o sa fac naibilor galci de la atata inghetata
|
||
|
floare_cu_colti Postat pe 13 Iunie 2011 18:27 |
||
|---|---|---|
|
Stare...de melancolie....mi-a inflorit teiul....mireasma florilor mi-a imbalsamat sufletul.... Va doresc...o seara minunata, tuturor! |
||
|
nuti_vio Postat pe 13 Iunie 2011 18:36 |
||
|
Noutati....vad ca nu prea sunt p'acilea.... |
||
|
|
||
|
nuti_vio Postat pe 13 Iunie 2011 18:36 |
||
.....Nutisor .....toate-s vechi si noua toate
|
||
|
jeanette40 Postat pe 13 Iunie 2011 18:39 |
||
pai ce noutati doresti ? si mie mia inflorit iera numa bobocica da acu iaca ca a inflorit .........si dau si cu parfum
|
||
|
floare_cu_colti Postat pe 13 Iunie 2011 18:40 |
||
Jeanettut....sunt aproape de tine....poate o sa ne vedem.... Floricica......e bine...ca ti-a inflorit...si tie.....dor de duca, n-ai?. |
||
|
nuti_vio Postat pe 13 Iunie 2011 18:46 |
||
|
...ovi, nu sunt prea rezistenta la caldura...daca ma pui la gheata, nu am nimic...arunc mai multe toale pe mine si gata... ...daca ma duci la caldura ...evitam sa vin prin Craiova, in vizita la neamuri, vara...cand veneam, fugeam dupa cateva zile... ...cand mergeam, in concediu, la mare, ma trezeam cu noaptea in cap ca sa vad rasaritul si sa inspir aeroslii...stateam pe plaja pana la 9, iar apoi imi udam prosopul si mi-l puneam din cap pana in picioare...cand se usca, il udam iara....cam asa faceam eu plaja la mare...la pranz dormeam....seara ma plimbam pe plaja pana tarziu...exsotul meu zicea ca ma comport anormal.... ...de aceea imi cam fac griji... |
||
|
daria_ Postat pe 13 Iunie 2011 18:57 |
||
...oaliu, love....inflorita tare...vezi sa nu se scuture repede
|
||
|
daria_ Postat pe 13 Iunie 2011 19:00 |
||
dor de duca Nutii?pai deabea sosii ..................si nu ma scutur is rezistenta
|
||
|
floare_cu_colti Postat pe 13 Iunie 2011 19:14 |
||
Buna seara!Nuti ma bucur sa te vad!Mai stai si tu pe forum ca doar esti gazda nu? teiul la noi a inflorit de o saptamana buna...se si scutura... o seara fr va doresc!
|
||
|
Axl_22 Postat pe 13 Iunie 2011 19:21 |
||
|
mda...te inteleg daria...sant si persoane care...se manifesta ca si tine...unele...la caldura...altele...din contra...la rece... s-ar putea sa fie si o chestie de ...adaptare la mediu...cum spui tu...si...obisnuita fiind cu mediul de acolo...mai rece...sa nu iti placa foarte tare un mediu mai calduros...sau...sa nu te simti foarte confortabil... eu...ce sa zic...suport si caldura si frigul...la frig...rezist parca...mai bine decat la caldura...dar...fiind crescut in zona asta...unde si traiesc ...se pare ca nu am o pb de adaptare ...cu toate ca...in ultimii ani...s-a cam schimbat clima...si caldurile...parca sant mai greu de suportat...decat cele cu care am crescut eu!! chiar si...diferentele de temperatura dintre diurn si nocturn...fiind extrem de mari...devin mai greu de suportat...si...chiar si cei ce n-au schimbat mediul...se adapteaza mai greu!! dar...apropo`s de cum faceai tu plaja...mie unu`...mi se parea normal...pt ca...dupa ora 9.00-10.00....deja nu prea mai e de stat pe plaja...pt ca...te prajesti...pur si simplu... si...cam asa stateam si eu...si cu ani in urma...cam in aceeasi perioada a zilei...pt ca...mi se parea cel mai sanatos... |
||
|
ovidiu42 Postat pe 13 Iunie 2011 19:36 |
||
Floris....eu astazi am plecat...pa,pa...tu, tu... Axl....multam... ce sa fac, daca e mult de lucru? is barbata la mine deabea acum a inflorit teiul...si dorul de duca ... mi-am luat 3 zile libere si am plecat sa imi reincarc bateriile.... dar is melancolica...mi-am condus copiii la aeroport....iar sufletul meu a plecat cu ei.... |
||
|
nuti_vio Postat pe 13 Iunie 2011 19:45 |
||
nuti, apropo de barbata, io prima data in vrancea am auzit de la o matusa"eu am sapte baieti dintre care trei fete" Mini vacanta placuta! stiu cum e cand pleaca un copil...te inteleg... |
||
|
Axl_22 Postat pe 13 Iunie 2011 21:35 |
||
De la: nuti_vio, la data 2011-06-13 19:45:07Floris....eu astazi am plecat...pa,pa...tu, tu... Nutii !! o sa-ti faci de cap care-vasazica nebunatica mica te gandesti la polenizare
|
||
|
floare_cu_colti Postat pe 13 Iunie 2011 21:39 |
||
tatii OVII profund si cu rabdare de mult nu ne mai delectasi cu o scriere de asa dimensiuni .
|
||
|
floare_cu_colti Postat pe 13 Iunie 2011 21:41 |
||
scuturati perdelele................... ca sa vieee feteleeeee
|
||
|
floare_cu_colti Postat pe 13 Iunie 2011 21:46 |
||
draperiile loviti voi baieti sa-mauziti
|
||
|
floare_cu_colti Postat pe 13 Iunie 2011 21:47 |
||
|
||
|
Axl_22 Postat pe 13 Iunie 2011 21:51 |
||
am auzit ca trebuiesc scuturate perdelele...hehehehe....io bat la usa cu un buchet de flori ...primiti???!!!!!....hai seara buna !!!! Floris...Axl... oi fi barbata???!!!! ......mai voi ma faceti sa spun prostii....nu ca mi-ar fi rusine....dar sunt obosita....
|
||
|
ladyDY Postat pe 13 Iunie 2011 22:15 |
||
De la: ladyDY, la data 2011-06-13 22:15:40 BINE AI VENIT LADY !io te primesc...am cules azi un buchet mare de sanziene...au un parfum...parca m'apuca si pe mine doru' de duca...
|
||
|
Axl_22 Postat pe 13 Iunie 2011 22:26 |
||
obosita rau?hai fa un mic efort si fi barbata!
|
||
|
Axl_22 Postat pe 13 Iunie 2011 22:31 |
||
fac...fac...Axl ca na de maine merg la munca....si trebuie sa ma lustruiesc un pic.....alea, alea.... am primit un puchet de flori printre care si crini.....au un parfum naucitor....si cand ma gandesc ca la ai mei au curtea plina de flori.....
|
||
|
ladyDY Postat pe 13 Iunie 2011 22:37 |
||
Floris pe unde dreaq te preumbli???!!!!
|
||
|
ladyDY Postat pe 13 Iunie 2011 22:41 |
||
Buna dimineata!
|
||
|
Axl_22 Postat pe 14 Iunie 2011 07:58 |
||
TREZIREA DOAMNELOR SI DOMNILOR! e o zi superba, a iesit si soarele! si incepe o noua saptamana de lucru
|
||
|
Axl_22 Postat pe 14 Iunie 2011 08:44 |
||
ba sa te trezesti tu, ca saptamana de lucru a inceput de ieri chiar daca unii si-au prelungit chiulu'.
|
||
|
Thor_again Postat pe 14 Iunie 2011 09:04 |
||
iete incerc sa ma trezesc!
|
||
|
Axl_22 Postat pe 14 Iunie 2011 09:17 |
||
buna dimineata soare !!!!!!!! buna dimineata fetele !!!!!! buna dimineataaaaaaaa cafeluta
|
||
|
jeanette40 Postat pe 14 Iunie 2011 09:56 |
||
|
Buna dimineata, lumeeeeeeeee! Axl.......toata viata mea am fost barbata....deh, am fost singurul copil la parinti......deci 2 in 1... s-au ,, oferit" cativa copilasi sa imi aline dorul de copii, cica....sa am grija de ei...sa-i alint....samd.... Floris...sa stii ca aseara mi-am facut de cap. ...m-am plimbat prin parc...pana tarziu in noapte....am asteptat sa ma sune copiii |
||
|
nuti_vio Postat pe 14 Iunie 2011 10:14 |
||
Jeanette....multam.....primit....notat
|
||
|
nuti_vio Postat pe 14 Iunie 2011 10:18 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| EUPAREUNIE | 2 | De la: garbo_408288 19 Aprilie 2015 10:18 |
| Aspecte care descriu cum anume ne sim�im! | 92 | De la: tutankhamon 6 Iunie 2009 20:08 |
| AMINTIRI DESPRE VIITOR | 56 | De la: PETRU_CEL_MARE 16 Martie 2012 23:29 |
|
|
||
| De ce oare la unii oameni nu le place sa vorbeasca despre Dumnezeu? | 51 | De la: vuvuzela 13 Iulie 2010 22:24 |
| Problema mea... | 13 | De la: elisavuri 26 Noiembrie 2011 15:08 |
PISA 2025: trei sferturi dintre elevii români cer ajutor când temele devin dificile
Premieră în educația specială: doi profesori la aceeași clasă, într-un program-pilot la Alexandria
Reguli noi pentru indemnizația tinerilor ieșiți din sistemul de protecție specială care studiază sau muncesc
Elevii din București și Ilfov cer prioritizarea burselor în locul uniformelor obligatorii