eterna cura de slabit

Buna,
vreau sa va spun si eu ceva in legatura cu dietele. Peste tot auzi de diete minune, care te ajuta sa slabesti X kg in cateva zile. Or fi bune si alea....daca te intereseaza DOAR sa ajungi la un nr de kg si atat. Cum credeti ca asa ceva poate avea avea un efect pe termen lung?
In 10 zile dau jos 7 kg .Bun, si? dupa ce trec cele 10 zile , ce faci? Cum te mentii? Ai ajuns la kg dorite si mai departe?
Eu nu cred in aceste diete minune. Cum s-a mai spus, pui imediat la loc, si chiar mai mult decat inainte.
Dar binenteles, si ma repet, depinde de ceea ce vrea fiecare, sa aibe un stil de viata sanatos, sau sa tina o vesnica cura de slabire(care poate fi diferita de fiecare data.)
Si vreau sa va mai spun ceva ce am citit in cartea unui Mihaelei Bilic, medic nutritionist: atunci cand tii o dieta (de infometare, disociata, sau cum o fi ea) in primul rand dai jos din masa musculara si din masa osoasa si abia la urma din grasime, iar in perioada urmatoare dietei, cand de obicei ale loc efectul yo-yo, se pune inapoi, ghiciti ce? doar grasime!, Asa ca, dupa o dieta 'minune' nu numai ca reusiti sa puneti inapoi tot ce ati dat jos, dar obtineti si un aspect mai 'pufos'.

Pt a te mentine, trebuie sa slabesti sanatos, sa ai grija si cat pui in polonic si ce pui in el.
Eu sincer va recomand sa cititi cartea Mihaelei Bilic(o gasiti cu un search pe google), pt ca explica acolo multe lucruri, si va da si indicele caloric al majoritatii alimentelor, astfel incat sa va puteti alcatui singure meniul, si in celasi timp sa aveti grija la cate calorii consumati. Eu personal, tind sa cred mai mult ce zice un medic nutritionist decat ce scrie prin reviste(nu mai vorbesc de extraordinarele produse care te ajuta sa slabesti si sa mananci cat iti pofteste inima)
adinutza_delly
Postat pe 3 Iulie 2008 08:55
Mereu m-a preocupat problema ingrasarii, chiar si cand eram slaba. Pana la urma chiar m-am ingrasat 20 de kg din cauza unor probleme de sanatate. Sunt foarte pofticioasa, niciodata n-am reusit sa slabesc din aceasta cauza. De curand am fost la un dr nutritionist, care mi-a prescris un regim de slabire. Merg la dr o data la 2 saptamani.De cand am inceput acest regim ma simt extraordinar. Vreau sa va spun ca nu-mi este foame, nu mai poftesc. Reusesc fara greutate sa tin acest regim si am slabit in 2 sapt jumate 4 kg. Nu este mult dar e ceva, iar ce e important este faptul ca am slabit din grasime, nu din masa musculara sau osoasa. Sfatul meu este ca fiecare sa mearga la un dr nutritionist, care sa-i prescrie dieta potrivita, nu tineti cure dupa ce auziti, s-ar putea sa aveti probleme mai incolo. Mult succes!
andresafi
Postat pe 3 Iulie 2008 10:59
buna.unde gasesc renumitul sirop de artar?
claut_78
Postat pe 13 Iulie 2008 16:58
buna!
ce de discutii pe acesta tema...cred ca numai noua femeilor ne este atat de greu sa suportam ideea ca avem kg in plus.
in cazul in care mai suntem si pofticiaose e aproape imposibil sa facem ceva bun cu silueta noastra.
pana la urma totul se reduce la ambitie, toate stim ce trebuie sa evitam!

Postat pe 17 Iulie 2008 09:33
Buna!
Am mai spus si pe un alt subiect de acest gen acum ceva timp. Cea mai buna cura de slabire pentru fiecare femeie, indiferent ca este pofticioasa sau nu, este sa mananci orice in cantitati limitate, fara sa te saturi. Iar 19 seara sa fie ultima masa luata si de regula salate...ca tot este vara si aveti diferite posibilitati de a prepara o salata. Nu trebuie sa te infometezi..pentru ca in acest caz atunci cand nu vei mai rezista vei manca pe saturte si vei pune la loc tot ba chiar in plus..., dar nici sa poftesti pentru ca stiti voi urmarile..:)) Cea mai eficienta cura de slabire este sa mananci orice fara sa te saturi...e ca si cum ai gusta cate un pic din orice, un pic mai mult decat doar o gura. Astfel pacalesti foamea, iti faci si pofta si...slabesti. Deci mananca putin si nu foarte des..dar mananca orice! Nu puteti renunta la paine pentru ca aceasta este un fel de tampon pentru stomac, nu puteti renunta la paste pentru ca sunt foarte bune...si tot asa. In cazul in care simtiti ca rezistati si aveti si o zi mai libera, cu mai putina munca, tineti o cura cu mere si apa plata toata ziua. Va garantez ca adoua zi, chiar si seara in aceeasi zi nu veti simti foame si va veti simti atat de usoare incat veti avea mai mult avant in a manca si mai putin a doua zi. Este adevarat ca va dura ceva mai mult timp fata de curele stricte, dar va asigur ca stomacul se va invatata sa manance putin si sanatos, se va invatata cu acea cura de mere si veti slabi atat cat are nevoie organismul, ba mai mult veti face un obicei alimentar din asta...ceea ce este perfect. Atata timp cat veti tine acest regim, cu timpul nu va mai fi regim, va fi doar un fel de-a manca al vostru, unul care are grija de silueta voastra. Daca aveti vointa in primele 2 zile cu acest mod de a manca, dupa aceste zile deja va fi mai usor. Si mai faceti si sport din cand in cand. Cele care sunt la birou..stiu cum e...in timp ce stati imobilizate de munca in acte si calculator ...puteti misca degetele de la picioare sau chiar picioarele daca aveti un birou bine acoperit.Nu va observ nimeni...si veti face si miscare stand la calculator. Seara cand mergeti acasa incercati sa mergeti pe jos macar 10 minute...va da rezultate. Daca mai aveti nevoie de ajutor "nicko_grama". Bafta multa!!
nicko_grama
Postat pe 20 Iulie 2008 12:56
De la: teo85, la data 2008-02-07 11:49:46eu am inceput in urma cu 3 luni in program de slabit cu produse Herbaife (sub indrumsrea unui consultant de nutritie-gratuit)si ma bucur sa pot spune ca deja am slabit 10 kilograme. am invatat ca se poate slabi intr-un mod sanatos si fara infometre. nu spun povesti ci exact asta am experimentat.

teo85 nu mai postezi pe forum? Chiar as vrea sa fi mai detaliata cu cele spuse mai sus.
Siropul de artar cred ca se gaseste in Plafare.
nykk
Postat pe 20 Iulie 2008 19:28
Buna.Eu am doi copii,de 7ani si respectiv 1an si 5luni.A doua sarcina a fost cu probleme(fara efort si tratamente multe)deci multe kg .Am 33ani,un metru 50 inaltime si aveam 45kg,dar cu cea de adoua sarcina mai jos de 56kg nu puteam da,cure nu prea pot tine,sport nu.Din martie am inceput sa nu mai mananc dupa 18-19(daca i-mi era foame mancam un mar),paine putina,iar la prinz mancam ciorba si seara felul doi(eu numai pot manca doua feluri la o masa)si beam cate o cana de ceai sau doua pe zi(ceai de slabit"figura2" sau ceai verde)si in 3luni am ajuns la 52kg.Nu am slabit decat 4kg dar eu sunt multumita,pt ca nu m-am infometat am mancat de toate in cantitati mai mici si pt ca nu am slabit brusc intr-un timp scurt,deci nu am sa pun la loc kg pierdute.

Postat pe 21 Iulie 2008 08:38
Buna, fetelor, sant Geta, am 37 de ani si 4 copii minunati- 2 fetite, de 8 si 17 ani si 2 baieti, de 9 si 16. Cred ca fac parte din categoria femeilor, pe care nasterea nu le influenteaza negativ ca si aspect fizic si pana acum 2 ani am avut o greutate de 56 kg la 1,62m si ma simteam bine. Acum 2 ani, insa, in urma unui stres, am luat in scurt timp 8 kg in plus si am,de atunci,63 kg constant.Am incercat diverse metode de a le da jos, dar fara rezultate majore si am apelat la un specialist-naturist, la recomandarea caruia am inceput prin detoxifierea in profunzime a intestinului, aceasta avand efecte benefice asupra intregului tract gastro-intestinal. E simpla reteta si usor de urmat:
Suc de lamaie si grape-fruit praspat stors se amesteca in proportii egale si se toarna intr-un vas - cate 2g suc la 1kg din greutatea ta. Apoi se ia ulei de ricin - cate 1g ulei la 1kg de greutate si se amesteca cu sucul. Se bea tot odata, pana la ora 18.00 si cam in 2 ore incepe sa-si faca efectul.Inainte de asta, se mananca la pranz cam pe la 13-14.00 ceva usor, o salata, o tocanita de legume sau un ghiveci, iar seara- deloc, se bea doar apa plata sau ceai cu putina miere. Iti alegi 2 zile in saptamana, de ex. luni si joi sau miercuri si sambata, in care iti aplici procedura si iti doresc sa traiesti aceasta senzatie de usurare, pe care o am eu.
Apropo, se elimina si foarte multa apa, astfel incat kg-le scad simtitor chiar de la inceput. Fiti frumoase si sanatoase!

Postat pe 21 Iulie 2008 12:37
buna fetelor, vreau sa stiu si eu ceva: in cazul curei de slabire cu sirop de artar se maninca ceva?
zuzuvera
Postat pe 21 Iulie 2008 14:41
buna fetelor, vreau sa stiu si eu ceva: in cazul curei de slabire cu sirop de artar se maninca ceva?
zuzuvera
Postat pe 21 Iulie 2008 14:41
buna fetelor, vreau sa stiu si eu ceva: in cazul curei de slabire cu sirop de artar se maninca ceva?
zuzuvera
Postat pe 21 Iulie 2008 14:41
Buna fetelor, pentru a slabi sanatos, asta trebuie sa ne preocupe nu sunt bune dietele rapide, pentru ca la sfarsitul perioadei aduc dupa ele si kilograme in plus pe linge cele pe care le-ai pierdut.
In orice cura este fffff bine sa se consume 2 litri de lichid, dar sa se bea inainte si dupa fiecare masa principala cite o cana. Eu am baut ceai de coada calului neindulcit. Se scot din alimentatie obligatoriu mezelurile, prajelile, carnea de porc, alcoolul, dulciurile.
Daca ati citit sau ati auzit despre regimul victoriei principal, vi-l recomand, eu l-am tinut, se tine foarte usor, nu trebuie sa va infometati, nu se renunta la paine, si da rezultate, se slabeste sanatos,eu am slabit 5 kg in 40 de zile, va doresc mult succes, numai daca ne dorim reusim
georgettina_68
Postat pe 24 Iulie 2008 07:44
vreau si eu cura de slabire a victoriei principal georgettina 68
mironica_adina
Postat pe 24 Iulie 2008 11:08
si eu vreau cura asta de slabire.Multumesc mult!!
cirebica
Postat pe 24 Iulie 2008 22:44
Buna, nu am mai intrat pe forum si nu am vazut mesajul pe care l-ati postat, am sa scriu aceasta cura in zilele care urmeaza, este foarte lunga si imi ia destul timp, momentan nu pot, dar promit ca am sa o postez pe acest forum
georgettina_68
Postat pe 28 Iulie 2008 23:40
este foarte adevarat...de doi ani si jumatate mananc si eu si sotia ,alimente recomandate grupei nostre de sange...de slabit am slabit cu altceva dar cu asta ne mentinem nu am pus un gram...
adrianciuhan
Postat pe 3 August 2008 07:43
stiu si eu pe cineva care a slabit cu herbalife , dar dupa o perioada de 6 luni s-a ingrasat dublu, iar in momentul de fata nu mai reuseste sa dea jos, i s-a dereglat metabolismul. in plus te infometezi in ultimul hal; asta nu este o slabire sanatoasa
eu in 3 luni am slabit 20 kg doar mancand sanatos si fara grasimi sau dulciuri (legume, fructe, diverse combinatii, shake-uri de fructe in diverse combinatii, lactate cu 0% grasimi, gratare, etc.), nu am stiu ce inseamna sa-ti fie foame de-a lungul unei zile.
si, bineinteles, foarte multa vointa.
trebuie doar sa vrei

Postat pe 5 August 2008 10:23
De la: anna_pit, la data 2008-03-01 00:54:29si eu sunt noua:P
dar am o cura super de slabire
a fost o discutie despre ea si pe kudika
faimoasa dieta cu sirop de artar
este cu adevarat buna...eu am slabit 4 kg in 5 zile si faza e k nu slabesti in greutate k te infometezi... siropul amestecat cu lamaia chiar iti topeste grasimea din corp....e super...ar trebuii sa o incercati...

zeama de la 3-4 lamaii
3 linguri de sirop de artar
1 linguritza de piper chayenne sau....mai pe romaneste boia iute
si 2 litrii apa
se amesteca totul si se beeeeaaaa...
trebuie sa bei cam in jur de 10-12 pahare pe zi
nu stiu ce sa spun despre cele care au probleme cu stomacul...nu stiu daca e prea recomandata...
aaa...si ink ceva...sa stiti k nu e rea la gust...si este un fel de limonada piperata:P
succes!
anca1986
Postat pe 5 August 2008 13:43
ana_pit tu ai slabit numai cu limonada?
atata timp cat ai baut limonada ce ai macat?
ai tinut si vreo dieta sau ai mancat normal?
te rog sa imi spui si mie ca m-ar interesa sa beau si eu limonada din asta dar sa stiu ce trebuie mancat sau daca se bea numai limonada fara sa se mai manance?
astept raspuns cat se poate de reede. multumesc mult.
anca1986
Postat pe 5 August 2008 13:49
Am mai auzit despre persoane care au slabit cu produse herbalife.Dar in acelasi timp si ca aceste produse sunt ff scumpe. M-as incumeta sa le incerc si eu . Am nevoie sa slabesc exact 10 kg.Cu diverse cure de slabit am incercat. Reusesc sa slabesc, dar dupa ce nu mai tin regim tot ce dau jos se pune la loc.Poate ma ajuti si-mi spui ce produse ai luat si cat te-au costat.
madalinava
Postat pe 6 August 2008 07:28
Eu am incercat sa tin cura Herbalife , am achizitionat programul intensiv si dupa ce am platit 450 lei noi , rezultatele au fost slabe.
Am respectat intocmai indicatiile:
- dimineata cu 30 ' am baut pastilele iar la micul dejun mi-am pregatit shake-ul din 200 ml lapte 0,1 % si 2 lingurite de praf ( capsuni)
- la pranz am baut pastilele cu 1/2 ora inainte si am mancat salata de cruditati ( varza , rosii , ceapa , castraveti , ardei) cu pui sau peste pe gratar sau salata cu branza slaba sau legume fierte ( amestec )
- la cina am mancat ca dimineata.

Sunt foarte dezamagita de acvest program "minune". E o mare prostie , nu-si merita banii. La m0ne nu a avut cine stie ce efect. Chiar nu-si merita banii , singurul lucru care mi l-a provocat a fost: scarba! Daca la inceput shake-ul era suportabil dupa 1 luna imi venea sa vars. Unde mai pui ca kg date jos se si intorc???

Eu am reusit altfel . am tinut o cura mai "neortodoxa" :
8 :00 - 1 cafea
10:00 - 1 / 2 oua fierte
12:00 - 200 ml suc rosii( rosii stoarse)
14 :00 - 100 gr carne pui / peste fiarta sau gratar
16:00 - 1 mar

_ lichide am baut foarte multe: zilnic 3 l apa si 1 cana de ceai verde chinezesc antiadipos.

si mi-am facut un abonament la un salon de remodelare corporala :
15 sedinte de ecetrosauna - o combinatie intre electrostimulare si sauna
15 sedinte ultrasunete
3 sedinte masaj anticelulitic
3 sedinte fast slim

Am terminat programul si pot spune ca am scapat de 13 cm din talie , 5 de la solduri, la picioare de 7 cm si cel mai important nu mi-au iesit vergeturi , celulita aproape ca a dispurut ( nici nu prea aveam ) iar pielea rata impecabil, chiar am un tonus foarte bun.
In continuare am ales sa mananc legume , fructe cat mai multe , crude /fierte , carne slaba fiarta / gratar ,lactate degresate , ultima masa in jur de 18 si putin cate putin .
am ajuns la greutatea pe care mi-am dorit-o , la 49 de kg de la 58 in doar 1 luna , acum incercsa ma mentin !

Eu nu as recomanda nimanui sa dea banii pe hebalife sau pe alte " minuni" de genul asta . Cei care sunt tentatii sa-l urmeze, ar face bine sa es informeze si sa caute pe google parerile celor care au tinut regimul Herbelife. Aproape toti au redepus kg pierdute si regreta banii dati .

Postat pe 6 August 2008 19:15
buna.. anna_pit..eu sunt vera si sunt noua.......iti multumesc pt sfatul dat...am sa-l urmez si eu daceasat cura.....dar te rog sa-mi spui unde gasesc sirop de artar?...si bei oricand in timpul zilei sau cum? multumesc...te pup
ver_utza
Postat pe 7 August 2008 17:46
inca ceva.........eu am luat timp de o luna si jumatate niste pastile de slabit' regenon' se numesc.....iti taie pofta de mancare si slabesti ceva dar te ia cu ameteli...si dupa ce nu mai iei se pune la loc tot ce-ai dat jos....deasta vreau sa urmez dieta cu sirop de artar....mi se pare foarte sanatoasa
ver_utza
Postat pe 7 August 2008 17:52
o reteta frt interesanta ptr slabit pe care in medic a recomandato ar fi sa iti alegi un lactat dintre lapte,iaurt sau branza dulce....im fruct,care iti place(eu am ales pepene) si carne (eu miam ales de pasare),in fiecare zi consumati doar din aceste alimentre,puteti manca de cate ori vreti pe zi.Carnea sa fie preparata fara ulei....deci fiarta,pe gratar la cuptor...eu miam facut la punga magica...este frt usor de tonut...o vou tune vreo 3 sapt si va anunt ...o prietena a slabit 8kg in o luna....a...puteti manca paine graham sau hipoglucidica...eu nu mananc deloc paine.
sxyblonde2die4
Postat pe 8 August 2008 10:03
BUNA...ma bucur ca ne-ai spus si noua despre aceasta reteta sxyblonde2die4....s-ar putea sa fie buna...greu de tinut nu cred ca este....dar daca le-am combina cu limonada(cea de la ana_pit)?.te pup
ver_utza
Postat pe 8 August 2008 17:27
eu te pot ajuta sa slabesti intra pe www.da-slabire.ro si vezi mai multe detali

Postat pe 29 August 2008 23:18
eu zic sa incerci herbalife este cea mai buna cura din cate am incercat eu pana akum si am slabit in 3 luni 13 kg ma mentin de 2 ani deja www.da-slabire.ro

Postat pe 29 August 2008 23:23
Principessa_baronessa /Cum se poate sa maninci de toate si sa slabesti? Interesanta ideea. Poti sa mi-o impartasesti si mie? Adresa mea de e-mail este:brsc_cristina@yahoo.com
Cristina
brsc_cristina
Postat pe 2 Septembrie 2008 20:38
Chiar interesant.
parangsm
Postat pe 3 Septembrie 2008 20:50
Si eu am tinut cura cu herbalife, doua luni, cam 5 kg pe luna, iti trebuie totusi ambitie daca esti un gurmand. M-am simti bine si am slabit frumos, uneori cantarul ramanea nemiscat dar se vedea in centimetri.Apoi au mai tinut trei prietene aceasta cura, acelasi rezultat, una dintre ele a slabit 8 kg pe luna. ATENTIE!!! Se pun la loc daca nu aveti grija dupa terminarea curei..sport mai ales,asta e secretul meu
alice88
Postat pe 7 Septembrie 2008 10:08

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
????? 1 De la: frentzya 15 Noiembrie 2009 17:59
Ce reete de mncare gtim astzi? 18 De la: etinc3lle 19 Februarie 2010 11:41
Propolis cu aloe vera 1 De la: bujjoritza 30 Ianuarie 2010 10:26
Dieta Catalin Crisan 2 De la: eu_geminy 17 Aprilie 2011 15:14
temperatura si timp 1 De la: adrivladulescu 8 Decembrie 2009 23:08
Setari Cookie-uri