horoscop barbat leu, femeie scorpion

Buna dimineata, dar ce puteti spune de femeia leu si barbatul scorpion?
lau
Postat pe 18 Iulie 2009 08:15
Nu prea am vazut un leu la scormonit,dar,ma rog,in lipsa de cerbi si cu criza asta...vezi,alege unul mai veninos,ala-i bun dupa ce ti-ai astimparat poftele trupului...ajuta la digestie.
valentino
Postat pe 18 Iulie 2009 08:20
defectul nostru al scorpioancelor e ca ne indragostim foarte repede de barbatul leu deoarece are toate calitatile care noi le dorim la un barbat pentru inceput.dar odata cu trecerea timpului ne dam seama ca am facut o mare greseala si ca nu e tomai ceea ce ne-am fi asteptat.sfatul meu e ca noi scorpioancele sa ignoram cat se poate de mult barbatii lei.
diana_ionela
Postat pe 20 Iulie 2009 12:51

De la: lau, la data 2009-07-18 08:15:56Buna dimineata, dar ce puteti spune de femeia leu si barbatul scorpion?

Eu sunt leu si am stat cu un barbat scorpion si iti spun din toata inima ca nu imi mai doresc pe cineva ca el never. Parea cel mai bun om de pe pamant, pana cand si-a dat arama pe fata(folosind termeni populari). Majoritatea spun ca e asa cum e barbatul leu...in proportie de 90% cred ca au dreptate, dar pot spune ca si barbatii scorpioni..au o rautate uimitoare de cele mai multe ori...iar eu nu as mai sta niciodata cu unul.(Am inca un exemplu elocvent pe bunicii mei ea=leu, el=scorpion), iar o viata ca a bunicii mele..nu ii doresc nimanui.
NICOLE_V
Postat pe 3 August 2009 14:50
Barbatul Scorpion si femeia Leu sunt amndoi iuti la mnie, iar confruntarile explozive dintre ei se pot termina violent.

Ceea ce i uneste pe barbatul Scorpion si femeia Leu este pasiunea. nsa, cu toata atractia fizica, barbatul Scorpion nu este capabil sa i ofere femeii Leu atentia si respectul de care aceasta are nevoie. Se ntrevad momente dificile pentru orgoliul femeii Leu, ca si pentru posesivitatea si gelozia barbatului Scorpion.

O relatie de scurta durata ntre barbatul Scorpion si femeia Leu se anunta interesanta, dar o convietuire pe termen lung nu are mari sanse de reusita.

pik_nik
Postat pe 3 August 2009 14:52
pffff....greu cu barbatul leu,intr-adevar.......am fost cu unul si intr-adevar la un mom dat dispare "magia".....exact in mom in care iti doresti(tu,femeia scorpion)....sa t observe..nush c sa zic k el acum vrea sa n impacam,s eu nush c sa fac k nu-i suport caracterul s totusi ma atrage el,k barbat
garbo046947
Postat pe 4 Septembrie 2009 20:08
intr-adevar e grea convietuirea cu un barbat din zodia leului.pt el trebuie sa fii o unealta in mana lui pe care sa o manuiasca cum doreste si doar in folosul lui, sa fii o marioneta fara personalitate ,fara pareri proprii aparuta in viata doar pt binele lui. sunt extrem de egoisti, zgarciti, mandri de ei doar pt ca s-au nascut in rest nu au nici un merit.isi construiesc o imagine falsa de lider doar prin minciuna pt ca sunt lasi si nu prea le place munca. se inconjoara de oameni care sa le faca servicii, sa se foloseasca de ei urmand ca toate meritele sa fie a lor ,iar daca esueaza in nici un caz nu e vina lor ci numai a celuilalt,eu sunt varsatoare si intr-adevar am o personalitate puternica dar vad ca nu e numai problema mea aceasta incompatibilitate. barbatul leu are nevoie de o femeie harnica ,umila,daca se poate sa-si ia 3 servicii pt buna lui stare materiala, sa nu comenteze,sa-i atribuie lui toate meritele din lume, intr-un cuvant femeia "carpa ".
mino2009
Postat pe 18 Septembrie 2009 15:53
super ok, scorpion cu asc in rac si el leu cu asc in scorpion-ne potrivim f bine in toate/ nu glumesc/e un barbat puternic si ii plac femeile puternice/finute si frumoase;ma sprijina si imi ridica moralul intotdeauna...il ador.suntem facuti unul pentru altul, suntem fericiti impreuna de 4 ani.sper ca Dumnezeu ne v a ajuta sa fim bine mereu!!!bafta tuturor!
garbo028356
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:35
de fapt ai vrut sa ne spui ca esti o femeie puternica, finutza si frumoasa
bravo tie!
pik_nik
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:39

am eu clone si nu stiu?
panty_C
Postat pe 18 Septembrie 2009 22:40
EU SUNT GEMENI, EL E LEU SI SUNTEM IMPREUNA DE 7 ANI. E CEA MAI BUNA RELATIE DIN PUNCTUL MEU DE VEDERE. E O ADEVARATA PROVOCARE SA INCERCI SA CUNOSTI UN LEU CU ADEVARAT SI SA INCERCI SA-L MANIPULEZI INTR-O MICA MASURA ASA CUM VREI TU,NU PREA MULT CA APOI INTERVINE PLICTISEALA, RUTINA. DE MINTIT NU ARE DECAT SA MINTA ORICE FEMEIE INDIFERENT DE ZODIE AR TREBUII SA STIE CAND E MINTITA DE UN BARBAT, DAR TREBUIE SA STII CUM SA REACTIONEZI LA MINCIUNA, NU SA SARI LA GATUL OMULUI CA A MINTIT CA NU ESTI MAMA LUI SA-L CERTI CA A MINTIT, ORICUM MAI DEVREME SAU MAI TARZIU SE VA DA DE GOL. LEUL E AROGANT, TANDRU,SUFLETIST, INIMOS, FAMILIST, IUBARET, AFEMEIAT, DAR ARE UN SUFLET FOARTE BUN SI SARE IN AJUTORUL TAU ATUNCI CAND AI NEVOIE DE AJUTOR.
TOTUL DEPINDE DE CUM COMUNICI CU EL.
IAR CEI MAI MINCINOSI OAMENI SUNT GEMENII, NU LEII.
O SEARA PLACUTA.
mihart_elenacecilia
Postat pe 19 Septembrie 2009 21:13
doamna puternica si frumoasa ma bucur ca poti contrazice horoscopulsi relatia merge bine. astept acelasi mesaj peste 5 sau 10 ani cand frumusetea exterioara se mai duce si puterea te mai lasa , atunci ce ramane?
mino2009
Postat pe 19 Septembrie 2009 21:21
daca e sa te iei dupa horoscop, nu mai iesi din casa

aiureli..
deer
Postat pe 19 Septembrie 2009 21:24
leul e cucerit de inteligenta,farmec, personalitate puternica, bunatate, ambitie,bun simt, suflet bun, si sinceritate, increderea in ceea ce esti si poti sa fii.
farmecul nu dispare odata cu varsta, dar poate disparea increderea in propria persoana ceea ce va alunga leul de langa tine. si la 70 de ani poti sa arati bine si sa ai farmec, daca ai grija de tine si te ingrijesti de aspectul exterior, dar TREBUIE SA AI GRIJA SI DE CEL INTERIOR.
mihart_elenacecilia
Postat pe 19 Septembrie 2009 21:32
Salut dragelor,

eu femeie scorpion,el barbat leu ... am ras cu lacrimi cand ne-am dus sa ne facem analizele la dr, dna dr s-a uitat la buletine indelung si zice: "scorpion cu leu ... nu va potriviti " !!!!! n oi stiti, noi avem data fixata la nunta peste 1 saptamana, daca nu va suparati scrieti-ne buletinele alea de analize si lasati astrologia specialistilor ... :)) am aflat dupa ca ea era scorpion si barbate-su leu si ca se ciondaneau dar erau inca impreuna ... dupa cativa ani de episoade furtunoase intense suntem tot impreuna, avem un bebe scump si ne-am "rodat" Cred ca e important ca unul dintre cei doi cel putin sa iubeasca foarte mult ...de asemenea ascendentul ...eu il am in Pesti, el in Gemeni.
DianaCostea
Postat pe 20 Septembrie 2009 12:23
Sunt scorpi...scorpi...scorpioanca
Intrebare la Radio Erevan: scorpionii au tep pentru ca vor sa intepe? Raspuns: da, dar numai daca gasesc un fund prielnic.
Asa ca, admiratori ai mei, va rugam sa pregatiti fundurile pentru intepatura. Nu doare tare si nu dureaza mult, n-a murit nimeni din asa ceva. Iar dupa aia o sa va simtiti garantat mult mai bine. Dupa ce v-am vrajit, puteti sa ma intepati si voi pe mine, ca doar de-asta m-am nascut. Sa dovedesc ca eu, ca si delfinii, am inteles ca dragostea nu e doar pentru procreere. Ci si pentru bucurie interioara si exterioara, obtinuta din miscari de du-te vino bine executate. La mine in cuseta nu s-a plictisit nimeni, niciodata.
Daca va incumetati la asa aventura ademenitoare, e bine sa stiti ca fundul pe care am ales sa il intep cu otrava mov de la mine din coada intra in categoria ce-am gasit, sa fie-al meu! Eu nu impart prajiturile cu altii, decat daca e ultimul lucru pe care il fac. Mor adica, cu respectiva prajitura de gat. Nu va puneti cu mine, pentru ca desi par o biata insecta perfida, pot sa duc pe umeri intreg universul si inca ceva pe deasupra. De fapt asa ma si distrez in momentele mele de relaxare. Ridic noaptea masinile din fata blocului, cate una in fiecare mana. Si fug cu ele asa pana mi se face somn.
Ok, acum ca am clarificat asta, ar mai fi cateva lucruri, ca sa puteti fi siguri ca calcati pe bec, de fapt pardon, ca nu calcati desculti pe tep, acelasi tep tulburator. M-am gandit sa fac un set de reguli de afisat pe usa de la baie (pe interior). Asta ca sa fie totul clar, sa nu invocati cine stie ce neintelegeri penibile. Ca daca ati ajuns pe mana mea, nu suntem la gradinita, ci la facultatea de relatii. Asa, ia sa vedem:

1. Nu ma vei insela.
Tepul tau e facut sa se imprieteneasca numai cu tepul meu. Restul e tacere.
Daca vei calca pe tep, te vei otravi ingrozitor, te va durea cumplit si vei muri, cu spume la gura, sub privirile mele reci si mov.

2. Nu vei fi slab, debil, labil, umil.
Daca esti cel mai slab animalut din haita, eu voi simti si te voi nimici dintr-o intepatura. Oricum in situatia asta, mai bine iti faci singur seppuku, uite acolo pe covorasul special amenajat. Curat si fara multe vaicareli.
3. Nu vei fi laconic si prost pregatit.
Cand te prezinti la mine la ghiseu, trebuie sa stii ce vrei. Sa-ti sustii cauza cum trebuie, sa nu-mi consumi timpul degeaba. Ai trei minute sa ma impresionezi, dupa aia ti se va taia microfonul.

4. Nu vei face mutre.
Eu vorbesc poate putin mai mult si insist acolo unde ma intereseaza. Adica s-ar putea sa auzi Ai dus gunoiul? Ai dus gunoiul? Ai dus gunoiul? De 3745 de ori, pana decizi sa-l duci.
Te supui bine, nu te supui iarasi bine, eu voi reusi cu sau fara tine. Dar senzatia mea este ca vrei sa stai. Pentru ca vei suferi de depresii majore fara de praful de minune cu care sunt impregnate cearsafurile mele. Gresesc?
Ines
Postat pe 27 Septembrie 2009 10:22
De la: diana_ionela, la data 2009-07-20 12:51:27defectul nostru al scorpioancelor e ca ne indragostim foarte repede de barbatul leu deoarece are toate calitatile care noi le dorim la un barbat pentru inceput.dar odata cu trecerea timpului ne dam seama ca am facut o mare greseala si ca nu e tomai ceea ce ne-am fi asteptat.sfatul meu e ca noi scorpioancele sa ignoram cat se poate de mult barbatii lei.


bun sfat.
quasaria
Postat pe 27 Septembrie 2009 21:21
De la: si_totusi, la data 2008-08-26 18:02:00cred ca barbatul leu si femeia balanta e cel mai bine. balanta sa fie pozitiva, de cel putin un Leu la activ. daca nu e posibil acest lucru, se poate apela la un peste

Darfemeia scorpion si barbatul peste?
garbo002256
Postat pe 15 Octombrie 2009 15:59
De la: garbo002256, la data 2009-10-15 15:59:27
De la: si_totusi, la data 2008-08-26 18:02:00cred ca barbatul leu si femeia balanta e cel mai bine. balanta sa fie pozitiva, de cel putin un Leu la activ. daca nu e posibil acest lucru, se poate apela la un peste

Darfemeia scorpion si barbatul peste?
"se poate apela la un peste" daca e la propriu ar fi bun un somon, dar daca e la figurat aveti grija , intra la penal.
mino2009
Postat pe 16 Octombrie 2009 18:50
Tu ai mare dreptate in cea ce priveste zodia leu. Barbatilor nascuti sub semnul leului le trebuie o femeie supusa care nu comenteaza prea mult. Stiu asta din cauza ca bunicul meu este leu.
Leii sunt insa foarte mari inimosi si sunt in stare sa iti aduca si luna de pe cer.
Tu esti nascuta sub semnul scorpion. Sa stii ca eu sunt geaman si am avut o relatie de 2 ani cu o scorpioanca focoasa.
Despartirea de ea a fost foarte dureroasa mai ales ca am vrut sa ma casatoresc cu ea. Degeaba imi scrii ca nu esti razbunatoare fiind ca eu am avut parte de mari razbunari si intepaturi de ac din patea ei care mau facut sa sufar foarte mult.
Scorpion: APA ADANCA SI MISTERIOASA CARE VREA SA FIE INTRETINUTA CU MULTA PASIUNE, SEX SI DRAGOSTE.
garbo054170
Postat pe 8 Noiembrie 2009 15:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
compatibilitate.. 68 De la: garbo114643 3 Noiembrie 2010 16:12
ea varsator iar eu fecioara 5 De la: licurici83 12 Aprilie 2012 08:49
ea capricorn el taur ???? 5 De la: Kristiania 6 Decembrie 2011 12:11
el balanta, ea berbec 6 De la: eu_vio 2 Februarie 2011 15:21
eu leu ,,,el fecioara.... 25 De la: garbo255907 27 Decembrie 2011 18:27
Setari Cookie-uri