va rog un sfat.....

Imi doresc enorm un copil..... Spuneti-mi cea mai buna clinica si cel mai bun doctor FIV din tara. Va multumesc
Corina_Ionescu_3
Postat pe 20 Aprilie 2015 09:23
Eu pot sa te sfatuiesc ,in primul rind viata o da numai Dumnezeu ,dr. fac ce pot dar EL poate sa aduca aceasta dorinta daca o sa io cereti cu staruinta ,cu juruinte si facind ce este scris in Biblie .
Eu asa am, facut ,dupa ce am alergat la toti docrtori ,am epuizat orice speranta am strigat in disperare la Dumnezeu .
Ai am primit cea ce am cerut si bucuria mia fost mare..
garbo_411677
Postat pe 11 Mai 2015 17:02
Corina,cred ca esti de aceasi parere cu mine ,noi oameni putem face lucruri ,putem croseta un pulover dar nu putem sa facem ceva ce are viata .Eu nu vreau sa intelegi ca vreau sa te supar ,dar te rog sa ti pui speranta in Dumnezeu ,ca va face in asa fel ca tu sa ai copii daca doresti asa mult.Eu am avut 9,din care unul a murit la 8 luni iar ceilati sau dus la casele lor si eu am ramas aproape singura .Mai au nevoie cu nepoti ca sai ajut, dar sincer nus bucuroasa ,ei nu te mai intreaba sau sati ceara un sfat ,esti deja depasit ,ei au viata lor si tu vezi ..te uiti cum se chinuie ,intrun stres ,cautind fericirea ,amaginduse ca sint fericiti cu viata asa cum este..si le place .Eu nu as mai vrea sa cresc copii ,ca te bucuri numai cind sint mici ,sint scumpii si sint papusele noastre ,investim in ei timp ,dragoste si asteptarii...Da asteptam sa vedem ce am crescut ?ce am educat in ei ..o personalitate ,demn de respect ,cu suflet mare ,oameni puternici in caracter ,in vointa ,siguri pe ei si ne semene ..Asta doresti si tu sa lasi urmasi ,sa faci fericit pe sotul tau ..dar la urma sa vezi ca defapt esti in plus ..tiai terminat treaba si ..cauti in singuratate si astepti ..o clipa de fericire .
garbo_411677
Postat pe 12 Mai 2015 17:14
Lupta pentru sanatatea ta,ia laptisor de matca,fa miscare 30 min zilnic,mananca sanatos,ia vitamine,vitamaxul ala fara enzima Q,care contine si ulei din germeni de grau,o pastila la 3 zile,si ce mai stii tu pentru sanatatea ta,si roaga-te,nu te stresa,fa afirmatii pozitive inainte de culcare,si va da rezultate garantat.
daniilia
Postat pe 19 Mai 2015 08:47


Mai daniilia mai... Corina vrea un copil nu sanatate... ca de aia are ! Mi-a placut chestia aia cu inainte de culcare... adica sa zica da, in loc de ma doare capul... nu la asta te-ai referit ?

Iar sfaturi ca astea... nu ma asteptam sa mai creada cineva in ele... :
"Eu pot sa te sfatuiesc ,in primul rind viata o da numai Dumnezeu ,dr. fac ce pot dar EL poate sa aduca aceasta dorinta daca o sa io cereti cu staruinta ,cu juruinte si facind ce este scris in Biblie"
Eu credeam ca barza aduc copii, pana m-am lasat convins ca totusi o "polenizare" cu spermatodoizi" e adevarul... Si ca sa te pun pe ganduri, nu pe tine Daniilia ci pe 677... iti spun ca chinejii nu au Biblie si nu cred in Dumnezeu si totusi au ajuns sa fie un miliard si cateva sute de mii... ca populatie !!! Sa nu mai vorbim de indienii din India... ! Asa ca cu prostii din astea nu se fac copii. Uneori nici cu ajutorul doctorilor, dar macar ei au acces la Banca de Sperma si se poate face o insamantare artificiala. Sau vazut destule cazuri de reusita, altfel nu se deschidea asa o banca ! Si ce convinsa o spui, tu 677... de parca traiesti in evul mediu...
Lasa Corina ca tu nu trebuie sa te iei dupa orice prostie spusa pe aici sau pe dincolo... tu du-te la un specialist, Dr. de procreare sau cum se spune la voi... parca fertilizare, nu mai stiu si el o sa te indrume, nu spre biserica ci spre unde trebuie. Aaa... si Dumnezeu sa te aiba in paza lui de sfaturi gen 677... ! Succes !

barboneli
Postat pe 19 Mai 2015 11:38
Cred ca variant cu doctorul e cea mai buna.
Un sfat, la doctor trebue sa mergeti impreuna, tu si sotul.
Putina lume stie ca in cazul cuplurilor fara copii sotul este cel vinovat in proportie de peste 60% asa ca si sotul tau trebue sa fie consultat.
Stiu, nu e prea placut pt. nici unul dintre parteneri dar daca va doriti un copil al vostru trebue sa faceti pasul.

Mai e si posibilitatea infierii, v-ati gindit la ea?
Tommy_Boy
Postat pe 31 Mai 2015 13:10
De la: garbo_411677, la data 2015-05-12 17:14:53Corina,cred ca esti de aceasi parere cu mine ,noi oameni putem face lucruri ,putem croseta un pulover dar nu putem sa facem ceva ce are viata .Eu nu vreau sa intelegi ca vreau sa te supar ,dar te rog sa ti pui speranta in Dumnezeu ,ca va face in asa fel ca tu sa ai copii daca doresti asa mult.Eu am avut 9,din care unul a murit la 8 luni iar ceilati sau dus la casele lor si eu am ramas aproape singura .Mai au nevoie cu nepoti ca sai ajut, dar sincer nus bucuroasa ,ei nu te mai intreaba sau sati ceara un sfat ,esti deja depasit ,ei au viata lor si tu vezi ..te uiti cum se chinuie ,intrun stres ,cautind fericirea ,amaginduse ca sint fericiti cu viata asa cum este..si le place .Eu nu as mai vrea sa cresc copii ,ca te bucuri numai cind sint mici ,sint scumpii si sint papusele noastre ,investim in ei timp ,dragoste si asteptarii...Da asteptam sa vedem ce am crescut ?ce am educat in ei ..o personalitate ,demn de respect ,cu suflet mare ,oameni puternici in caracter ,in vointa ,siguri pe ei si ne semene ..Asta doresti si tu sa lasi urmasi ,sa faci fericit pe sotul tau ..dar la urma sa vezi ca defapt esti in plus ..tiai terminat treaba si ..cauti in singuratate si astepti ..o clipa de fericire .


Poate ai gresit undeva. Poate nu-i tarziu sa-i mai certi si sa le mai faci educatie. Poate nu-i tarziu sa mergi la biserica si sa ceri indrumare de la preot cu ce ai gresit si ce mai poti face. Iar daca ai dragoste in tine, niciodata nu-i prea tarziu. Iar daca nu ai dragoste in tine, cere-o de la Dumnezeu cu credinta si perseverenta si o vei primi.
tudorel216
Postat pe 31 Mai 2015 22:28
De unde nu este , nici D-zeu nu cere Tudorele. Poate ca pentru ea-i tarziu , la cum se exprima. La 677 ma refer.
Rotty
Postat pe 1 Iunie 2015 05:38
Niciodata nu-i prea tarziu sa te intorci la Dumnezeu! Rugaciunea facuta cu credinta rastoarna muntii.
tudorel216
Postat pe 1 Iunie 2015 09:07
Multumesc pentru sfat,nustiu ce virsta ai tu, dar eu am o expierenta din care pot sa-mi permit sa vorbesc ,sa dau sfat,daca vrea cineva ia aminte si daca nu ,nu. .Eu am dragoste pentru familie si pentru toti oameni findca dragostea este Dumnezeu .sfatul meu a fost dat cu un scop ,cred ,sa faca o usurare ,sa gingeasca din orice situatie si sa se poata inpaca cu sine .Este bine sa lupti ,sa fi optimist ,chiar si prin dr. tot Dumnezeu lucreaza,chiar si cind iti risipesti orice speranta ,atunci Dumnezeu lucreaza sa poata omul vedea minuni.Da EL stie ce este bine si ce nu,pentru noi si din dragoste pentru noi ne face puternici, sa poti primi si esecu..Da si chinezi sint oameni creiati de Dumnezeu ,cum fiecare sintem creati ,"EL este olarul si face vase de tot felu .In casa omului nu sint vase numai de cinste ci si de ocara..".Intreanate ..tu ce fel de vas esti?si cine e stapinul tau?Cine te foloseste ?Am scris pentru tine Tudorel216
garbo_411677
Postat pe 1 Iunie 2015 19:30
Sunt doar un nebun, care îl lasă pe Dumnezeu să vorbească prin el. Cu vârsta mă apropii de juma de veac, fără vreo doi ani jumate, dar tot mă cred prea prost să dau sfaturi, chiar și la un copil preșcolar. Totuși, uneori mă ia gura pe dinainte...
L-am cunoscut însă pe Dumnezeu, la figurat dar și la propriu. Iar El m-a indrumat spre Ortodoxie, de care începusem să mă îndepărtez. Acum am un Dumnezeu și o Biserică. Aceasta este cea mai mare realizare a mea. Și scopul meu este să le arăt și altora ce văd, simt și aud eu. Ca să fie și ei ca mine: fericiți și împliniți, orice ar urma să se întâmple. Chiar și când plâng, știu că soarele nu va întârzia să apară și știu că, dacă ai credință în Dumnezeu, niciodată noaptea nu te cuprinde, ci fiecare seară va fi urmată de o nouă dimineață. Și nu eu îți spun, ci Dumnezeu care este în mine: mergi mai des pe la biserică, cumpără o carte de rugăciuni unde vei găsi o rugăciune pentru copiii tăi, folosește-o în fiecare zi, iar rezultatele nu vor întârzia să apară. Iubește, iubește, iubește dar nu pentru că așa simți, ci pentru că așa trebuie, nu ca pe o favoare pe care o faci lui Dumnezeu, ci ca pe o obligație. Și în fiecare zi aduți aminte de păcatele tale și uită orice merit pe care crezi că l-ai avea. Ba chiar și pe tine însăți iubește-te nu pentru că ai merita, ci tot din obligație! Fă ceea ce trebuie să faci, nu ceea ce vrei, dorești, simți, îți face plăcere să faci. Și atunci copiii îți vor acorda atenția cuvenită, pe care oricum nu o meriți, pentru că nici tu nu îi acorzi atenția cuvenită Tatălui tău... Dar poți îndrepta acest lucru. Încă... Doar să vrei să elimini mândria din tine. Mândria că ai fi ceva, sau că ai ști ceva. Mândria care te face să dai sfaturi.

Și cea mai mare prostie și nebunie pe care poate să o spună un om este că... are dragoste! Hristos însuși s-a ferit ca de o mare scârboșenie și blasfemie să fie făcut bun măcar, d-apăi să se laude că are dragoste în El! Dacă ai avea dragoste cu adevărat în tine, nici nu ai mai fi pe pământ, sau cel puțin nu ai mai fi doar pe pământ: ai fi pe pământ și în ceruri, lângă Dumnezeu, în același timp...
tudorel216
Postat pe 1 Iunie 2015 20:45
lol, saraca femeia asta vrea un sfat medical nu religios... Propovaduiti in alta parte,unde se cere.
quasaria
Postat pe 2 Iunie 2015 01:29
De la: quasaria, la data 2015-06-02 01:29:10lol, saraca femeia asta vrea un sfat medical nu religios... Propovaduiti in alta parte,unde se cere.


Cu exceptia urgentelor, unde are si medicul rolul sau, a trimite pe cineva la biserica este cel mai eficient sfat medical. Daca nu te caiesti pentru pacatele tale si nu mergi la Dumnezeu sa ti le ierte, nici cei mai buni doctori din lume nu au ce sa-ti faca. Daca sufletul ti-e bolnav, trupul moare, bucata cu bucata. La unii aceasta moarte incepe cu inima, la altii cu plamanii, ficatul sau ... aparatul genital. Mai ales la femeile care au facut avorturi inainte. Si chiar de vor reusi sa faca copii, daca preotul nu le va dezlega mai inainte de greutatea pacatului acesta, va face copii care sa o chinuiasca. Si de ce crezi ca mai toate spitalele au acum si cate o mica capela? De ce au acceptat doctorii asa ceva? Pentru ca pana si cei mai necredinciosi dintre ei stiu ca o slujba bisericeasca face cat zece sedinte de psihoterapie, iar un om cu psihicul impacat este pe jumatate vindecat.
Cat priveste ce a cerut initiatoarea, nu a cerut doar un sfat, cu atat mai putin doar un sfat medical, ci mai degraba a dorit sa obtina sprijin si empatie. Si fiecare daruieste aceasta in felul sau, cu ce stie el mai bine. Deci lasa lozincile comunist-ateiste si gandeste cu mintea ta. Care singura va spune "Doamne miluieste" cand te vei afla pe o barca ce se scufunda in mijlocul marii...
tudorel216
Postat pe 2 Iunie 2015 08:19
Tudorele , incepi sa exagerezi.
Rotty
Postat pe 2 Iunie 2015 08:23
deci Tudorele, cu prima criza de inima sau de ficat pe care ai sa o ai, sa te duci la popa si nu la doctor sau la spital, da? Si uite asa se rezolva lucrurile
edelweiss_3881
Postat pe 2 Iunie 2015 10:00
De la: edelweiss_3881, la data 2015-06-02 10:00:46 deci Tudorele, cu prima criza de inima sau de ficat pe care ai sa o ai, sa te duci la popa si nu la doctor sau la spital, da? Si uite asa se rezolva lucrurile


Stimată doamnă, tocmai pentru a nu fi acuzat de așa ceva am început reply-ul meu cu expresia ”cu excepția urgențelor”. Și n-am mai suferit de mult de nici un fel de crize, de când frecventez regulat biserica și mă rog zilnic. De aceea îndemn și pe alții să facă la fel, pentru că vorbesc 100% din propria experiență.
tudorel216
Postat pe 2 Iunie 2015 10:56
Dealtminteri, cei care strâmbă din nas când li se spune să combine neapărat mersul la medic cu mersul la biserică, sunt cei la care se referă versetul:

2 Timotei 3:5 având doar o formă de evlavie, dar tăgăduindu-i puterea. Depărtează-te de oamenii aceştia.

Vai de cei care au credință doar de fațadă și nu pricep forța și folosul din spatele acestei credințe! Nu suntem credincioși doar ca să-l măgulim pe Dumnezeu, ci pentru că această credință ne este de un folos real în viața viitoare, dar ȘI ÎN viața aceasta.
tudorel216
Postat pe 2 Iunie 2015 11:28
Faceti testele necesare la o clinica, doua din oras (aici ma refer la dumeavoastra si la sot/partener) sa depistati daca nu e o problema medicala. Daca nu e, parerea mea e ca sufletelele astea mici vin pe lume exact cand trebuie. Incercati sa va relaxati, bucurati-va de casnicia/relatia pe care o aveti si bebele vine si el cu timpul. Nu va mai ganditi ca nu puteti concepe, ca va stresati sau deprimati inutil, si faceti mai mult rau decat bine. Multa sanatate!
Allexys
Postat pe 2 Iunie 2015 14:28
Si era sa uit...Tudorel, m-ai amuzat teribil...mersi
Allexys
Postat pe 2 Iunie 2015 14:30
De la: tudorel216, la data 2015-06-02 08:19:50
Cat priveste ce a cerut initiatoarea, nu a cerut doar un sfat, cu atat mai putin doar un sfat medical, ci mai degraba a dorit sa obtina sprijin si empatie.


Tudorele, citeste inca o data ce a cerut autoarea subiectului: "Spuneti-mi cea mai buna clinica si cel mai bun doctor FIV din tara." Nu cel mai bun popa - ci cel mai bun doctor. Daca nu esti in stare sa intelegi un text simplu, cu toata miluirea celui de sus, abtine-te de la comentarii.
quasaria
Postat pe 4 Iunie 2015 04:42
http://www.fivmures.ro/index.php/ro/contact
Axl_R
Postat pe 4 Iunie 2015 09:49
De la: quasaria, la data 2015-06-04 04:42:07
Tudorele, citeste inca o data ce a cerut autoarea subiectului: "Spuneti-mi cea mai buna clinica si cel mai bun doctor FIV din tara." Nu cel mai bun popa - ci cel mai bun doctor. Daca nu esti in stare sa intelegi un text simplu, cu toata miluirea celui de sus, abtine-te de la comentarii.


Fără de ajutorul lui Dumnezeu, degeaba lucrează medicul.
tudorel216
Postat pe 4 Iunie 2015 11:11
De la: tudorel216, la data 2015-06-04 11:11:49

Fără de ajutorul lui Dumnezeu, degeaba lucrează medicul.


Tudorele, Dumnezeu nu ne vrea nici prosti, nici slabi si mai ales ne cere sa nu fim bigoti, asa ca mai trebue sa ne ajutam si singuri.

Ce parere ai avea despre un doctor care lasa pacientul pe targa cu singele curgind siroaie si tensiune la limita ca sa inceapa sa se roage cu ardoare la Dumnezeu sa-l ajute si pe el si pe pacient, sau mai rau asteptind ca Dumnezeu sa-l vindece?
Si daca doctorul este chinez, arab, evreu sau hindus ce te faci? Cauti unul otodox?

Am sa-ti dau doar un exemplu trait, pacient venit la spital in urma unui accident cu o pierdere masiva de singe si care logic necesita transfuzie pt. a supravietui.
Familia se opune (religia le interzice) dar se pune pe rugaciune.
5 personae in genunchi linga patul de spital se rugau cu lacrimi in ochi pt. salvarea muribundului.
Rezultatul? Cel asteptat, pacientul moare.
A avut Dunmnezeu ceva cu el sau ei au inteles gresit credinta?


Sa-I dam cezarului ce-i al cezarului si lui Dumnezeu ce este al lui Dumnezeu.
Tommy_Boy
Postat pe 4 Iunie 2015 19:19
Dp meu de vedere o femeie care isi doreste un copil si investigheaza FIV chiar nu are nevoie de sfaturi patetice: daca lasa lucrurile in voia aluia de sus, se impaca cu ideea ca al de sus nu i-a dat copil si zicea merci ca nu i-a dat. Doar nu putem contesta decizia divinitatii, nu?
Din moment ce cauta o clinica si un dr bun si vrea FIV este evident ca traieste in secolul asta, nu in 1200 toamna, si n-o satisface lalaitul intr-o biserica.
quasaria
Postat pe 5 Iunie 2015 09:09
Va cam faceti ca nu pricepeti ce a spus Tudorel. Bineintels ca trebuie sa se duca la doctor, bineinteles ca trebuie sa epuizeze toate caile de consult/tratament samd. Dar... daca nu e sa fie, n-o sa fie! Si fara ajutorul lui Dumnezeu suntem nimic. Si eu tot din experienta o spun. Si poate va trebuie cateva experiente ca sa intelegeti cum stau lucrurile. Numiti-l cum vreti Dumnezeu, Creator, Putere Divina, The Highest Power (ca tot se poarta englezismele), dar nu-i negati ajutorul suprem ca "o luati in barba".
Ea43
Postat pe 6 Iunie 2015 05:00
o luam in barba? :-)) No bs? E o entitate razbunatoare asta sau...? :-)) De ex. dupa logica ta autoarea subiectului a "luat-o in barba" nevinovata sau in avans, deci care ar mai fi problema?
quasaria
Postat pe 6 Iunie 2015 06:09
Aoleu ca se aduna gashca ...si umbla cu amenintari.
Rotty
Postat pe 6 Iunie 2015 08:29
De la: tudorel216, la data 2015-06-01 09:07:50 Niciodata nu-i prea tarziu sa te intorci la Dumnezeu! Rugaciunea facuta cu credinta rastoarna muntii.


Interesant... ! Poti sa-mi dai si mie un exemplu de munte rasturnat cu fundul in sus... ? Mersi anticipat.
barboneli
Postat pe 6 Iunie 2015 08:39
De la: Rotty, la data 2015-06-02 08:23:37Tudorele , incepi sa exagerezi.


Eu as zice "sa aiurezi"... !
barboneli
Postat pe 6 Iunie 2015 08:44
De la: Ea43, la data 2015-06-06 05:00:13Va cam faceti ca nu pricepeti ce a spus Tudorel. Bineintels ca trebuie sa se duca la doctor, bineinteles ca trebuie sa epuizeze toate caile de consult/tratament samd. Dar... daca nu e sa fie, n-o sa fie! Si fara ajutorul lui Dumnezeu suntem nimic. Si eu tot din experienta o spun. Si poate va trebuie cateva experiente ca sa intelegeti cum stau lucrurile. Numiti-l cum vreti Dumnezeu, Creator, Putere Divina, The Highest Power (ca tot se poarta englezismele), dar nu-i negati ajutorul suprem ca "o luati in barba".


Conform concluziei tale. Corina a luat-o in barba de la Dumnezeu en avant ca sa zic asa pt. ca nu poate avea copii.
De ce ar dori Dumnezeu sa o faca ko sufleteste? Sa inteleg dupa spusele tale ca Dumnezeu se joaca cu noi asa cum se joaca un copil cu o musca zmulgindui aripile ca sa o vada cum se chinuie pe urma?
Infricosator acest Dumnezeu al tau, asta inseamna ca traim cu sabia lui Damocles desupra capului si trebue sa ne asteptam ca ea sa cada oricind fara discernamint numai ca Dumnezeu sa-si arate puterea asupra noastra pt ca apoi dupa ce ne tirim in genunchi facem n+1 rugaciuni dupa un anumit ritual (bisericesc sau luat dupa net) sa-si arate marinimia ?!?!
Toti credinciosii spun ca Dumnezeul crestin este un Dumnezeu al dreptatii si al iubirii, de ce ii refuza Dumnezeu iubirea Sa Corinei, o femeie obisnuita care nu cred ca are mai multe pacate decit noi ceilalti muritorii obisnuiti?

Lumineaza-ma ca eu nu mai pricep nimic
Tommy_Boy
Postat pe 6 Iunie 2015 09:54

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
fertilizare in vitro in ungaria 15 De la: ildi_74 1 Octombrie 2009 19:06
va rog un sfat..... 54 De la: Corina_Ionescu_3 18 Decembrie 2017 15:59
oligospermie grava-sterilitate conjugala 117 De la: lady33 9 Aprilie 2015 16:02
cicinel 8 De la: Begonia 4 Februarie 2010 13:51
As vrea sa stiu de unde se poate comanda medicamentul ,,Transfer Factor Plus" 2 De la: cricat 21 Martie 2011 19:02
Setari Cookie-uri