va rog un sfat.....

Cu sau fără experienţă, prefer în partea dorsală poate ajung mai repede acasă.
Vb de un şut, nu de altceva dacă tot o iau...
Axl_R
Postat pe 6 Iunie 2015 14:00
De la: garbo235853, la data 2015-06-06 09:54:19
De la: Ea43, la data 2015-06-06 05:00:13Va cam faceti ca nu pricepeti ce a spus Tudorel. Bineintels ca trebuie sa se duca la doctor, bineinteles ca trebuie sa epuizeze toate caile de consult/tratament samd. Dar... daca nu e sa fie, n-o sa fie! Si fara ajutorul lui Dumnezeu suntem nimic. Si eu tot din experienta o spun. Si poate va trebuie cateva experiente ca sa intelegeti cum stau lucrurile. Numiti-l cum vreti Dumnezeu, Creator, Putere Divina, The Highest Power (ca tot se poarta englezismele), dar nu-i negati ajutorul suprem ca "o luati in barba".


Conform concluziei tale. Corina a luat-o in barba de la Dumnezeu en avant ca sa zic asa pt. ca nu poate avea copii.
De ce ar dori Dumnezeu sa o faca ko sufleteste? Sa inteleg dupa spusele tale ca Dumnezeu se joaca cu noi asa cum se joaca un copil cu o musca zmulgindui aripile ca sa o vada cum se chinuie pe urma?
Infricosator acest Dumnezeu al tau, asta inseamna ca traim cu sabia lui Damocles desupra capului si trebue sa ne asteptam ca ea sa cada oricind fara discernamint numai ca Dumnezeu sa-si arate puterea asupra noastra pt ca apoi dupa ce ne tirim in genunchi facem n+1 rugaciuni dupa un anumit ritual (bisericesc sau luat dupa net) sa-si arate marinimia ?!?!
Toti credinciosii spun ca Dumnezeul crestin este un Dumnezeu al dreptatii si al iubirii, de ce ii refuza Dumnezeu iubirea Sa Corinei, o femeie obisnuita care nu cred ca are mai multe pacate decit noi ceilalti muritorii obisnuiti?

Lumineaza-ma ca eu nu mai pricep nimic


Tu ești propriul tău Dumnezeu. Luminează-te singură, dacă poți. Că de aceea se spune ”fiecare va fi judecat din propriile cuvinte”...
tudorel216
Postat pe 6 Iunie 2015 22:59
De la: barboneli, la data 2015-06-06 08:39:51
De la: tudorel216, la data 2015-06-01 09:07:50 Niciodata nu-i prea tarziu sa te intorci la Dumnezeu! Rugaciunea facuta cu credinta rastoarna muntii.


Interesant... ! Poti sa-mi dai si mie un exemplu de munte rasturnat cu fundul in sus... ? Mersi anticipat.



https://www.youtube.com/watch?v=CPyPRevQoeA
tudorel216
Postat pe 6 Iunie 2015 23:01
De la: tudorel216, la data 2015-06-06 22:59:04


Tu ești propriul tău Dumnezeu. Luminează-te singură, dacă poți. Că de aceea se spune ”fiecare va fi judecat din propriile cuvinte”...


Ciudata replica, daca eu sint propriul Dumnezeu extrapolind si tu esti propriul Dumnezeu s.a.m.d. cred ca exista cam 6 mild. dumnezei.
Eu credeam ca conform Bibliei exista unul singur restul sint idoli.
Ca de obicei constat ca atunci cind subiectul devine incomod si depaseste stadiul de matanii si ochi dati peste cap replicile sint ....cel putin ciudate.
" fiţi dar înţelepţi ca şerpii " pacat ca unii omit asta.
Tommy_Boy
Postat pe 7 Iunie 2015 16:40
Nu eu sunt cel depășit, stimată doamnă. În Hristos toți sunt dumnezei și toți sunt conectați și una cu Dumnezeu. De aceea fiecare este propriul judecător și din propriile cuvinte este judecat. ”Rătăciți, necunoscând Scripturile și nici puterea lui Dumnezeu”...
tudorel216
Postat pe 8 Iunie 2015 08:24
Oricat de ratacita as fi, nu pot sa citesc asa ceva.Cum, toti suntem Dumnezei?! Poate il avem toti pe Dumnezeu in noi, cu noi, care il avem, insa.. Sau poate, din cauza ratacirii, nu pricep bine! Cel mai bine ar fi sa credem sau nu in Doamne, Doamne, in inima noastra, in mintea noastra si acasa la noi, nu in gura mare, pe oriunde.Tudorel, la cunostintele tale, ar trebui sa stii ca, cu credinta nu se face tam tam. Indiferent de cum ti-o manifesti, ti-o manifesti doar cu tine si Dumnezeu.
Schmetterling
Postat pe 8 Iunie 2015 08:47
De la: Schmetterling, la data 2015-06-08 08:47:58 Oricat de ratacita as fi, nu pot sa citesc asa ceva.Cum, toti suntem Dumnezei?! Poate il avem toti pe Dumnezeu in noi, cu noi, care il avem, insa.. Sau poate, din cauza ratacirii, nu pricep bine! Cel mai bine ar fi sa credem sau nu in Doamne, Doamne, in inima noastra, in mintea noastra si acasa la noi, nu in gura mare, pe oriunde.Tudorel, la cunostintele tale, ar trebui sa stii ca, cu credinta nu se face tam tam. Indiferent de cum ti-o manifesti, ti-o manifesti doar cu tine si Dumnezeu.


Doamnă dragă, chiar ești rătăcită și... mincinoasă. Drept este că nu cu intenție. Pentru că, pe de o parte te declari rătăcită, pe de altă parte te crezi în măsură să dai sfaturi fără să fi studiat serios. Tocmai că, cu credința, se face tam-tam, altminteri se supără Dumnezeu pe tine, că de aceea este scris ”cine se rușinează de Mine, în fața oamenilor, Mă voi rușina și Eu de el în fața Tatălui”, spus de către Iisus Hristos. De faptele bune nu se face tam-tam, nu de credință!

Și pentru ca fiecare om să-și dea seama de responsabilitatea pe care o are în calitate de ”homo sapiens” este scris în Biblie ”toți sunteți dumnezei”. Atenție însă, ”dumnezei”, nu ”Dumnezeu”. Există un singur Dumnezeu, totuși orice dumnezeu poate fi una cu El, câtă vreme rămâne în Dumnezeu și în poruncile Lui.
tudorel216
Postat pe 8 Iunie 2015 09:18
Sa aprindeti un bec, sa ma regasesc, ca m-am ratacit!
Schmetterling
Postat pe 8 Iunie 2015 10:05
De la: Schmetterling, la data 2015-06-08 10:05:27Sa aprindeti un bec, sa ma regasesc, ca m-am ratacit!


Mai bine o lumânare... și o rugăciune sinceră.
tudorel216
Postat pe 8 Iunie 2015 10:20
Mai bine...vezi-ti tu de sufletul tau, de-al meu, am eu grija!
Schmetterling
Postat pe 8 Iunie 2015 10:46
De la: Schmetterling, la data 2015-06-08 10:46:26Mai bine...vezi-ti tu de sufletul tau, de-al meu, am eu grija!


Dacă ai așa grijă de el, de ce zici că te-ai rătăcit?
tudorel216
Postat pe 8 Iunie 2015 11:40
Cred ca acelasi sfat ti-l pot da si eu... Dumnezeu face minuni, totul tine de credinta ta in El ! Stii tu ca in Biblie e povestea aceea cu preotul Zaharia si Elisabeta , la fel isi doreau si ei un copil si Dumnezeu le-a dat unul chiar daca erau batrani , le-au dat unul la momentul potrivit... Sunt sigura ca Domnul poate lucra si in familia voastra si va poaate binecuvanta cu o minune, doar uniti-va in rugaciune, tu si sotul tau si sunt sigura ca o sa va asculte rugaciunile. Domnul sa va ajute in ceea ce va doriti si cred ca peste putin timp o sa revi cu mesaj in care o sa ne spui ca astepti un copil Domnul sa va binecuvinteze !
garbo_409517
Postat pe 8 Iunie 2015 23:08
De la: tudorel216, la data 2015-06-08 10:20:46
De la: Schmetterling, la data 2015-06-08 10:05:27Sa aprindeti un bec, sa ma regasesc, ca m-am ratacit!


Mai bine o lumânare... și o rugăciune sinceră.


Da` tie chiar nu iti e rusine mai Tudorele ? Ti-as zice eu cui sa-i aprinzi tu o lumanare , dar e prea devreme sa ma enervez... Iuda ce esti !
Rotty
Postat pe 9 Iunie 2015 07:47
Degeaba-i zici, ca nu prinde idea!
Draga Tudorel, ca sunt ratacita, era doar o gluma, dar tu n-ai simtul umorului, subtilitatilor sau vreun simt pamnatesc, incep sa cred! N-am prins ce vrei tu sa faci, cu toate povestile tale, nici nu-mi bat capul! Iar, daca tu crezi ca asa se manifesta credinta, da-i tare, scrie pana te dor degetele.Sau oi fi avand vreo misiune speciala pe Pamant?!
Schmetterling
Postat pe 9 Iunie 2015 09:34
Daaa...Sa bata campii la greu. Misiune indeplinita.
Rotty
Postat pe 9 Iunie 2015 09:44
De la: Rotty, la data 2015-06-09 09:44:34Daaa...Sa bata campii la greu. Misiune indeplinita.


Toți avem o misiune specială pe pământ. Și da, a mea pare să fie bătutul câmpilor, la greu... Să sperăm însă că voi avea ce bate...
tudorel216
Postat pe 9 Iunie 2015 21:38
Draga Tudorel, in credinta ca si in oricare alt lucru extremele nu sunt bune. Viata mi-a demonstrat ca in toate lucrurile trebuie sa existe un echilibru. Nimeni nu are nimic impotriva credintei tale, dar ar trebui sa fii mai prudent. Daca memoria nu ma insela undeva prin evanghelia Sf. Matei scrie cam asa "nu aruncati margaritarele voastre...". Mie asta imi sugereaza ca fiecare om trebuie sa aiba o doza de retinere in a-si etala credinta, nu ca si cum ar fi ceva de vanzare la care faci publicitate. Iar topicul se refera la un ajutor strict uman. Daca ar fi cerut un ajutor duhovnicesc cred ca ar fi apelat demult la preotul bisericii de care apartine sau a altui om al bisericii. Fara sa am intentia sa te judec in vreun fel stiu ca excesul de zel nu face bine deloc. Ba dimpotriva.
angel_forever
Postat pe 23 Iunie 2015 19:00
De la: Ea43, la data 2015-06-06 05:00:13Va cam faceti ca nu pricepeti ce a spus Tudorel. Bineintels ca trebuie sa se duca la doctor, bineinteles ca trebuie sa epuizeze toate caile de consult/tratament samd. Dar... daca nu e sa fie, n-o sa fie! Si fara ajutorul lui Dumnezeu suntem nimic. Si eu tot din experienta o spun. Si poate va trebuie cateva experiente ca sa intelegeti cum stau lucrurile. Numiti-l cum vreti Dumnezeu, Creator, Putere Divina, The Highest Power (ca tot se poarta englezismele), dar nu-i negati ajutorul suprem ca "o luati in barba".


Zau... ? Eu, barboneli, iti zic ca nu poate nimeni sa nege ceva care nici nu exista... ! "Ajutorul lui Dumnezeu"... la asta ma refeream. De acord ca unii, dupa ce au trecut cu bine de o boala la ficat sau la gat, dupa ce au trecut cu bine o operatie de inima facuta de chirug, etc., multumeste si doctorului care i-a dat tratamentul respectiv, uneor multumirile sunt insotite si de un plic cu bani...dar se mai duc si la biserica si "prin preot" multumeste si lui Dumnezeu ! Dar si aici la biserica tot cu un plic de bani vine la preotul iubit care ii promite ca o sa trimita lui Dumnezeu recunostinta lui, a celui sanatos deja... ! Auzi... ma lasi cu ajutorul asta suprem... ?!! Dar cine vrea. n-are decat sa astepte ajutorul suprem... nu deranjeaza pe nimeni. Dar de la tema clara a topicului asta si pana la toate "sfaturile" bisericesti si fanatice a unora... e tocmai pe partea aialalta !
barboneli
Postat pe 17 Iulie 2015 15:48
De la: garbo_409517, la data 2015-06-08 23:08:01Cred ca acelasi sfat ti-l pot da si eu... Dumnezeu face minuni, totul tine de credinta ta in El ! Stii tu ca in Biblie e povestea aceea cu preotul Zaharia si Elisabeta , la fel isi doreau si ei un copil si Dumnezeu le-a dat unul chiar daca erau batrani , le-au dat unul la momentul potrivit... Sunt sigura ca Domnul poate lucra si in familia voastra si va poaate binecuvanta cu o minune, doar uniti-va in rugaciune, tu si sotul tau si sunt sigura ca o sa va asculte rugaciunile. Domnul sa va ajute in ceea ce va doriti si cred ca peste putin timp o sa revi cu mesaj in care o sa ne spui ca astepti un copil Domnul sa va binecuvinteze !


Da... asta imi aminteste de copilarie, cand citeam diferite basme, nu Biblia... de Petre Ispirescu sau de alti "basmosi" straini... cu basme si povesti diferite despre cum apareau copii la mosul si la baba... ! Frumoase povesti ! "Tom Degetelul" mi-a placut cel mai mult. Dar si baiatul ala nascut dintr-un bob de neghina sau grau... nu mai tin minte, sau din alte seminte ! Frumoase basme. Deci Dumnezeu nu face oameni numai din tarana si apa.... are mai multe metode !

barboneli
Postat pe 17 Iulie 2015 16:09
Tudorele credinta nu se face cu tam tam si vezi ca ai si o povestioara acolo in biblie cu oameni care isi turnau public cenusa in cap urland ca ei cred in gura mare (ceva de genul asta imi amintesc eu - am avut cosmar cand eram mica din cauza acelei povestioare de la ora de religie). Si morala e ca e pacat sa faci ce faci tu pe aici. Din oameni ca tine s-a nascut prejudecata si ceva asa mic numit Inchizitie si multe altele nu frumoase....ma intreb oare daca macar copiii mei vor ajunge sa traiasca intr-o societate in care se va privi biblia ca si o simpla carte din care putem extrage cateva invataturi de ordin moral...si nu folosita ca o arma a...prostilor pana la urma. Cum puteti sa credeti intr-o carte despre care se stie 100% ca a fost filtrata si manipulata informatia de catre unii care au fost mai destepti ca voi cu 5 minute...o carte cre necesara la vremea ei cand majorotatea oamenolor nu erau in stare sa proceseze de ce nune bine sa omori sau sa furi, de ex, dar e foarte expirata pentru secolul 21...sau discrimineaza intre femeie si barbat intr-un mod fatarnic...care sustine ca dzeu e iubire dar doua persoane de acelasi sex daca se iubesc e lucru dracului l...care da putere absoluta omului sa macelareasca natura pentru ca hei, e stapan peste ea....si multe multe altele dar nu imi ajunge spatiul sa le insir. Ma uimeste ca sunt persoane cu educatie, chiar si una doar dwcenta, care aleg sa inchida ochii si sa predice una intr-una despre prieteni imaginari....istoria se invata ca sa nu ii repetam greselile. Secolul 21 si totbnu s-a prins nimic de noi. Trist...
Allexys
Postat pe 18 Iulie 2015 10:49
Scuze pentru greseli am scris de pe telefon si m-a sabotat tastatura...
Allexys
Postat pe 18 Iulie 2015 10:51


Chiar daca am inteles numai 5 din cele 10 fraze sau cate ori fi, tot mi-a placut ce si cum ai scris !
Pe tine te-a sabotat tastatura telefonului pe altii ii saboteaza mintea...
barboneli
Postat pe 18 Iulie 2015 11:45
Medicii buni gasiti la gynera! Sora mea a avut probleme cu infertilitatea. Bine, la ea s-au adunat mai multe: stresul la munca, fumatul, dar si faptul ca are o constitutie a corpului care nu o ajuta mult. Si atunci cand s-a hotarat sa faca un copil a aflat are probleme de reproducere. Mult timp s-a chinuit, s-a stresat... Dar de cand a cunoscut-o pe doctorita Dorina Codreanu de la gynera, viata i s-a schimbat radical. Apropo, cei de la gynera au o rata de succes peste media europeana si puteti sa va inscrieti dosarul pentru FIV/ET prin programul finantat de ministerul sanatatii, iar in afara de acesta mai au si un program propriu de finantare EmbryOne. Asa a procedat si sora-mea. Va scriu pentru ca m-am ocupat foarte mult de situatia ei, de hartii, informatii si toate cele necesare. Fetita ei are acum aproape 8 luni de zile si mereu cand vin prin vizita ma uit la ea ca la o minune faurita de mana doctoritei. De asemenea pentru cuplurile care vor sa isi testeze fertilitate, la clinica are in fiecare vineri o promotie: se plateste controlul la jumatate din pretul initial. Toate cele bune!
Mirela_Cazacu_1
Postat pe 30 Octombrie 2015 16:53

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
vitro 7 De la: garbo_397504 30 Mai 2019 17:19
mama surogat 1 De la: garbo097541 4 Februarie 2010 12:39
As vrea sa stiu de unde se poate comanda medicamentul ,,Transfer Factor Plus" 2 De la: cricat 21 Martie 2011 19:02
INSEMINARE ARTIFICIALA 21 De la: Aly_Radulescu_1 7 Martie 2017 16:57
vreau sa fiu mamica 44 De la: garbo_446242 18 Februarie 2019 07:32
Setari Cookie-uri