aseara am facut mucenici si placinta cu mere,....dar ma lesina,.... de cand ma stiu ......daca vrei sa-ti bati joc de mine sa-mi dai dulciuri in loc de mancare,.....
|
||
|
ladyDY Postat pe 9 Martie 2010 21:44 |
||
|---|---|---|
tut peasta-l stiu...da nu l-am mai gasit tare de mult in magazine...si mai era unu , care iar nu l-am mai vazut....ala de ciocolata Ateneu?!...le luam astea doua in fiecare an de ziua mea si "prietenii stiu de ce" ...
|
||
|
keks Postat pe 9 Martie 2010 21:48 |
||
lady.....lasa mama lacrimile...hai cu noi la inca una mica......hai noroc.....uite ti-am umplut paharul iar....
|
||
|
|
||
|
tutankhamon Postat pe 9 Martie 2010 22:00 |
||
keksule...in carrefour ai incercat???..io de acolo iau.....si sa stii ca lichiorul de ciocolata "lady M" e bun....si ala de visichi....
|
||
|
tutankhamon Postat pe 9 Martie 2010 22:01 |
||
de baut beauuu tut,....da crezi ca trec?.... cand m-oi trezi din mahmureala nu mi-o fi rau?
|
||
|
ladyDY Postat pe 9 Martie 2010 22:02 |
||
da pe unde umblati...ca ma simt asa de singurica si"mi-e frica, mi-e frica... sa dorm singurica"...
|
||
|
keks Postat pe 9 Martie 2010 22:03 |
||
| lady......iti dau niste orez iranian - besmetic d'ala - cu carne tocata facuta cu legume si cu sos....o nebunie....da praji alea incoa ca am un client langa mine care saliveaza.....si daca nu-i destul ded sarat...mai bag si niste castraveciori......ce zici?suna bine???? | ||
|
tutankhamon Postat pe 9 Martie 2010 22:04 |
||
|
e bun Tut, dar nu-i ca al* de-ti ziceam... si chiar la carrefura am cautat...si nu am gasit, dar daca tu zici...am sa trec sa vad din nou...
|
||
|
keks Postat pe 9 Martie 2010 22:06 |
||
Buna seara gagicilor,mai pot" vorbi" cu voi,sau v-ati cherchelit deja,pupici
|
||
|
scrichy Postat pe 9 Martie 2010 22:09 |
||
haiii da-mi o portie da mai pentru satui,... si tu keksule,..cum sa ne gasesti daca ai minunea aia pe tine din cap pana-n picere?.....ca sa stii ....nici noi pe tine la cum suntem acuma nu te vedem brea bine..... acum ceva vreme in urma nu te puteai uita la fleur iar acum si tu?
|
||
|
ladyDY Postat pe 9 Martie 2010 22:10 |
||
| scriiiiiiiiiiiiiich......pupiiiiiiici......nuuuuuuuuu...nu ne-aaaaam chercheeeeeeliiiiiit.....te asteptaaaaaaam...ce bei???? vichichi, vin, romulan, lichior sau zama de soponele???? | ||
|
tutankhamon Postat pe 9 Martie 2010 22:12 |
||
poti, poti,da nu garantam cel putin eu, ca tot o tin de 2 zile cu
|
||
|
ladyDY Postat pe 9 Martie 2010 22:12 |
||
| Zama de soponele????,ha,vezi, vezi | ||
|
scrichy Postat pe 9 Martie 2010 22:16 |
||
| Un lichor,se poate,asa,fines,de dame,ca horinca,nu ai | ||
|
scrichy Postat pe 9 Martie 2010 22:18 |
||
|
mi-am schimbat numai fatada... c-am crezut ca trecem strada in moscheie sub cupole sa ne dam putin pe ROLLEEEEEEEEEEEEEEE d-aia am o fata "noua" si cell mi-a recomandat fond de ten, cu ten cu tot...si tot caut fara rost ma invatrt...ma tot socot... si la capat n-o mai scot!
|
||
|
keks Postat pe 9 Martie 2010 22:19 |
||
| scrichule.....da macar stii ce-i aia zama de soponele???...si nu ma tenta.....ca am o horinca de la baia mare....de 70 de focuri...bei un toi cat gamalia de la ac si canti internationala in sanscrita......si-i tinuta in butoias de dud..... | ||
|
tutankhamon Postat pe 9 Martie 2010 22:20 |
||
| keksuleee....mie imi place "fatada" ta....'mi-aduce aminte de modern talking......no face, no name, no number..... | ||
|
tutankhamon Postat pe 9 Martie 2010 22:22 |
||
Prefer horinca,daca mai comunic,dupa ea,am eu grija de tentatiile tale
|
||
|
scrichy Postat pe 9 Martie 2010 22:22 |
||
pai da bre mama daca treci strada asa ai de grija la vitezomanii astia, si lasa dreaq fondul de ten.... strica tenul....,...
|
||
|
ladyDY Postat pe 9 Martie 2010 22:24 |
||
wow...ce idee super Tut!eu intradevar am vrut sa seman cu fleur...cu "PIETA"ei...hmmm pe unde o fi fata asta?!e tot mai putin pe aici
|
||
|
keks Postat pe 9 Martie 2010 22:26 |
||
pai tentatia era cu horinca.... dar daca o bei....vezi tu dupe aia ce faci cu focurili.....
|
||
|
tutankhamon Postat pe 9 Martie 2010 22:26 |
||
| TUTANCO,sau e omul invizibil,KEKS | ||
|
scrichy Postat pe 9 Martie 2010 22:27 |
||
Sa vina pomperiiiiiii,ma rezolva ei
|
||
|
scrichy Postat pe 9 Martie 2010 22:29 |
||
bai sunt manga... imi dati voie sa ma intind un piccccc,...
|
||
|
ladyDY Postat pe 9 Martie 2010 22:30 |
||
keksule...fleur e pe aici...dar pe alte toapice.....
|
||
|
tutankhamon Postat pe 9 Martie 2010 22:32 |
||
Ce e mama cand te-ntinzi,cresti,fata mami,creshti
|
||
|
scrichy Postat pe 9 Martie 2010 22:33 |
||
LADY,nu da bre,mata nu sti sa-njuri
|
||
|
scrichy Postat pe 9 Martie 2010 22:34 |
||
scrichy-le ...te iei de mine?!nu ti-ar fi putin rusine?! asa mica, sifonata:(... si uite! -deloc machiata... sa te faci ca nu ma vezi?! invizibila ma crezi!? si-am mai luat si cum se cere cele tzashpe de pahare... ca doar e in voga tare sa bei mucenici si sa mananci ..."covrigi"...hac!ah...acum m-am dat de gol
|
||
|
keks Postat pe 9 Martie 2010 22:36 |
||
scrichy,....da de ce bre,....sa injur? sigur stiu,...daca vrei ti le sriu pe privat,.......repertoriu pur romanesc!
|
||
|
ladyDY Postat pe 9 Martie 2010 22:43 |
||
keksule faci riduri....
|
||
|
ladyDY Postat pe 9 Martie 2010 22:45 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| e posibil sa ai o relatie pe net? | 263 | De la: rupt_de_realitate 30 August 2010 17:59 |
| cafea | 147 | De la: garbo_387603 3 Martie 2014 09:22 |
| Cafeneaua Bella_Rossa!!!!! | 76 | De la: iar_eu 27 August 2009 09:43 |
|
|
||
| imi prinde bine un sfat | 253 | De la: ancanca 24 August 2009 19:13 |
| La Historia - El Comandante in centrul vechi | 11 | De la: alfheim 18 Mai 2011 10:44 |
Permisul auto la 17 ani: ce prevăd noile reguli europene pentru tinerii șoferi
Guvernul pregătește angajări de personal pentru creșele finalizate prin PNRR
Trei licee premiate pentru curajul profesorilor de a nu renunța la elevii lor
Reguli noi europene pentru inteligența artificială: ce se schimbă pentru utilizatorii ChatGPT