ghid pentru o viaţă împlinită
Info
x
info
 
 


Info
x
info
 
 

Sunt disperata ...ajutorr:(((!!!!

Voteaza
*****Scor: 5 din 0 voturi
 

Buna! Va rog din suflet doamnelor sa ma ajutati si p mine cu o parere. Am 20 de ani si de curand mi-am inceput viata sexuala.Acum o sapt am facut dragoste cu prietenul meu. Sunt speriata deoarece am avut ghionionul de a-i iesi prezervativul in timpul actului sexual. El nu a apucat sa ejaculeze. Eu eram in a 5-a zi, deci ultima zi de menstruatie. Credeti k ar putea exista riscul sa fi ramas insarcinata, daca imi vine menstruatia la 21 de zile? Va rog din suflet, ajutati-ma cu o parere pt k st disperata! Va multumesc!!!
  citeaza   raspunde

Nu, nu cred ca e vreun pericol.
Daca actul nu a fost complet de ce sa fii speriata? Oricum mergi la un doctor pentru anticonceptionale ca e mai sigur decit cu prezervativ, parerea mea.
  citeaza   raspunde

De la: garbo055825, la data 2009-09-28 23:03:45Buna! Va rog din suflet doamnelor sa ma ajutati si p mine cu o parere. Am 20 de ani si de curand mi-am inceput viata sexuala.Acum o sapt am facut dragoste cu prietenul meu. Sunt speriata deoarece am avut ghionionul de a-i iesi prezervativul in timpul actului sexual. El nu a apucat sa ejaculeze. Eu eram in a 5-a zi, deci ultima zi de menstruatie. Credeti k ar putea exista riscul sa fi ramas insarcinata, daca imi vine menstruatia la 21 de zile? Va rog din suflet, ajutati-ma cu o parere pt k st disperata! Va multumesc!!!cred ca te sperii degeaba...
  citeaza   raspunde

nu cred ca e cazul sa iti faci griji
  citeaza   raspunde

Raspunde Varianta pentru tiparire   
Mergi la: