De la: Ioana007, la data 2009-09-26 16:05:51Toamna cazand cu frunze moarte,pe fluviul tau din amintire, intre cer si pamint,dumnezeu a presarat versurile pt cei capabili sa le culeaga si sa le transmita mai departe...
|
||
|
LILO Postat pe 26 Septembrie 2009 17:01 |
||
|---|---|---|
|
||
|
fleur_de_lis Postat pe 27 Septembrie 2009 13:02 |
||
|
||
|
|
||
|
fleur_de_lis Postat pe 27 Septembrie 2009 13:02 |
||
Frumos
|
||
|
TEODORRD Postat pe 27 Septembrie 2009 15:43 |
||
|
Tata canta pe tractor Mama cozonaci ne face Iar noi invatam cu spor Cand e pace.... E bine?
|
||
|
hellyanna Postat pe 27 Septembrie 2009 17:33 |
||
|
Sub aceasta piatra mare Zace soacra-mea cea tare Calatorule ce treci, umbla-ncet Sa n-o trezesti Ca de mai traia un an, doi, trei, Eram eu in locul ei.... , |
||
|
hellyanna Postat pe 27 Septembrie 2009 17:37 |
||
asta a ajuns topic de necrologuri??
|
||
|
fleur_de_lis Postat pe 27 Septembrie 2009 18:15 |
||
De la: fleur_de_lis, la data 2009-09-27 18:15:41asta a ajuns topic de necrologuri?? ce? doamne fereste! si apara
|
||
|
LILO Postat pe 27 Septembrie 2009 18:17 |
||
pai...nu ai cetit?? mai sus?
|
||
|
fleur_de_lis Postat pe 27 Septembrie 2009 18:18 |
||
|
Z�pada mi-a c�zut de pe umeri Pentru c� tu respirai Ne�tiut �ntre aripi, Ca un zbor... Ah, cum s�ngeram, rup�ndu-mi via�a �n dou�, ca p�inea �i trimi��nd c�tre stele mirosul trupului meu Viu, Potolind foamea universului. �n genunchi T�r�ndu-m� peste pietre �i col�uri, tremur�nd �i url�nd, sim�eam cum nasc o stea nev�zut�, nemaiv�zut�... |
||
|
amrita Postat pe 28 Septembrie 2009 08:36 |
||
|
Amurgul nu se-ndura ca sa plece, Si canta-n arborii indragostiti, Doar piatra sta privind cu ochiul rece, Si lupii prin padure hamesiti, Si-ar vrea ca din iubirea mea sa muste, Cu coltii lor de flacara adanc, Cu dorul parasirilor sa guste, Din luna risipita la oblanc. |
||
|
Ioana007 Postat pe 28 Septembrie 2009 16:02 |
||
|
Buna seara, buna seara, Fosnete se scurg spre est, Catre voi coboara para, Dorului din Everest. Piatra-n umbra amarata, Canta din acordeon, Noaptea se lasa iubita, Cu lungi doruri de neon, Mi-este rau sau mi-este bine, Calu-n ceruri prinde zborul, Si tacerea se-ntretine, Noaptea cu televizorul. In saruturi ma cuprinde, Si-n imbratisari cu totul, Ora ce parsiv ma vinde, Amintiri cand trec inotul. |
||
|
Ioana007 Postat pe 28 Septembrie 2009 16:04 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-09-28 16:02:22 ce-nseamna "oblanc"? ca de obicei..versuri incintatoare |
||
|
LILO Postat pe 28 Septembrie 2009 16:05 |
||
| Partea de dinainte a seii, mai ridicat� si �ncovoiat�. | ||
|
Ioana007 Postat pe 28 Septembrie 2009 16:49 |
||
De la: Ioana007, la data 2009-09-28 16:49:46Partea de dinainte a seii, mai ridicat� si �ncovoiat�. multumesc!!trebuia sa "intuiesc" poate ca am si facut-o dar vroiam sa fiu sig
|
||
|
LILO Postat pe 28 Septembrie 2009 16:52 |
||
|
ia sa bag si eu langa tristutu' de fratelo...nu de alta,dar la serpi acolo mi-e cam frica...mi-e frica,mi-e frica sa stau singurica...la,la,la... hai ca gasii o poezie veche,mai da' suparata eram pe viata,are si titlu'... Melancolie Multe doruri ma indeamna Sa privesc catre inalt Nu mai stiu nici cum ma cheama Nici macar cand ai plecat� Pasari negre-n larga zare Parca inima-mi zdrobesc Cand le vad asa speriate Cum se duc� Ma intristez.. Asta-i toamna,bat-o vina In suflete poposeste Si te-ntrebi a cui e vina Cand cu frunze te-nrobeste, Nu-ti lasa sufletu�n drum Nu e pregatit acum Lasa-mi-l sus pe lacata Ca-ti las poarta descuiata Si voi fi ,ce-am fost odata Pasare neanfricata Mare adanc tulburata Flacara involburata. S-atunci cand va fi sa plec N-am sa-ti spun, Nu-i intelept. Pur si simplu voi dispare Voi fi nor infipt in mare. by iasomie |
||
|
iasomia Postat pe 28 Septembrie 2009 16:55 |
||
|
Asa deodata toti navalira,cuvinte nespuse sa scrie, Acum,in valtoarea ploii sa ne mentina in fire. Mii de senzatii trimira pe toti sa ne mire, Cu iubire si prietenie. Fulgere-n cer stralucira in mintea lor subtire, Minuni sa ne dea de stire. Tunete scapara in zgomot in nestire, Facand din noi se ne trezim,in fine.
|
||
|
Alice_Bv Postat pe 28 Septembrie 2009 20:12 |
||
De la: iasomia, la data 2009-09-28 16:55:18ia sa bag si eu langa tristutu' de fratelo...nu de alta,dar la serpi acolo mi-e cam frica...mi-e frica,mi-e frica sa stau singurica...la,la,la... ii faina imaginea cu norul infipt in mare
|
||
|
LILO Postat pe 28 Septembrie 2009 20:16 |
||
pt floricica-iasomica.
|
||
|
blanca Postat pe 28 Septembrie 2009 20:22 |
||
|
Te-am intalnit candva intr-un sublim, Ori poate nu te-am intalnit vreodata, Si-acuma in tacere noi murim, Cu degete gonind pe harfa sparta, Iluziile inca se mai plimba, Indiferente noaptea sau in zori, Si in tacere, sufletul tau umbla, Pe-aleile,ce s-au surpat in flori, Miresmele mai sangera vazduhul, Ranite iar de umbra din amurg, Si-ncet cu disperare, tavalugul, Le-mpinge catre apele ce curg, Ramane-n cer, doar luna alba , roata, Si dorul tau din aripe batand, Cand noptile, privighetoarea beata, Se zbate-n ingerul din cer plangand. |
||
|
Ioana007 Postat pe 29 Septembrie 2009 08:47 |
||
ioana, iaso, esti trista??
|
||
|
zambila Postat pe 29 Septembrie 2009 09:09 |
||
|
Ioana007 Frumoase versuri!
|
||
|
rosioara61 Postat pe 29 Septembrie 2009 09:13 |
||
frumoase,asa cum ne-a obisnuit ar trebui sa si publice, zic eu...nu sunt prea priceputa la poezie, dar imi place cum suna
|
||
|
zambila Postat pe 29 Septembrie 2009 09:23 |
||
|
lilo, merci draguta,numa' fi tu amabila si nu mai da copy cand postarea este pe aceeasi pagina,da?... blanca... zambilica, io?... hai ca m-ai facut sa rad,nu guritza,da' tu citisi commentu' ala de-l bagai?... fratelo, mes omages d-ala...
|
||
|
iasomia Postat pe 29 Septembrie 2009 10:44 |
||
| iaso, pana mai intru io, te las comandant pe topicul asta, bine ? | ||
|
wife_de_zmeu Postat pe 29 Septembrie 2009 10:48 |
||
|
pai ce fusai pana acu'? ia sa-mi spui indata tu...
|
||
|
iasomia Postat pe 29 Septembrie 2009 10:50 |
||
pai nah, daca tot ti-ai adus aminte...m-am gandit ca te-a lovit melancolia din nou am interpretat eu aiurea |
||
|
zambila Postat pe 29 Septembrie 2009 11:02 |
||
draci... ii cautai lu' fratelo o poezie in agenda,stiu ca-i lipsesc cand nu scriu poezele p-acilea... cat depre poezeaua de sus,e parfum,am unele in care mor de-a dreptu'...ma descompun,chestii grele....
|
||
|
iasomia Postat pe 29 Septembrie 2009 11:11 |
||
|
Si voi muri cand vocea ta uitata, In mine, intr-o seara o sa bata, Cu sunete de-arama si argint, Ca pasarile-n ceruri inotand, Si voi ramane doar o amintire, Sa ma topesc sub luna cea subtire, Cu fosnete de frunze si de vant, O umbra ratacita pe pamant, Pe drumul obositelor carari, Pe care mor, puzderie de flori, Pe drumul ce se pierde in suis, Sub cerul alb de-al stelelor frunzis Sub care doara ingerii mai sed, Acoperind picioarele cu pled, Un nor ce-aluneca pe cer in jos, Spunand povestea vietii pe de rost. |
||
|
Ioana007 Postat pe 29 Septembrie 2009 14:19 |
||
| fruntea sus,piratule... | ||
|
iasomia Postat pe 29 Septembrie 2009 14:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| muiel vine de la manuel | 3 | De la: hermosa20 1 Iulie 2012 18:05 |
| Casatoria dintre o femeie credincioasa si un barbat fara credinta,,,sau poate crede dar nu este cinstit,acel om credincios care nu este cinstit,nu se numeste credincios,este o relatie esuata... | 184 | De la: ingerasulluptator 28 Mai 2011 16:25 |
| buna | 5 | De la: Ciresica 20 Ianuarie 2011 04:30 |
|
|
||
| Un document cutremur�tor al bisericii ortodoxe grecești | 63 | De la: elisabeta_boia 15 Octombrie 2011 18:52 |
| ce parere aveti despre articolul ,,,Salvati-ne dragostea! M-am maritat cu fratele meu | 15 | De la: ingerasulluptator 19 Iulie 2012 18:29 |
Ministrul Educației anunță o posibilă nouă formulă de calcul pentru plata cu ora, din 2027
Directoarea Colegiului Caragiale cere reformă reală în educație: „Haideți să facem ceva!”
Patru medalii pentru România la Olimpiada Balcanică de Informatică
Uniforma școlară obligatorie: ce arată exemplele din Cipru, Malta, Franța și Marea Britanie