITA MEA FACE TRATAMENT CU TROMBO ASS DE 50 MG SI RECUPERARE DAR CEVA IMI SPUNE CA NU ESTE IN REGULA MAI ALES CA SINT NEVOITA SA INTRERUP ASPIRINA DEOARECE RACESTE FOARTE DES.CREDE CINEVA CA ESTE BINE SA MAI CAUT ALTI NEUROLOGI IN TARA ,SAU POATE CA SA MERG SI LA ORTOPEDIE CACI SCAPA GENUNCHIUL FOARTE MULT IN SPATE ,MENTIONEZ CA NOI AM FOST INTERNATE LA NEUROLOGIE PEDIATRIE LA OBREGIA DAR SINT DESCHISA SI ALTOR SUGESTII ..
  citeaza   raspunde

Buna, sunt o mamica in aceeasi situatie , baiatul meu are aproape 3ani si a fost diagnosticat cu sindrom antifosfolipidic ceea ce a determinat si AVC . II administram in fiecare seara 10 mg de aspirina iar pentru hemipareza dobandita in urma AVC-ului facem recuperare intensiv. Si la noi AVC este ischemic si probabil facut la nastere sau in viata intrauterina. Te rog daca poti sa ma contactezi la tel:0745488497 sa vb. mai multe . Vreau si eu sa stiu ce vi s-a spus si ce anume cunoasteti despre aceasta problema, avand in vedere ca am constatat ca nu se stie prea multe in medicina romaneasca despre problemele de coagulare a sangelui.
  citeaza   raspunde

BUNA , SI EU AM UN BAIETEL DE 1 AN SI 11 LUNI SI ARE AVC ISCHEMIC SI HEMIPAREZA PE PARTEA DREAPTA.
BOALA AM DESCOPERIT-O LA 6 LUNI.CU TRATAMENT SI RECUPERARE ACUM MERGE SI RAR FOLOSESTE SI MANUTA
LA NEUROLOG MERGEM LA TARGU MURES IAR RECUPERARE FACEM SI IN BUCURESTI SI LA ORADEA DACA DORITI MAI MULTE INFORMATII CONTACTATI-MA LA NR 0769322985
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: