Branca ursului

Buna fetelor. Am sa va spun povestea mea si astept păreri. In urma cu 17 ani am facut un chiuretaj si de atunci nu am mai ramas niciodată desi am tot incercat. Am fost la medici am facut toate analizele inclusiv hsg si laparoscopie. Medicii au spus că nu este nimic in neregulă ca sunt fertilă. Soțul la fel si cu toate astea.... Nu se intampla minunea. Am citit pe internet cum ca tinctura de branca ursului ajuta. Astăzi am început tratamentul. Are un gust oribil dar sper sa merite. Astept răspunsuri de la fetele care au fost sau sunt in situatia mea. Va multumesc.
garbo_473597
Postat pe 30 August 2017 16:11
Mai femei bune, poate va da ursul o brâncă, ,sa va reveniti
Din momentul in care sunteti apti medical sa procreati, care ar fi ideea utilizarii tincturii de urs? Ar tine loc metodei eterne de a procrea?
Eu zic sa aveti rabdare, cand va fi sa aveti un copil, il veti avea. Toate cele bune iti doresc si un copil sanataos, cand va fi sa fei.
Schmetterling
Postat pe 31 August 2017 08:25
Fluturashule, eu cred ca mai degraba - ludic cum e poporul asta -, brinca ursului/crucea pamintului se refera mai mult ... la urs!

Adica banui ca muierile de pe la noi - asemeni principiului americanesc ca negrii ... o au mai mare (sic!) - folosesc ... ursii pe post de ... legatoare de sarcina, cum se spune pe la tzara.

Si 'folosesc' ursi, ca negri de unde pe la noi, Doamne Iarta-ma?

Asa ca 'ursul' le da' femeilor cite o ... 'brinca' - acu' fiecare e libera sa considere brinca asta orice vrea ea! - si - Ooops! - ramin femeile ... grele!

Cam ca in povesti.
Ca tot un fel de poveste e si asta de fapt...


Bref, brinca ursului - cunoscut si ca ... 'ginsengul romanesc' - e o planta ale carei radacini si semintze cica ar revigora si chiar reintineri (?) organismul, marind capacitatea de efort si tonusul muscular.

Da' cele mai 'notorii' efecte atribuite in popor acestui remediu (si cine dreaku' sintem noi sa ne indoim de intzelepciunea si experientza unui popor care la origini macar nu a fost deloc timpit cum e astazi?) sint cele legate de eliminarea sterilitatzii, impotentzei si frigiditatzii.


Avind in vedere insa ca @597 afirma ca e pe deplin 'competenta' sexual si procreativ, brinca ursului i-ar da cel mult ... un brinci sa faca sex mai des, mai ... in draci si mai 'sanatos'!

Iar pe linie de consecintza logica, presupusul efect (nedemonstrat stiintific din cite stiu) de 'ajutor' de nadejde al procreatiei, e de fapt efectul ... statistic de a ramine insarcinata tocmai datorita sexului mai lung, mai deplin si, mai ales, repetat mult mai des!

Caci cam asta e in fond si efectul verisorilor mult mai cunoscuti, ginsengul chinezesc, cel rusesc si cel tibetan/nepalez...


Pe scurt, daca faci sex mai des si mai cu chef, exista matematic vorbind sanse mult mai mari sa si ramii insarcinata...


Acu', din cite mi-aduc eu aminte din 'cultura' tzaraneasca in domeniu, mai degraba are efectele abortive cunoscute ... oleandrul/leandrul, decit efecte ... natanogene, brinca ursului!

Da' fiecare e liber sa incerce ce crede el ca-i e util.


Ceea ce se stie insa destul de bine e ca brinca ursului o s-o ajute in mod sigur pe deschizatoarea topicului sa aiba...

...mai mult 'chef' de sex!garbo101426
Postat pe 31 August 2017 10:19
426,direct si la subiect! Si am mai preluat si eu informatii pretioase...
Schmetterling
Postat pe 31 August 2017 11:05
''Astept răspunsuri de la fetele care au fost sau sunt in situatia mea. Va multumesc.''

Na, fetele...
Axl_R
Postat pe 31 August 2017 12:16

Nu huli, @Axl_R, nu huli, ca pina la ... 'brinciul' ursului cica toa(n)te am fost fete!


Na, iar m-a luat gura pe dinainte, am vrut sa spun brinca ursului.

Ma rog, de fapt e exact acelasi lucru, dupa cum am explicat mai sus...

garbo101426
Postat pe 31 August 2017 13:16
Nu stiu dc faceti atâta bășcălie. Va place sa radeti de problemele altora. Am pus o intrebare pt fetele femeile care au consumat branca ursului ceea ce vad ca voi cei care ati raspuns sunteti pusi pe glume la o problemă pt care unele persoane suferă. Pune ti va in locul persoanei sa vedeti ce simnte si apoi faceti caterinca. Multumesc pt răspunsuri.
garbo_473597
Postat pe 31 August 2017 22:00

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Branca ursului 7 De la: garbo_473597 31 August 2017 22:00
MAMA PURTATOAE 9 De la: evanjelina 16 Martie 2011 08:44
INSEMINARE ARTIFICIALA 21 De la: Aly_Radulescu_1 7 Martie 2017 16:57
fertilizare in vitro in ungaria 15 De la: ildi_74 1 Octombrie 2009 19:06
O sansa pentru cele care isi doresc un copil-Infertilitate 4 De la: garbo_stefy 18 Decembrie 2017 16:00
Setari Cookie-uri