eterna cura de slabit

Da, e foarte adevarat ca functioneaza cura cu herbalife dar vointa nu are toata lumea. Fiecare alege ce vrea sa faca in viata sa slabeasca sau nu sanatos. De exemplu eu am slabit 9 Kg in 41 de zile. dar acum dau putin mai greu jos fiindca sunt tentatiile mari.

mironica_adina
Postat pe 18 Octombrie 2008 13:05
De la: mihaherli, la data 2008-10-15 21:11:09Dar, ce poti sa le spui fetelor despre grasimile care sunt depuse pe organele din corp si care zac acolo de mai multi ani? Dupa parerea ta cum se pot elimina?


Cu grasimea depusa pe organele din corp?
Dar in afara de faptul ca obtii niste avantaje materiale de pe urma vanzarii acesor produse fara a face cunoscute reactiile de dupa incetarea curei de ce nu spui nimic?
Nici un produs nu poate face minuni fara a avea si reactii adverse.
Si grasimea de pe organele din corp chiar ai impresia ca se elimina cu produsele tale?
Si de ce doar acestea cand poti sa cumperi si de la Amway,Walmark,Herbalife,California Dream,etc si multe altele care au acelasi pricipiu de functionare?
Chiar esti convinsa ca mai tarziu sau chiar in timpul curei nu-ti vor afecta stomacul,ficatul,rinichii?Ptr.ca stiu persoane care chiar sau imbolnavit de la aceste produse si au ajuns pana la urma tot la un regim stiintific,fara alimente disociate pe zile care iti dau peste cap tot organismul si buna lui functionare si care si-au impus ca macar de 2 ori/sapt sa faca putin sport si au fost mult mai multumite decat faimoasele si mult laudatele voastre produse pe care le nu vreti decat sa le vindeti pentru un profit de vreo 20-30% din valoarea lui- iar in cura intra produse in valoare de cca.1000 lei.
a_cretu_2006
Postat pe 18 Octombrie 2008 21:21
Sunt consultant Herbalife si nu vad de ce folosesti un asemenea limbaj?

Postat pe 19 Octombrie 2008 20:55
Draga mea, poate ca o fi functionat la tine - eu una stiu cinci persoane care au incercat si nu au reusit sa slabeasca cu Herbalife. Insa de la una din aceste persoane (care mi-e sora si e medic) stiu ca Herbalife iti poate face bine daca esti in convalescenta sau daca esti gravida.

Postat pe 20 Octombrie 2008 08:26
Incearca pe propria piele HERBALIFE si o sa mai vorbim, eu sunt doar un simplu client draga sa stii nu sunt consultant.
mironica_adina
Postat pe 20 Octombrie 2008 12:10
cristinamiliare
Postat pe 20 Octombrie 2008 16:01
a slabit cineva cu sirop de artar?
zuzuvera
Postat pe 20 Octombrie 2008 18:28
Cauta persoane care stiu sau se ocupa cu produsele Herbalife, eu am slabit cu ele 15 kg, sper sa te ajute si pe tine sunt f bune succes
costina_delly
Postat pe 21 Octombrie 2008 13:15
Ai putea sa incerci sa salbesti cu produsele Herbalife, eu am slabit 15 kg dar nu sunt indicate daca alaptezi.Ai putea astepta sa intarci bebelusiul si apoi sa slabesti.E f important ca sa fie alaptati copii.Succes
costina_delly
Postat pe 21 Octombrie 2008 13:18
Eu am slabit cu Herbalife 15 kg, daca te apuci si esti constincioasa sigur o sa ai rezultate si nici nu te infometezi, succes
costina_delly
Postat pe 21 Octombrie 2008 13:27
Inchipuie-ti ca am fost eu insami una dintre cele cinci persoane. In prima luna am slabit un kilogram iar in a doua am pus pe mine trei (deci doua in plus fata de cit aveam la inceput). Asta in conditiile in care am "vazut" o foame crunta in tot timpul asta. V-as intreba pe voi, cele care faceti apologeza produselor Herbalife: de ce, daca sint asa grozave, America are o problema atit de mare in obezitate? Ca pentru americani, cei vreo 25$ dati pe o cutie de praf nu sint mare brinza - pentru mine insa, la vremea cind am incercat asta, erau.

Postat pe 22 Octombrie 2008 00:10
De la: mironica_adina, la data 2008-10-18 13:05:22Da, e foarte adevarat ca functioneaza cura cu herbalife dar vointa nu are toata lumea. Fiecare alege ce vrea sa faca in viata sa slabeasca sau nu sanatos. De exemplu eu am slabit 9 Kg in 41 de zile. dar acum dau putin mai greu jos fiindca sunt tentatiile mari.


Mai intii spui "da, e foarte adevarat ca functioneaza cura cu herbalife" - ceea ce este putin exagerat ca atitudine: deja ai hotarit tu ca functioneaza - cind de fapt tot ceea ce stii in clipa asta cu siguranta este ca pare sa fi functionat la tine. Pe urma ne atingi cu "dar vointa nu are toata lumea". De unde stii tu??? De la vremea cind se considera ca "grasii sint asa pentru ca nu au vointa" medicina a mai evoluat. Intr-un asemenea hal, incit a ajuns la mai multe concluzii care - ghici ce! - toate, dar absolut toate, arata ca grasimea n-are nici o treaba cu vointa ci cu faptul ca organismul tau secreta ceva in cantitate prea mare sau prea mica (daca o sa tii cu tot dinadinsul, trimite-mi un mesaj si iti povestesc pe indelete). In privinta ideii ca tocmai ai slabit sanatos, da-mi voie sa am rezerve. Ba mai mult, o sa fiu foarte dura si o sa te intreb: ce o sa faci de-acum incolo? O sa-ti petreci tot restul vietii dind pe git dimineata si seara shake-uri Herbalife si mincind te miri ce o data pe zi?

Postat pe 22 Octombrie 2008 00:51
Draga daca te crezi asa de tare si vrei sa vorbim pe indelete poti sa ma contactezi pe mess ID:mironica_adina sau trimite mail cum putem lua legatura si lasa-mi numarul tau de telefon ca sa te sun sa ma lamuresti in legatura cu ce ai scris in mesajul acela poate eu nu stiu tot despre HERBALIFE dar ceea ce cunosc eu le stiu de prin anii 1994 pt ca am vazut persoane care au slabit si acum sunt tot la fel desi au imbatranit, poop si sper sa ne auzim, fara suparare da?
mironica_adina
Postat pe 22 Octombrie 2008 09:11
De la: mironica_adina, la data 2008-10-22 09:11:37Draga daca te crezi asa de tare si vrei sa vorbim pe indelete poti sa ma contactezi pe mess ID:mironica_adina sau trimite mail cum putem lua legatura si lasa-mi numarul tau de telefon ca sa te sun sa ma lamuresti in legatura cu ce ai scris in mesajul acela poate eu nu stiu tot despre HERBALIFE dar ceea ce cunosc eu le stiu de prin anii 1994 pt ca am vazut persoane care au slabit si acum sunt tot la fel desi au imbatranit, poop si sper sa ne auzim, fara suparare da?


Interesant punctul tau de vedere cu atat mai mult cu cat nu suporti sa fii contrazisa!Sa inteleg ca ai slabit folosind doar produsele pe care cu atata sarg le propovaduiesti.
Dar oare de ce ai ajuns in situatia de a le folosi?Nu datorita lipsei de vointa?
Scuza-ma ca ma leg de varsta si greutatea ta dar la anii acestia trebuia sa fii mai constienta de riscurile alimentatiei nesanatoase corelata cu stilul de viata puturos.
Si daca tot nu suporti sa fii in contradictie cu alte opinii insista mai intai asupra notiunii de forum si apoi porneste niste discutii in contradictoriu de dragul vanzarii de produse.
Sa-ti reamintesc ca foarte,foarte mic scrie pe ambalaje ca aceste produse isi fac efectul asociate cu exercitii fizice?
Si oare toti medicii care dau o replica usturatoare acestor produse si in schimb militeaza ptr.alimentatie rationala corelata cu miscare,chiar toti sunt niste imbecili si singurul adevar valabil sunt aceste produse?
Un forum iubita este o dezbatere libera,in care opiniile fiecaruia sunt respectate si luate ca atare ca fiind o consecinta a liberei gandiri si acceptare a opiniei altor persoane.
Atat timp cat fiecare suntem dotati cu un creier ca si structura unica da-mi voie sa am propriile mele pareri si sa te combat cu puterea mea de convingere,in cazul in care o am.Esti libera sa o accepti sau nu!
Asta insemna o discutie si nu impunerea opiniei tale .
Scuze ptr.limbajul agresiv
a_cretu_2006
Postat pe 22 Octombrie 2008 14:28
Am incercat sa accesez pe adresa respectiva si imi da ceva stiri despre rujuri etc. nicidecum despre salbit.Poate imi dai indicatii mai precise sau cum sa ajung la ce ma intereseaza.
costina_delly
Postat pe 22 Octombrie 2008 20:04
Nu, n-ai scris corect. Se cheama "South Beach".
Si tu la 21 de ani inca mai "papi"?

Postat pe 23 Octombrie 2008 02:59
Ok. De acord cu tine. Telefonul meu este 0754 055 506, dar n-ar fi din cale-afara de practic sa stam gramada pe telefon toata ziua, asa ca scrie-mi pe una din adresele:

anca.ciornei@century21cotroceni.ro
davila61@clicknet.ro
davila61@xnet.ro

Sint departe de a fi o suparacioasa, nici nu ma consider foarte tare si nici n-am ideea fixa ca as avea intotdeauna dreptate - dar sincer, am cam vazut "rosu" in fata ochilor cind am relizat ca timp de citeva zile la rind, una dintre forumiste nu a facut nimic altceva decit sa le invite pe toate sa o caute, ca ea e "consultant wellness" si le poate ajuta...

In fine, nu mi-am propus sa indrept lumea, asa ca...iti astept mesajul si iti povestesc despre tot ce vrei sa ma intrebi. Te sarut si de-abia astept primul mesaj de la tine.

Postat pe 23 Octombrie 2008 03:36
Eu nu pot bea ceaiul verde simplu,decat cu o felie de lamaie si la o cana pun o zaharina.E vreo problema? Nu-si mai face efectul?

Postat pe 24 Octombrie 2008 08:34
De la: zuzuvera, la data 2008-10-20 18:28:23a slabit cineva cu sirop de artar?

eu am slabit dar este o cura destul de grea
si nu se slabeste din cauza siropului...siropul ajuta la dezintoxicarea(sper k m am exprimat bine )corpului
piperul chayenne este cel care face totul si lamaia care se stie k ajuta la slabit...si faptul k...nu tre sa mananci nimic timp d 9 zile
e grea cura asta
siropul d artar mai poate fi si inlocuitor al zaharului ptr k nu contine atat d multe calorii
in fine
bafta
anna_pit
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:46
De la: ancaciornei, la data 2008-10-23 02:59:59Nu, n-ai scris corect. Se cheama "South Beach".
Si tu la 21 de ani inca mai "papi"?

cu mine vorbeai???
anna_pit
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:48
De la: anna_pit, la data 2008-10-14 04:55:30
De la: anna_pit, la data 2008-10-14 04:54:43mai am o dieta buna ptr toooata lumea!!!
dupa dieta de dezintoxicare cu sirop de artar am mai incercat dieta fara carbohidrati....adik fara paine,paste,zahar bla bla bla
se numeste dieta atkins ori....puteti sa mai faceti si o alta varianta a acestei diete dieta south beatch...sper k am scris coorect
sunt super bune si partea frumoasa e ca....poti sa papi ceee vrei
dietele astea au fost folosite initial k diete ptr diabetici si bolnavii de inima...

si am modificat...exact urmatorul mesaj era modificat...din greseala uitase m u ul nu k nu stiu engleza :)))
era doar o gluma cu''sper k am scris corect''
anna_pit
Postat pe 24 Octombrie 2008 15:51
Buna! Ce pot sa zic...sunt ca voi, vreau sa slabesc, aproximativ 10 kg, cine ma cunoaste imi spune ca sunt nebuna, asta pt ca arat cat decat ok, kilogramele la mine sunt asezate proportional, dar uff cat as vrea sa dau jos cele 10 kg!!! acum am 46 kg la 1,47 m inaltime, asta vara aveam 45kg dar acum ma lupt sa ma mentin la 46 macar. Am probleme ce tin de endocrinologie astfel ca imi este greu sa ma mentin la o anumita greutate dar sa slabesc imi este si mai greu... ce pot sa spun ca m-a ajutat la mentinere (in condiitiile in care la serv mananc mancare comandata, precum pizza si altele tampenii) este un ceai dietetic chinezesc care il beau seara inainte de culcare.
Sfatul meu pt orice persoana care are probleme cu kilogramele, intai mergeti la un endocrinolog, apoi nu tineti diete!!( eu ajunsesem intr-o vara din cauza unei diete sa imi vina sa iau de pe strada corcoduse )
In loc de diete mancati cand va este foame dar cantitati mai mici, beti bauturi calde( eu dimineata cafea-neaparat!!! si apoi ceai- de musetel, tei, fructe de padure..etc)
Incercati sa mancati cel mai bine dimineata- am o prietena care a slabit 9 kg in 2luni si se mentine, odata ce lua micul dejun restul zilei se simtea satula, mai manca cate un fruct la pranz si era si plina de energie)Eu o sa ii iau exemplul si de luni(27 oct) voi manca dimineata, fie inainte de a pleca la serv, fie dupa ce ajung la serv,sunt sigura ca nu o sa imi mai fie foame in cursul zile, astfel ca nu imi voi mai papa salariul cu mancarea comandata.
O sa imi cumpar fructe in eventualitatea in care se intrezareste vreo pofta la pranz si o sa beau ceai. ASTA-I PLANU' MEU DE ACTIUNE- UN STIL DE VIATA- daca nu o mearga o sa strang bani pentru operatie estetica

Postat pe 26 Octombrie 2008 11:55
BUNA AM AUZIT CA HERBALAIFE SINT CANCERICENE AI GRIJA CE FACI . MI-A ZIS UN PRIETEN SA NU IAU SINT PERICULOASE. EU AM SLABIT CU CEAIURI NATURA VIT ;CEAI VERDE ANTI ADIPOS SI ALTELE SI CU MINCARE DE FASOLE VEDE SI GIMNASTICA 2 ORE PE ZI AM SLABIT 40 DE KD IN 4 ANI
emilica_delly
Postat pe 3 Noiembrie 2008 10:40
programul herbalife pt slabit este bun si da rezultate , insa daca te lasi de el (cum am facut eu,din motive financiare) te poti ingrasa mai mult decat ai slabit.
issa25
Postat pe 13 Noiembrie 2008 13:26
Sunt de acord cu ISSA25.
Are dreptate.Si eu am patit la fel.Cat trebuie sa bei doar amestecul este Ok, dar nu poti sa o tii asa toata viata.
Trebuie sa combinam corect alimentele, dar cu dulcele ce facem??
parangsm
Postat pe 16 Noiembrie 2008 09:38
De la: claut_78, la data 2008-07-13 16:58:40buna.unde gasesc renumitul sirop de artar?



sI EU vreau sirpo de artar !...cine ma poate ajuta cu informatii unde sa-l gasesc ??...

-Multumesc anticipat !..
OWARDO
Postat pe 22 Noiembrie 2008 07:55
UNDE POT GASI SIROP DE ARTAR ??...
-Va rog !...multumesc !
OWARDO
Postat pe 22 Noiembrie 2008 07:57
Buna fetelor.Eu de cand ma stiu am avut o problema cu dietele astea de slabit de toate felurile si genurile posibile , le-am incercat pe toate .dar cea mai eficienta a fost pilula de slabit , care in ciuda tutoro zvonurilor la mine a functionat , iar kilogramele nu s-au mai intors. va spum cu mana pe inima pentru 3 kg nu am luat de cat o saptamna .Asa daca aveti curajul si sunteti sanatoase incercati-o , macar o saptamana .
stefanescu_07
Postat pe 22 Noiembrie 2008 20:11
Va rog :-Unde pot gasi si EU sirop de artar !...
OWARDO
Postat pe 24 Noiembrie 2008 08:03
BUNA.SUNT CONSULTANT HERBALIFE,CINE ARE INTREBARI SAU VREA SA URMEZE UN PROGRAM HERBALIFE SA MA CONTACTEZE LA 0741407086,0767608222 SAU E-MAIL cristinaplamada@yahoo.com
veti primi monitorizare pe intreg parcursul programului.va pup.

Postat pe 3 Decembrie 2008 21:56

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Retete rapide... pentru musafirii neasteptati... eu incep cu clatitele 5 De la: scorte 4 Februarie 2010 20:09
sucuri naturale 3 De la: mirabela_moraru 21 Ianuarie 2010 12:30
tot pentru clatite 12 De la: dorina27 26 Noiembrie 2009 08:43
budinca de prune cu crutoane 7 De la: feli49 9 Februarie 2010 12:45
salata de cartofi cu sos de iaurt 1 De la: simona_for_you_2006 12 Decembrie 2009 18:24
Setari Cookie-uri