| hop si eu la masa cu cafeluta si tigara ,,,,,,,cryle mai esti prezenta??????????? | ||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 08:16 |
||
|---|---|---|
|
Am fost socat, confuz, uluit Cand am intrat pe poarta Cerului, Nu de frumusetea lui , Nici de lumini si decor. Dar de lumea aflata in Cer Care m-au facut sa scuip si si sa-mi pierd rasuflarea Hotii, mincinosii, pacatosii, Betivii si persoanele fara valoare.(gunoiul lumii acesteia) Acolo statea pustiul din clasa a-7-a Care mi-a luat banii de mancare de doua ori. Langa el era vecinul meu batran Care niciodata nu a spus ceva frumos. Herb, despre care totdeauna am gandit Ca a putrezit departe in iad, Statea comfortabil in al noulea cer , Aratand incredibil de bine. L-am atins cu cotul pe D-l ISUS, "Cum stau lucrurile?. Imi place sa aud parerea Ta. Cum au ajuns toti pacatosii acestia aici? Dumnezeu trebuie sa fi facut o greseala." "Si de ce toti sunt asa tacuti, Asa mohorati- da-mi o idee." Ssss copile, "El a spus,"ei toti sunt in soc. Nimeni nu se astepta sa te vada.pe tine.." |
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 08:22 |
||
mi-a picat netul abia am reusit sa fac autentificarea uuuuuufffffffffffffsi cine zice ca romtelecomul e bun,bun pe naiba, numa nervi ....................am reusit sa citesc ce ai scris foarte
|
||
|
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 08:28 |
||
- Care e asemanarea dintre o blonda dezbracta si o blonda imbracata?- Amandoua sunt in hainele de servici. C�nd Ralph a vazut ca penisul sau �ncepe sa creasca si sta sculat mai mult, a fost �nc�ntat si la fel a fost si sotia lui. Dar dupa c�teva saptam�ni, ajunsese la o jumatate de metru si a �nceput sa se �ngrijoreze, asa ca s-a dus la un urolog. Dupa o �ndelunga examinare, doctorul le-a explicat lui Ralph si sotiei ca singura solutie ar fi o operatie. Sotia �ntreaba �ngrijorata:-Si c�t timp va trebui sa poarte c�rje? Doctorul: -Dar cine a zis ceva de c�rje? -Pai, aveti de g�nd sa-i lungiti picioarele, nu-i asa?
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 08:33 |
||
|
Badea Gheorghe si Badea Vasile pe drumul Clujului vad o broasca testoasa: - Vasile, ce-o fi asta? Sta Vasile si cujeta, si cujeta - Gheorghe, asta o' ii ceva, o' mere undeva
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 08:37 |
||
|
Meli, cred ca o sa te las singurica pana mai apare cineva....ma apuc de treaba si mai vb ....mai tarziu...pup |
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 08:37 |
||
| Frumoase bancuri:)) | ||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 08:38 |
||
|
Era odata un barbat care avea un caine pe care l-a numit Sex. Intr-o zi s-a dus sa ii i-a cainelui o licenta noua. -Domnule, as dori sa am o licenta pentru Sex. -Si eu! -Dar nu intelegeti, ea e un caine! -Nu imi pasa cum arata. -Dar.. -Nu ma intereseaza viata ta personala. Cand a vrut sa e casatoreasca, i-a spus popei ca ar vrea sa aiba Sex la nunta. -Cred ca ar trebui sa asteptati pana dupa nunta! -Dar toata lumea ar fii incantata sa aiba pe Sex la nunta. Familia omului a fost interzisa sa mai calce in biserica. Cand l-a inscris intr-un concurs, a zis judecatorului ca vrea sa aiba Sex la tv. Judecatorul a zis ca vrea sa dea mare. Cand a divortat si se lupta pt. custodia cainelui a zis ca Sex a fost foarte apropiat inainte de casatorie iar ca dupa aceea a disparut din viata sa. -La fel si cu mine!a zis judecatorul. -Dar nu intelegeti, am avut pe Sex decand aveam 9 ani. -Trebuie sa fii fost tare puternic. Pana la urma a ajuns la psiholog. -Doamna, Sex a fost cel mai bun prieten al meu, dar acum a disparut. -Tu trebuie sa intelegi ca sexul nu e cel mai bun prieten al omului. I-ati un caine.
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 08:40 |
||
|
uffffffffff, n-am timp sa le citesc acu' le voi citi diseara...simt ca mor, nu mai am timp de loc. Hai sa radeti... un prieten de-al nostru si-a luat calculator si m-a chemat aseara sa-i arat cate una cate alta....cine i l-a instalat i-a facut adresa de mess si de mail.Omu' renumit prof. universitar (care are sclavi ce-i descarca mailurile si ii dau totul la nas...)este total aerian...m-a chemat sa-i arat ce? nu m-a lasat sa fac nimic...de frica sa nu se umple de virusi...nu instalat programe, nu descarcat alte programele specifice Windowsului, nu trebuie facuta nici o miscare....plus ca in final m-am lamurit ca nu intelege modul de functionare al net-ului al casutelor de mail...etc...al mess-ului...
|
||
|
nebuna Postat pe 23 Septembrie 2008 09:28 |
||
Pai pana la urma ai fost din amabilitate si .....tot dim respect nu ai facut nik:))....dak e omul disperat lasa-l ma cu virusii lui cu tot....ce-si inchipuia ca napadesc virusii peste el??????
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 09:57 |
||
De la: CRYLE, la data 2008-09-23 09:57:04Pai pana la urma ai fost din amabilitate si .....tot dim respect nu ai facut nik:))....dak e omul disperat lasa-l ma cu virusii lui cu tot....ce-si inchipuia ca napadesc virusii peste el?????? daaaaaaaaaaa...eram buna de filmat si de pus pe youtube...eu nu pot sa-mi ascund trairile...iar mimica ma da de gol...oricum il compatimesc, iar biata nevasta-sa nu are voie sa umble...ea stie mai mult ca el, caci a fost pe la mine si am invatat-o eu sa vorbeasca cu fiica-sa pe mess
|
||
|
nebuna Postat pe 23 Septembrie 2008 10:06 |
||
|
haide-ti si voi la u ceai...cafeaua nu-mi intra...mi-e cam rau. M-am lacomit la niste maioneza, nu v-am lasat si voua si m-a pedepsit al de sus
|
||
|
nebuna Postat pe 23 Septembrie 2008 10:07 |
||
| Hey, neatza la toti!! sunt noua pe aici.. bea cineva o cafea cu mine??? | ||
|
Lullutza Postat pe 23 Septembrie 2008 10:54 |
||
|
Normal ca bea toata lumea.....Bine ai venit in cafeneaua noastra.... Cu ce sa te servim????? Cafea, tigari, suc, limonada?
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 11:08 |
||
| beau ceaaaaaaaaaaaaaai si io...si multa limonadaaaaaaaaaaaa! | ||
|
nebuna Postat pe 23 Septembrie 2008 11:40 |
||
De la: Lullutza, la data 2008-09-23 10:54:32Hey, neatza la toti!! sunt noua pe aici.. bea cineva o cafea cu mine??? lullutzoooooooo...bine ai venit in gasca noastra, sper sa te simti bine. io sunt nebuna, sau lolo, si restul mai vezi si tu pe profil! |
||
|
nebuna Postat pe 23 Septembrie 2008 11:41 |
||
am revenit la o pauza de tigara si un pic de cafea ,si o limonada va rog ,o galeata daca se poate mie seteeeeeeeeeeeeeeee luluuuuuuuuu bine ai venit in cafenea sper sa-ti placa aici .......................e soare la timisoara in sfarsit dupa doua saptamanisi sunt 14 grade
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 11:53 |
||
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 11:59 |
||
Si la Craiova e soare cu dinti
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 13:47 |
||
| ma uit acum pe calc.si arata 17 grade e chiar super afara.............vezi sa nu te muste dintiiiiiiii | ||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:08 |
||
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:14 |
||
ce faceti dragilor azi n-am putut tine postul ca ma inneca-i cu pasta de dinti cind ma spala-i se mai intimpla la noi la bucuresti e vreme urita nu-mi place haideti sa bem o cafeluta ca sa-mi revin ca vremea vad ca nu vrea sa-si revina deloc
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:15 |
||
| glitter-graphics.comglitter-graphics.com | ||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:17 |
||
o cafeluta aburinda pt. tine si o /////////////////// ce parasuta de urechi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:23 |
||
ma cum ne nimerim paci de tot singuri suntem suntem ca pasarile calatoare unu vine tusti altu peaca
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:26 |
||
Da...vad ca asa se intampla
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:31 |
||
| glitter-graphics.comglitter-graphics.com | ||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:32 |
||
|
glitter-graphics.comglitter-graphics.com body { background-image: url('http://dl6.glitter-graphics.net/pub/869/869786q2c2280vi8.jpg'); background-attachment: fixed; background-repeat: repeat; } |
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:34 |
||
inca sunt aci da se incarca asa greu diiiiii calutu diiiiiii dupa pisicute diiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:35 |
||
si eu sint aici imi pare bine ca merge netul bine ca altfel era nasol glitter-graphics.com
|
||
|
Postat pe 23 Septembrie 2008 14:38 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| se poate? | 45 | De la: daniilia 15 Noiembrie 2011 16:31 |
| imi prinde bine un sfat | 253 | De la: ancanca 24 August 2009 19:13 |
| legislatia pt producerea lumanarilor atat decorative cat si cele pt cult | 10 | De la: Iryna_Iry 31 Octombrie 2016 16:12 |
|
|
||
| Lume,lume! Va invit la botez! | 290 | De la: eladaela 9 Octombrie 2009 19:33 |
| Terasa de vara | 4534 | De la: silfida 4 Iunie 2013 19:46 |
Ministrul Educației anunță o posibilă nouă formulă de calcul pentru plata cu ora, din 2027
Directoarea Colegiului Caragiale cere reformă reală în educație: „Haideți să facem ceva!”
Patru medalii pentru România la Olimpiada Balcanică de Informatică
Uniforma școlară obligatorie: ce arată exemplele din Cipru, Malta, Franța și Marea Britanie