Despărțire, depresie


Bună seara!
După o relație de 15 ani, relație din care a rezultat și un copil de 5 ani, acum, fosta soție, în 3 luni de zile prin intermediul unor "prieteni" a cunoscut un alt tip, mai bogat decât mine, și fără sa știu sau sa suflu, divorț, despărțire.... Clasic, ala inel de logodb3, acțiune în instanta pt custodia minorului, băiat, Block la telefon, și improscarea cu noroi, pt motivarea personala
a ei, pt înlocuirea din patul meu. Eu sunt inginer, el patron de firma, eu copil, el nimic!
Locuiam cu socrii, într-o casa în care am investit eu personal destul, dar fără documente, și pe terenul lor, de aici multe discuții, și în final, după sfori trase, a trebuit sa plec de acolo, lăsând în urma soția și copilul!
La 3 zile după ce am plecat, a venit altcineva în patul meu, băiatul îmi spunea asta, dar eu credeam ca înflorește, și după 3 luni în care am încercat sa pun lucrurile la punct..... divorț, citații, tot tacâmul, fără sa pot demonstra nimic, oricum nimic care ar fi contat!
Am iubit-o, o iubesc și acum, dar fosta a ales banii!
Nu influențează negativ băiatul, dar înlocuitorul meu ca să ajungă ușor la mama copilului, îl copleșește cu multe cadouri, peste capacitatea mea de contracarare!
În 3 luni m-au executat, probe și chiar dacă as avea, nu ar conta...... după 15 ani, în care avem 5 000 000 de amintiri, fără sa exagerez 300 de vacante, oi fiind pasionați de excursii, peste 100 000 000 milioane de amintiri, fosta soție mi-a motivat personal ca nu suntem potriviți, și..... Pa Ilie! Asta e!. Pt asta, m-a executat în 3 luni de zile din momentul în care am plecat din casa socrilor într-un apartament închiriat, ea motivând ca am părăsit domiciliul conjugal, amândoi știind ca am plecat din cauza neînțelegerilor financiare, în momentul în care am discutat sa plecam, ea nefiind de acord sa pleca din casa părinților ei!
În acești 15 ani, singurul participant financiar, casa, masa, mașina, haine, vacante, necesități, botez, grădiniță, am fost doar eu, soția neavând servici, dar eu câștigând suficient de bine ( dar nu ca, patronul, de acum) am suportat toate aceste cheltuieli!
Emoțional, băiatul este lângă mine, are 5 ani, e micuț, sângele apa nu se face, dar este copleșit de cadouri, de suflat în ureche gen..... pupa-l și iubeste-l pe x, el este cel mai bun, etc, etc..... fără sa ma vizeze direct pe mine, căci pot merge în instanta..... voalat, dar zi de zi!
Toate astea...... m-au aruncat intr_o depresie groaznica, și chiar dacă știu poveștile cu, "dacă" și "ce ar fi fost,"..... îmi dau seama, nu sunt tâmpit....... am întrat intr_o depresie severa!
Eu îmi iubesc și acum fosta nevasta, nu a fost chiar nenorocita, și nici eu cu ea, am avut 15 ani de multe realizări, amintirile sunt copleșitoare...... ma chinuiesc extraordinar!.
Sufar fantastic!
Nu e problema de pat, scandal sau violente..... pur și simplu e o diferență de la 12:00 euro la 5000 de euro, copil minor la mijloc, ea pana acel moment nefiind cur a (sau nu știu eu)..... preferând ca la 2-3 zile, cu complicitatea părinților ei, sa strecoare pe altcineva în patul meu!
Fosta soție, nu este un manechin, având circa 80 kg după nașterea copilului pana în prezent, dar este o femeie foarte frumoasa.
Eu 48 ani, ea 43. Înlocuitorul 48. Difera doar cei 4000 de euro diferența!
Fără sa avem altercații sau violente în familie...... Pur și simplu în 3 luni s-a dus naibii relația de 15 ani, cu un copil de 5 ani între noi!
3 luni de separare, și a 4a, la o luna de la divorț, s-a remaditat fără stres!
Totul a fost rapid!
Eu nefiind un prost, sau cu probleme de compartiment sau vicii deosebite!
Sunt în a 3a luna de la divorț și a 2a de când s-a remaditat, sunt în depresie profunda, și doar datorita faptului ca am băiatul aproape (cu toate ca e copleșit, cum am spus...... poate ușor ușor ma uita..... Acum o luna, de ziua lui, i-am cumpărat o motocicleta electrica de la Nautilus, de 900 lei..... Ei i-au cumpărat un jeep de 1500 lei, băgând motocicleta în garaj, ca..... s-a stricat, etc etc,) ..... Băiatul ma iubește, căci sungeke apa nu se face și prin comportamentul meu fata de el știe cine este tatăl lui, dar eu avându-l câteva zile din luna conform programului parental, restul fiind în casa lor..... sunt în mare dezavantaj, iar avocatul nu poate face nimic!
Intrând în depresie adâncă, cu "dacă, și ce ar fi fost" am ajuns atât de jos, încât ma învinovățesc zilnic..... fără ca eu sa fi făcut ceva atât de rău!
Ca soț, ma comportam la pat peste medie, financiar peste medie..... doar din discuțiile mai aprinse cu socrii vizavi de investițiile noastre fără documente..... A apărut "patronul", care e dispus sa facă multe pt fosta, inclusiv când eram căsătoriți, în ultimele 3 luni, el fiind un tip singur, fără copii, fără o viata sociala, la 48 ani, având însă putere financiara!
Chiar dacă sunt conștient, citesc ca prostul pe google, știu despre ce vorbesc....... Sunt intr_o depresie crunta, fiind foarte jos!
Eu sufăr, sunt frustrat, și fosta o tine în petreceri, căci băiatul îmi spune orice!
Cum poți ieși din asa ceva? Cum poți ieși din abisul asta! După 15 ani, amintiri, etc, etc,!
Dacă exista cineva sa fi trăit asa ceva și e viu și a reușit sa treacă similar peste probleme...... aștept un sfat!
Nu sunt prost, nu am probleme la pat, cu bautură, nu sunt violent, avem și un minor la mijloc...... cum pot trece peste asta?

Depresia e crunta, ca și cum as avea cancer pe creier și inima putreda iar sufletul pustiit, căci încă o mai iubesc pe fosta, și am în cap numai "dacă, dacă, dacă, dacă și numai dacă"
Nu doresc nimănui sa treacă prin asa ceva, e crunt!


Postat pe 30 Decembrie 2018 00:50
Salut ,
Daca vrei , vorbim , si eu sunt intr-o situatie asemanatoare
d.matei393@gmail.com .
garbo_504946
Postat pe 4 Iulie 2020 15:19

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
orice mic sfat ma ajuta 7 De la: garbo182398 30 Ianuarie 2011 21:17
despartire din cauza banilor... 44 De la: blonda_no1 12 Ianuarie 2011 15:15
Teama sau orgoliu ?! 60 De la: nely45 4 Decembrie 2009 09:42
Sunt confuza, in ce parte sa merg, unde sa privesc....?! 29 De la: Mia_Ella 28 Mai 2015 10:46
Ca sa nu mai faca nimeni ca mine 40 De la: superbus 27 August 2010 16:25
Setari Cookie-uri