Nu avem pe nimeni in zodia Berbecului??????????

de zodie...vorbeam! exista zodia berbbeaca??no uite nu stiam
fleurdelis
Postat pe 2 Decembrie 2009 21:18
ia de aici, berbeaco

Femeia Berbec
(20 martie 20 aprilie)

Caracter:
Femeia din acest semn pare mult mai complicata decat este in realitate. Pare complicata pentru ca este emotiva , pasionala si deci capricioasa. Este usor ca persoanele din preajma ei, cautand sa o inteleaga, cand in realitate este foarte simplu de inteles, ajunge o singura vorba urata, o lipsa de amabilitate si capricioasa femeie din Berbec se dezlantuie. Micile nemultumiri o pot face sa-si iasa din fire, marile dificultati o gasesc insa puternica. Chiar la 50 de ani isi mai pastreaza inca emotivitatea adolescentina, deoarece are un tip de sensibilitate juvenila care o face simpatica si chiar usor vulnerabila. Este permanent in avangarda, niciodata invechita, participand activ la viata culturala a mediului sau. Citeste mult si cauta sa se documenteze despre toate problemele de actualitate, o preocupa politica. Nu-i place disciplina scolastica, prefera sa studieze singura, fiind deseori autodidactica.


Viata sentimentala.
Este in mod sigur o pasionala. Este supusa unor iubiri neasteptate care-i complica existenta. Femeia nascuta in aceasta perioada trebuie sa incerce sa-si franeze propriile impulsuri si tendinta de a-si pierde capul. Reactiile sale sunt violente. De mica este in contradictie cu parintii sai. O adevarata transformare sufera cand, destul de rar de altfel, intalneste barbatul care reuseste sa o domine. daca acest barbat are calitati care se impun in mod evident, de inteligenta, cultura sau forta fizica, femeia din Berbec se transforma. Are mereu succes la barbati, deoarece ascunde natura sa virila in spatele unei aparante foarte feminine, e vesela, buna amica, niciodata flecara.

Viata de familie.
Intr-o familie foarte numeroasa fetita din Berbec este cel mai putin iubita. Este indisciplinata, rautacioasa, vrea sa faca totul de capul ei. Dar, cu trecerea anilor, devine serioasa, cu mult simt practic si de raspundere terminana prin a fi sustinatoarea familiei. Este foarte atasata copiilor, pe care ii educa cu severitate, este foarte iubita de copii care vor aprecia veselia si estrema ei loialitate. este o adevarata prietena a fiilor, discuta cu ei toate problemele si-i educa foarte modern. daca sotul este slab, se ocupa ea de totul, dar daca sotul isi baga nasul peste tot, este vai de el. Femeia din Berbec este impulsiva, se nelinisteste repede, rosteste vorbe de care nu-si va reaminti cand isi va recapata calmul. Pentru linistea familiara e bine sa invete sa numere pana la zece inainte de a deschide gura. Este optima prietena a sotului pe care nu-l va abandina niciodata in cazuri nefaste. Dar se poate intampla ca alaturi de un barbat pe care nu-l stimeaza si care o plictiseste (plictiseala este dusmanul ei de moarte), sa i se para ca intr-o zi va intalni idolul sau si va risca sa faca o noua alegere.


Sanatatea:
Femeia din Berbec este foarte sanatoasa. Oricum, natura sa generoasa, activitatea ei neobosita o face sa abuzeze de propriile-i forte, fapt pentru care va suferi de migrene si oboseala ochilor. Are in permanenta nevoie sa-si controleze vederea. In fapt, semnul Berbecului guverneaza capul si tot ceea ce il priveste, chiar si dintii sunt albi si superbi, incep sa-i dea dureri groaznice chiar din copilarie. Marea emotivitate ii provoaca o extrema labilitate a sistemului nervos. Nu o sfatuiesc sa lucreze noaptea, avand in vedere si tendinta congenitala la insomnie, care poate fi in acest dezvoltata. berbecul este un imprudent, sofeaza cu mare viteza, asumandu-si mereu un mare risc si este la fel de temerara in orice sport practic.


Relatiile cu alte semne.
Berbec: Este imposibil ca doua persoana sa se domine reciproc. Pana la urma unul va invinge. Dar cata energie va cheltui ? Daca totusi raportul nu se rupe in aceasta lupta pentru predominare si femeia se adapteaza sa domine purtandu-se cu manusi, unirea dintre aceste doua personalitati puternice poate fi chiar fericita. Femeia din Berbec va fi o inteleapta sfatuitoare, fidela prietena a sotului sau. Copii care se vor naste vor fi frumosi, puternici si inteligenti, vor avea noroc in viata si se vor afirma mai ales in domeniul stiintelor.
Taur: Initial Taurul irita femeia din Berbec cu incetineala reflexelor sale si cu incapatanarea sa. Cu trecerea timpului insa si cu putina rabdare (calitate care de altfel lipseste femeii din Berbec) ea va reusi sa descopere un tezaur de afectiune si dulceata. Fizic acest tip de femeie este atrasa de barbatul Taur cu umeri puternici si voce frumoasa. este un sot fidel care ii da siguranta si chiar economie.
Gemeni: Barbatul din Gemeni este un intelectual curios si mereu in cautare de noi senzatii. II place sa vorbeasca mult si in prezenta sa este greu sa mai spui ceva, vorbeste permanent numai el. Femeia din Berbec suporta greu sa nu i se dea posibilitatea sa straluceasca, sa aiba parte de prim plan. In dragoste va fi deci o rivalitate intre aceste doua semne, care nu va putea face pe nici unul dintre ei fericit. Tendinta de infifdelitate a Geamanului. sacaie si indurereaza femeia din Berbec care vrea sa fie unica in inima unui barbat. totodata pot fi buni prieteni.
Rac: Barbatul din Rac este un introvertit care iubeste excesiv propria sa liniste si vede in femeie mai ales aspectul matern. Nu va pregeta sa compare femeia intalnita cu propria sa mama careia ii pastreaza o amintire tandra. Are toate calitatile copilului vicios si extrem, de susceptibil, daca se simte ofensat se va inchide intr-un lung mutism incapatanat. Pentru femeia din Berbec atat de nervoasa si expeditiva nu este in mod sigur un tovaras ideal. Doar daca nu se simte decat tovarasa de viata.
Leu: Barbatul din Leu este partenerul cel mai indicat pentru femeia din Berbec. Este un om dotat cu un insemnat Savoir fair mereu curtenitor, mereu gata sa-i faca un compliment, sa-i aduca un cadou. Cu el se va distra deoarece este un om vesel si are o conversatie stralucitoare. Barbatul din Leu are o calitate importanta, comuna cu a Berbecului, detesta meschinaria.
Fecioara: Este dificil ca persoanele nascute sub aceste zodii sa se iubeasca si este aproape imposibil ca intre ei sa se nasca macar un flirt, cel mult pot deveni buni prieteni. El este metodic, pedant, cantarind sub toate aspectele orice chestiune. nu poate fi de acord cu ea care este foarte implusiva si vede totul in linii mari. Incep sa se inteleaga mai bine cand colaboreaza intre ei si realizeaza o munca in comun; el are zelul si ea fantezia.
Balanta: Fiind fundamental diferiti, balanta si Berbecul se atrag. Ea este fascinata de dulceata, curtoazia, sociabilitatea barbatului din Balanta, care ramane prins de fascinatia magnetica emanata de femeia din Berbec. Femeia nascuta sub acest semn este foarte plictisita, nervoasa, si calmul si seninatatea barbatului din Balanta sunt balsamuri pentru nervii sai. Amandoi iubesc muzica, lucrurile frumoase si in societate formeaza un cuplu admirat de toti.
Scorpion: Intre Berbec si Scorpion se poate naste numai o dragoste pasionala. Nu va exista jumatate de masura. Sau totul sau nimic. De la inceput o irezistibila atractie fizica va uni acest cuplu format din doi pasionali, intr-o exaltare frenetica. Apoi femeia din Berbec se va plictisi de gelozia Scorpionului, de atasamentul sau posesiv. Scorpionul, care este generos si are o enorma incarcatura afectiva, are reactii rapide, de indata ce este afectata persoana sa devine rautacios, nesuferit, uneori crud, iar femeia din Berbec nu suporta aceasta.
Sagetator: Unire ideala, Sagetatorul are temperament instabil dar distractiv, toto timpul plin de gaselnite si foarte vesel. Cu el viata nu este niciodata plictisitoare, ii place sa voiajeze si iubeste riscul. este deci un partener ideal pentru femeia din Berbec, care adora emotiile si pentru care viata monotona nu incape indoiala ca ar putea fi conceputa. Este oricum bine sa se uneasca cu barbatul din Sagetator atunci cand nu mai este foarte tanara, mai ales inainte de 30 de ani.
Capricorn: Doua semne in opozitie: Capricornul este introvertit, tacut si ii place sa stea in papuci in fata televizorului. Se gandeste permanent la munca sa, la cariera si mai ales la proopria-i sanatate. Este deci foarte dificil sa se mai gandeasca si la sotia sa, la femeia iubita. Ofemeie din Berbec care se indragosteste de un Capricorn se poate doar adapta sa-l secondeze si sa atinga o pozitie sociala cat mai inalta impreuna cu el. Femeia din Berbec va trebui sa fie ambitioasa, pentru a se lega de un barbat care-i da succesul dar nu si dragostea.
Varsator: Barbatul din Varsator traieste in lumea sa, mereu fantastica si se ocupa voluntar de probleme absolut utopice Femeia din Berbec este o realista si nu tolereaza visele Varsatorului, frecventul sau dezinteres afectiv si mai ales lipsa lui de pasionalitate. Intre ei, o amicitie amoroasa poate dura chiar multi ani, iubirea adevarata fiind insa de scurta durata. Femeia din Berbec va incerca o constanta iritatie in fata excentricitatilor Varsatorului si acesta se va simti ranit de locica ei implacabila. Neantelegerea, implacabila la inceput se poate agrava in mod periculos si de cele mai multe ori femeia va imbunatati situatia.
Pesti: Romantismul pe care orice femeie din Pesti il are in fundul inimii explodeaza imediat ce intalneste barbatul din Pesti Bineanteles, este vorba de o intalnire particulara, in circumstante particulare. Pestele este foarte dulce, sentimental, putin slab si da impresia ca este turmentat si devorat de sentimente. Cu timpul diversitatea va deveni saraca in evenimente si cei doi isi vor face imputari. Barbatul din Pesti acuza femeia din Berbec de insensibilitate, femeia ii va descoperi slabiciunea si ipocrizia.



pik_nik
Postat pe 2 Decembrie 2009 23:16
maaaiii...tu m-ai zapacit cu horoscopul asta undeee...l-oi fi gasit? oricum merci mult pik ce e ciudat este ca se potriveste si la relatia cu varsatorii la cea cu cei din pesti! f taree...
fleurdelis
Postat pe 2 Decembrie 2009 23:57
1...2...3...4............10!
elodia
Postat pe 3 Decembrie 2009 08:16
esti berbecuta kingo?? d-aia....iei tu decizii d'astea grele in care te sacrifici, acum am inteles
fleurdelis
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:05
elodia
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:12
acum am intelees...gata! pai noi cred ca o s'avem inim'albastra pana'n ultima secunda mai...
fleurdelis
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:27
fleur...si o sa curga fluviile albastre ale varsatorilor ca nilul,in sens invers...
elodia
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:31
da..uitasem asa e, varsatorii cam au sangele albastru...dar tu stii ca le trece repede? poate nu pare posibil...dar cam intr-un an asa sunt vvindecati
fleurdelis
Postat pe 3 Decembrie 2009 09:36
Esti de groaza pik-nik!!! Crezi ca noi nu putem cauta pe Google ce spui tu acolo? Te-am lasat, te-am lasat, am crezut ca iti dai singur seama ca esti in plus, da tu nimic! Spune, omule ceva din experienta ta cu berbecii, nu copia din carti ca asta putem singure cauta si gasi!
Acum sper ca te-ai prins ce vrem noi sa stim!
chocholate1975
Postat pe 12 Decembrie 2009 18:02
chocholate, da pe tine, in afara ca faci o excelenta reclama la ciorapii aceia frumos coloratzi & asortati la shlapi...ce te nelistestee?? ma ierti, k numa n-am inteles
fleurdelis
Postat pe 13 Decembrie 2009 20:20
bre fleuro, chocolata aia nu prea stie nimic, ca n-o prea ajuta, ce naiba...
doar nu vei vrea sa iti si raspunda
ready_vivus
Postat pe 13 Decembrie 2009 20:25
nu bre , da vreau sa-mi dea si miee....nuuu, nu niste strampisori viu colorati din aciia....dooar niste ciocolata, dar dac-o fi din 75...
fleurdelis
Postat pe 13 Decembrie 2009 20:29
acum am vazut si eu de unde vine mirosul asta de ciorapi nespalati
alta capra moare "inghesuita" de personalitatea mea
pik_nik
Postat pe 13 Decembrie 2009 21:32


ioiii, ca iar ma duc la culcare razand!
ready_vivus
Postat pe 13 Decembrie 2009 21:34
De la: dolcegreta, la data 2009-07-06 14:27:36Ma intereseaza mai multe despre un barabat berbec care azi imi zice o suta de cuvinte frumoase si a doua zi daca se oboseste sa-mi dea un semn de viata...........


ori vorbim de acelasi barbat ori chiar asa sunt berbecii!! Tind sa cred ca berbecii sunt buni doar la vorbe frumoase, stau mai prost la capitolul practica
gabriela84
Postat pe 20 Martie 2010 10:22
fleurdelis
Postat pe 20 Martie 2010 10:23

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Zodia SAGETATOR 180 De la: AMELYY 20 Ianuarie 2010 13:18
Ajutati-ma, eu taur 27 aprilie( 23), el capricorn 29 decembrie (24 ani) 18 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 10:10
Zodii pentru fiecare zi de nastere 44 De la: swim406 19 August 2009 16:42
buna 7 De la: anirica 15 Ianuarie 2010 21:25
buna 2 De la: garbo_472671 7 Martie 2018 13:12
Setari Cookie-uri