ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Fond de ten bun

Voteaza
*****Scor: 4.3333333333333 din 6 voturi
 

Buna, daca sunteti interesata de un fond de ten bun eu va recomand unul de la Amway. Eu sunt foarte incantata de aceasta firma si de produsele ei. Pentru mai multe detalii las adresa de mail: palade.anca@yahoo.com.
  citeaza   raspunde

Eu nu cred ca folosirea unui fond de ten implica a lipsa de incredere sau rusine fata de varsta celei care il foloseste. O femeie care foloseste un astfel de produs vrea pur si simplu sa-si ingrijeasca tenul imbunatatindu-i aspectul in acelasi timp. Si eu am observat la multe fete dorinta de a masca/ascunde defectele tenului. Gresit, in primul rand acele defecte sunt rezultatul unor probleme care trebuiesc tratate si abia apoi te poti gandi la cosmetizare/infrumusetare. Natural e cel mai frumos! Un machiaj care accentueaza frumusetea naturala este ideal si ar trebui sa fie dorit de orice femeie. Nici eu nu sunt de acord cu tencuiala aceea falsa si inestetica!
  citeaza   raspunde

Trebuie sa-l incerc si eu
  citeaza   raspunde


Fondul de ten este aidoma ... zugravelii de pe pereti:

...Infrumuseteaza in mod placut ochiului casa da', in nici un caz, n-o s-o apere de cutremur cele citeva straturi de vopseluri!P.S. A propos, de ce trebuie sa 'radieze' fatza cuiva???

Nu e mai firesc, natural si chiar ziditor ca sa iradieze...

...mintea, sufletul, inima si caracterul omului?!?
  citeaza   raspunde

Bineinteles ca nu toate avem un ten perfect, ar fi tare minunat sa ne trezim fara cearcane, pungi, pete - mai ales daca si acneea isi face/si-a facut de cap, culoare uniforma etc.De asemenea , fdt are si alte roluri, in afara de cel al mascarii imperfectiunilor.Bineinteles, folosit cum trebuie, nu cu efect de masca de Halloween.
Gama este variata,sincer pe cel de la teoxane nu as da atatia bani, ca doar nu mi-a face operatie estetica , dar se gasesc fdt foarte bune, de asemnea cu preturi pentru fiecare buzunar.Eu, personal, le recomand pe cele dermatocosmetice (Vichy, Avene, La Roche Posay etc), care, pe langa ca isi fac treaba bine, nu agreseaza nici tenul si nici buzunarul Insa fiecare stie ce vrea si cat investeste.
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: