|
floretta de mall... chiar asa, mami?... inima albastra?... nasol... |
||
|
zambil Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:10 |
||
|---|---|---|
| dar e ea insasi.... | ||
|
fleurdelis Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:13 |
||
| pai d-asta zisei.. daca inima-i albastra, situatia nu-i deloc roz... | ||
|
|
||
|
zambil Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:16 |
||
baiii...ce atelier de creatie in toata regula....sa aveti inspiratie de inalta clasa...FELICITARI...la toti cei care ati postat versuri inspirate..
|
||
|
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:17 |
||
| si daca situatia nu ii roz, noh "nu-i bai"! o coloram noi... | ||
|
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:19 |
||
De la: LILO, la data 2009-11-09 17:17:59
|
||
|
carina Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:25 |
||
noh,..carina!!! da di ce te certi avec moi?ce ti-am facut,io? ha? ai gripa?
|
||
|
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:27 |
||
|
carina, trebuia sa intri in contul asta ca sa faci asa? te rog sa te potolesti... andra micu! tu ce faci fetita?bine merci? |
||
|
iasomia Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:28 |
||
|
Celor care nu-si iubesc soacrele Nu omorati femeile, va rog, Ca bune, rele, ele sunt tovarasi, Si fericirii sunt firav zalog, Si cand tristetile se-aduna iarasi. Sa invatati putin despre iubire, Si-n drumul vietii presarat cu spini, Nu incercati sa rupeti in nestire, Palitii peste vreme trandafiri. De nu-i iubire aveti macar mila, Ca viata ne inseala-n mod pervers, Tu astazi inca esti dulce copila, Dar maine altii rai, te vor fi sters, Te-or injura si te vor pune-n cusca, Te vor numi chiar soacra, ce blestem, Si te-or lega biet caine care musca, In lant langa portita cea de lemn. Si toamnele in noi acum se scutur, Raman raniti de vreme pomii goi, Chiar fara aripi, fluturul e flutur, Si mama e pamantul din noroi. |
||
|
Ioana007 Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:33 |
||
| Nu zapaciti fata.Carina sunt sigur ca este animata numai de intentii bune si ne va arata cu celelalte postari lucrul acesta.Uite Carina, ne-ar face placere sa scrii si tu ceva frums aici.O poezie, chiar daca nu este a ta, o cugetare sau un gand frumos.Sunt convins ca in inima ta se gaseste ascunsa o gradina de trandafiri. | ||
|
Ioana007 Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:37 |
||
|
fratelo, ok. carina, baga fetita... |
||
|
iasomia Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:42 |
||
da trandafiri...pentru ca au SPINI
|
||
|
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 17:58 |
||
|
preschimba-mi tu iubirea intr-o floare si ninge-mi iar petalele cu vise, iar amintirea las-o doar un pic sa zboare ca sa hraneasca patimile-aprinse. orbecaind prin nopti cu luna plina ne-am cautat alene pe-nserat sa nu dam vina pe a soarelui lumina ce al uitarii trist si palid chip a luat. nisipul iar se scurge in vesnica clepsidra graunte cu graunte-ncetisor se aseaza lin am vrea ca monstruoasa vremii trista hidra sa ia o pauza din timpul plin de chin. o picatura de lumina cade-acuma-n gol aduna-n ea si moarte, dar si viata pacat ca rubiniul inimii parjol se-ntinde si se rupe - fir de ata. o dragoste ciudata prinsa intr-o scoica, strans se zbate ca un val pe tarmul nins iar floarea ce-alta data luminA' aprins se ofileste-n intunericul de necuprins. |
||
|
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:27 |
||
tuty..ma faci sa stau iar,cu ochii agatati de luna...
|
||
|
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:30 |
||
bah...ori cu ochii in luna...ori iti mai bag una de inima albastra.....ca mi-s blue acuma....
|
||
|
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:32 |
||
da!!!!ca sa vad si io MOVULIU
|
||
|
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:33 |
||
sigur te risti???
|
||
|
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:34 |
||
| nu sunt ungur,sunt OLTEAN;) | ||
|
turky88 Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:35 |
||
IHI
|
||
|
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:36 |
||
si perspicac pe deasupra gata, tac!!
|
||
|
zambila Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:38 |
||
bai,turky88,vezi ca oltenii e dasthepti...tu iar gresisi toapikul
|
||
|
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:40 |
||
|
mi-e toamna in suflet si iarna in vis si dorul de tine marunt ma rapune, e cantul de dragoste iarasi nescris, dar focul iubirii inca arde-n genune. o frunza de aur incet se desprinde, o lacrima ronda cade lin dintr-un nor, dorul din suflet mai tare s-aprinde si inima cade - rapusa - n fior. mi-e dor de imaginea trista a chipului tau si ploaia-mi ineaca alene amarul as vrea sa te am langa mine din nou si uite ca-ncet trecu-va, iar, anul. am trupul plin iar de dorinte fierbinti cu sufletul prins intre lumi paralele, dar vai! cat de gingas si trist tu ma minti ca luna e-a mea, ca si cerul cu stele. mi-e dor iar de tine, dar imi inabus iar dorul - scufunda-ma tu in parfumul uitarii usor tu ma minti, usor imi prinzi zborul ca toamna ce fuge prin frunze-aurii.... |
||
|
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:43 |
||
tuth, frumos
|
||
|
zambila Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:51 |
||
|
multzam fetelor... turky...te-as ruga daca se poate si daca poti...sa incerci sa postezi pe alte topice....aici e un topic literar....lasa-l pe asta....multumesc... |
||
|
tutankhamon Postat pe 9 Noiembrie 2009 18:58 |
||
|
ma vad nevoita sa rog noii useri sa renunte la toti zambilicii astia got it ? multumesc |
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 19:16 |
||
|
O seara fara tine... O amintire sta sa cada dintr-o lume sfaramata de o spada... Incolaceste-ma ca pe ultimul fum dintr-o tigara, sfideaza-mi spiritul inlantuit... in noaptea asta timpul l-am incremenit. Un orb isi scrijeleste pe retina un cer multicolor si... orbecaind... ii cere mangaierea... Ce neagra s-a facut tacerea... by G |
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 19:29 |
||
| tuty...am ramas..in reverie...iar descoperisi lumea aceea de deasupra a tot si toate...aspiratiile | ||
|
LILO Postat pe 9 Noiembrie 2009 19:31 |
||
|
De dand n-am mai citit poeziile lui G... minunate! inconfundabil stilul... |
||
|
garbo_C Postat pe 9 Noiembrie 2009 19:35 |
||
|
Tacere... In craterul pe care mi l-ai desenat in gand, m-ascund de cei ce m-au vazut plangand. Iti caut rasuflarea ce ai uitat-o printre buzele mele... Culeg cateva petale dintr-un trandafir putred si iti daruiesc un vis. Nu cred ca intunericul te vrea... Taci... te rog.. doar taci... Imi aluneca printre degete iluzia ca te-am iubit. Cuvintele se sinucid in fata mea. O tacere proverbiala se lasa asupra tacerii tale. Imi sangereaza glasul de cant iti strig tacerea. Ochii mei ti-au uitat numele... Cheia catre tacerea ta a evadat din templul pe care i l-am zidit... by G... |
||
|
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 19:39 |
||
| sis, G iti multumeste... | ||
|
wife_de_zmeu Postat pe 9 Noiembrie 2009 19:40 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Concurs Disneyland | 1 | De la: roxb 10 Octombrie 2011 14:13 |
| Urgent!! | 10 | De la: chanty 25 Iulie 2011 16:36 |
| Veggie la Targul Raw Generation | 1 | De la: ralucaveggie 21 Martie 2012 15:41 |
|
|
||
| DRAGOBETELE - ziua de iubit | 38 | De la: andreea_n_c 25 Februarie 2010 10:59 |
| Viata ca o telenovela | 149 | De la: christy_coco 24 Octombrie 2011 23:55 |
Ministrul Educației anunță o posibilă nouă formulă de calcul pentru plata cu ora, din 2027
Directoarea Colegiului Caragiale cere reformă reală în educație: „Haideți să facem ceva!”
Patru medalii pentru România la Olimpiada Balcanică de Informatică
Uniforma școlară obligatorie: ce arată exemplele din Cipru, Malta, Franța și Marea Britanie