|
Versurile catre noapte, Tropaie pe la feresti, Si de tine ma intreaba, Draga mea, pe unde esti, Si iti lasa pe sub luna, Trandafirii mei de dor, Plopul ce-n singuratate, Tremura pe un picior. Vantul despletit de seara, Cu crengi verzi crescand in plete, Sarutarea mea fierbinte, Care calca pe-ndelete, Si o alba luna plina, Printre nori gonind zadarnic, Noptile umpland paharul, Ce-l golim,prin stele harnic. Si mai lasa parul proaspat Impletit in lungi vapai, Sa se-ntinda-n somn serpeste, Pe al perinilor vai, Si gurita ta cea mica, Noaptea toata sa o fur, Fiinda dac-o fura altul, Am sa mor, ca n-am sa-ndur. |
||
|
Ioana007 Postat pe 1 August 2009 19:45 |
||
|---|---|---|
|
cum se topeste "inghetzata" pe caldura asta....pfuai! ca untu' ,nu alta! |
||
|
preciouss Postat pe 1 August 2009 19:54 |
||
|
Ascuns Tainicul din scorburi de-amintiri Agale urca pe aleea dintre inimi Sa-ntrebe viitorul de impliniri Si sa lase trecutului doar patimi Prezentul pare doar o punte veche Clepsidra-ascunsa cu nisipul incolor Masoara tainic-al timpului pereche Perfid ascunde cuvinte care dor Umbra s-a-ntins fara sa dea de stire Peste trecut, prezent si viitor incert In zadar iti cercetez a ta simtire In clepsidra ti-este sufletul inert. Sunt fermecata de tot ce nu pot vedea Astept o cheie potrivita pentru acum Desi esti prizonier � eu nu te pot avea Ar trebui sa ard clepsidra pan� la scrum. by gianiblue |
||
|
|
||
|
gianiblue Postat pe 1 August 2009 19:59 |
||
|
azi mi-e cald mi-e a zapada o sa ies tiptil pe strada si o sa ma rog de stele sa-mi dea fulgi sa-mi dea putere in perdea sa cada neaua sa se stranga-n munti miseaua sa ma-aduni in palme toata sa ma faci om de zapada sa pastrezi un bulgaras mititel,frumos,poznas sa ti-l bagi in portofel ca sa-ti intru-n sufletel na! ca facui un pastel....
|
||
|
iasomia Postat pe 1 August 2009 20:09 |
||
|
fratelo,genica... va pupa, mamoanta....unde-i woman sa zica: ioi ce m-ati desfatat....
|
||
|
iasomia Postat pe 1 August 2009 20:15 |
||
|
iaso, e reciproc si saru' mana. Ioane, tu ne vorbesti exclusiv prin poezie. .. nu-ti face placere sa ne mai si zicem de drag asa... fara rima da' cu suflet? |
||
|
gianiblue Postat pe 1 August 2009 20:43 |
||
| ei, iaso, woman... ne-a uitat... nu stie nici cum am deschis io tzeava cu poezie... mi-ar fi placut sa vada. ar fi apreciat... | ||
|
gianiblue Postat pe 1 August 2009 20:44 |
||
|
fetita, imi debusolezi fratele... eu ii zic sa faca poezele,tu sa vorbeasca fara rima...lasa omu' sa creeze ,atunci se simte el ca ratusca-n apa... |
||
|
iasomia Postat pe 1 August 2009 23:44 |
||
| iaso, vreau sa-l defazez, destabilizez. numai asa poate sa spuna omu' adevaru' gol-nud-in chelea goala. poezia e un scut si mie mi s-a facut un chef de cunoscut oameni. dezbracati de armura. | ||
|
gianiblue Postat pe 1 August 2009 23:50 |
||
perversa mica ce esti....
|
||
|
iasomia Postat pe 1 August 2009 23:55 |
||
mica? ma jignesti... . sunt mare...
|
||
|
gianiblue Postat pe 1 August 2009 23:59 |
||
fainelor!
|
||
|
blanca Postat pe 2 August 2009 09:48 |
||
oito,
|
||
|
iasomia Postat pe 2 August 2009 10:28 |
||
| miel, pupi maximi. tzoc-tzoc-tzoc! | ||
|
gianiblue Postat pe 2 August 2009 11:56 |
||
|
se dau pupaciuni aicea?! va si io,ca-mi sunteti drage..
|
||
|
preciouss Postat pe 2 August 2009 12:21 |
||
preci, dam peste tot. cui merita. ia si tu un pup de la mine.
|
||
|
gianiblue Postat pe 2 August 2009 12:26 |
||
Pupici electronici.S-a nimerit sa citesc si eu topicul asta cand s-a ajuns la pupaturi
|
||
|
omidutu Postat pe 2 August 2009 12:32 |
||
| omidutu, inseamna ca esti un norocos. ia pupici aici exact cati ai nevoie. se dau gratis... | ||
|
gianiblue Postat pe 2 August 2009 12:33 |
||
Nu prea sunt eu in tema cu subiectu', da vreau si io pupici ..daca tot e gratis...
|
||
|
Strumfette Postat pe 2 August 2009 12:35 |
||
alooooooooo, si de ce nu-mi spuneti si mie???
|
||
|
pik_nik Postat pe 2 August 2009 12:38 |
||
| pik, pentru ca tu esti detector de pupaceli. adulmeci perfect... | ||
|
gianiblue Postat pe 2 August 2009 12:55 |
||
De la: tutankhamon, la data 2009-07-29 13:41:19o goanga parsiva la urechea mea suna
|
||
|
rizzibizzi Postat pe 2 August 2009 17:12 |
||
rizzi, si mie mi-e foame. ce spui, daca te insostesc in aplauze, ne invita la masa? daca si gateste precum scrie, mancam pentru toata saptamana
|
||
|
pik_nik Postat pe 2 August 2009 17:16 |
||
| apai copii din 29 si pana acuma am mai schimbat meniul..... | ||
|
tutankhamon Postat pe 2 August 2009 17:27 |
||
|
Iluzii bolnave, ce repede trec, Iubirile toate, se duc pe parchet, Ramane doar luna sa planga din nou, Si-n camera goala, uitat un halou. Iubiri sangerand in ingerii mei, Si perle de lacrimi, in ochii tai, Drumuri pierdute prin buruieni, Si frigul din oase, pierzanduse-n ierni, Si trecem asa, sfasaindu-ne-n nopti, Si-n zile uitate in vreme de toti, Doar vantul aduna, fosnind pe la usi, Iubirile noastre, ca niste cenusi. |
||
|
Ioana007 Postat pe 2 August 2009 19:45 |
||
|
fratelo, ia du-te talica si ia poezia aia care o pusesi la "cum sa fii fericit"..pai ce facem? bagam fericirea in alta parte? si aici lasam numa'nor? hai,te rog....e super aia ,e pacat sa se piarda printre postari...p-acolo...
|
||
|
iasomia Postat pe 2 August 2009 19:49 |
||
|
Hai minte-ma, spunand ca ma iubesti, Chiar de privirile, se-nchid sub pleoape, Si dorul meu, corabie pe ape, Il sparge valul, cand ma parasesti. Si zac la fund, iubirile lascustre, Sau plang tacerile uitate-n stea, Cand ingerii vin noaptea sa ma mustre, Si-mi spun ca ceru-n mine va cadea, Cresc intre noi ciudatele hatisuri, Ce ma resping sau dornice ma vor, Dar totul se rastoarna cald in visuri, Si-n ochii tai de lacuri, uneori. Ramane drumul noaptea care duce, Iluziile noastre nicaieri, Si luna alba ca o turta dulce, Plangand cu umbre, zilele de ieri. |
||
|
Ioana007 Postat pe 2 August 2009 19:57 |
||
"Iubirile toate se duc pe parchet".....hmm.. adicatelea nu "la parchet"?.. hait!divortz,proces,onorata instantza... toata lumea s-a molipsit?!
|
||
|
preciouss Postat pe 2 August 2009 19:58 |
||
vanghele,
|
||
|
iasomia Postat pe 2 August 2009 19:58 |
||
| testare....sa nu-mi mai intre iar creatia pe ultima pagina..... | ||
|
tutankhamon Postat pe 3 August 2009 01:33 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Gandeste cu creierul tau. | 47 | De la: Tigergelu 6 Martie 2016 20:25 |
| ALERGIILE | 56 | De la: elisabeta_boia 15 Septembrie 2011 23:48 |
| Cum putem scapa de Michelle????????????? | 196 | De la: barboneli 5 Septembrie 2011 07:17 |
|
|
||
| Aromaterapie | 6 | De la: Ella_Cojocaru_1 29 Martie 2013 13:56 |
| job part time, al doilea, al treilea de weekend | 1 | De la: garbo047656 9 Ianuarie 2010 09:43 |
Ministrul Educației anunță o posibilă nouă formulă de calcul pentru plata cu ora, din 2027
Directoarea Colegiului Caragiale cere reformă reală în educație: „Haideți să facem ceva!”
Patru medalii pentru România la Olimpiada Balcanică de Informatică
Uniforma școlară obligatorie: ce arată exemplele din Cipru, Malta, Franța și Marea Britanie