"Cafeaua verde"

Eu am incercat sa beau cafea verde si m-am lasat pagubasa instant din cauza gustului neplacut. :)
Ramona_Dinu_1
Postat pe 18 Mai 2015 13:52
A mai incercat cineva cafeaua verde? A dat rezultate?
garbo_408531
Postat pe 18 Mai 2015 16:43


Da' ce, sunt nebun... ! De unde si pana unde a ajuns chimistul ala ca, cafeaua verde face asa bine ? Ca doar nu e specialitatea lui, adica nutritionist sau dietanic sau cum se spune la voi. Dupa mine, e o prostie, persoanele de fata se exclud... sa fiti atrasi de tot felul de reclame unde va asigura ca o sa slabiti ! Sunt de acord si cu Rotty si cu Cristina. Cafeaua verde e cafeaua care nu e prajita si care, cea prajita, da gustul asa de bun cafelei, cu lapte sau fara. E un produs crud. Stiti de cand se bea cafea, normala, adica din boabe prajite ? De peste 100 de ani iar in Orient, cu mult inainte. Si daca voi astia cu slabitul puteti sa credeti ca in imensitatea asta de timp, nu s-ar fi gandit nimeni la a bea cafea verde, va inselati. E adevarat ca la inceput se foloseau prin Africa, la anumite triburi, nu ca bautura ci ca aliment. Aiurea, nu exact aliment dar ei faceau amestec de cafea verde pisata cu un ulei si faceau bilute... cica le dadea putere la lupte. Deci, cititi articolul cu atentie si o sa observati cat de fragila este informatia. "Un experiment"... "un chimist zice"... etc. Nu merita sa va luati dupa asa ceva.
"În urma unui experiment, s-a demonstrat că boabele de cafea verde pot contribui la arderea grăsimilor. Acestea sunt vândute ca supliment alimentar şi par a avea anumite efecte benefice pentru persoanele care îşi doresc să slăbească, potrivit chimistului Joe Vinson, de la Universitatea Scranton din Pennsylvania.

Explicaţia ar fi următoarea: cafeaua verde reglează metabolismul, astfel contribuie simţitor la arderea grăsimilor şi, în timp, la eliminarea kilogramelor nedorite. De asemenea, aceasta inhibă aportul de glucoză în intestine şi reduce absortia zahărului în organism. Indiferent de dieta pe care o urmezi sau de orele pe care le petreci în sala de sport, cafeaua verde este, se pare, un aliat incontestabil în menţinerea sănătăţii. Reducerea colesterolului, un alt beneficiu în urma consumului, aproape că elimină orice şansă de a dezvolta boli de inimă."

Prostii. ! Parerea mea si nu numai ! In schimb, cafeaua prajita (si asta e o stinta, nu o pui in tigaie in ulei adanc sau fara ulei chiar, s-o prajesti...) are multe calitati. Nu degeaba se bea de atata timp, (deci sunt mult mai multe experimente...) si iata-le:

"Cafeaua este potiunea magica ce ne trezeste
dimineata si aduga un plus de savoare vietii noastre.
Cafeaua trebuie sa fie neagra ca noaptea, tare ca
moartea dar dulce ca iubirea, spune un vechi proverb
turcesc.
Daca este consumata in cantitati rezonabile,
este un euforizant (tonic cardiac, stimulant al sistemului nervos).
Prezenti intr-o proportie mai mica, taninii din cafea sunt diferiti de
cei ai ceaiului. Au un rol antioxidant. Este indicat sa consumati
doua cesti de cafea pe zi, dupa fiecare masa principala, pentru a
facilita digestia, dar nu mai mult de patru.
Istoria cafelei este la fel de bogata ca insasi cafeaua, datand de mai mult de 1000 de ani.
In Occident, istoria cafelei incepe acum trei secole, dar in Orientul Mijlociu ea este consumata
de toate paturile sociale inca din vechime."

Asa ca eu, va recomand sa veniti la "Restaurant", topicul indragit de mine si sa bem inpreuna o cafea, cafea ! Ok asta e reclama... dar e sanatoasa !
barboneli
Postat pe 18 Mai 2015 18:14
Bravo Barboooo.......
ladyDY
Postat pe 18 Mai 2015 19:43
Ce face fetele? Se dicstrează?
Thor_again
Postat pe 18 Mai 2015 21:38


Eu cred ca da... mersi ladyDY pentru pupic si chiar daca m-am inrosit un pic, tot cafea neagra beau ! Si tot l;a restaurant. Iar tu, batrane Thor, daca ai aparea mai des, fetele s-ar dicstra si mai mult.... Si ia spune-ne si noua, cum o mai duci ? Tot mai fugi dupa fete... sau acum la pensie numai daca-s la vale... ? La fete ma refer.....
barboneli
Postat pe 19 Mai 2015 16:04
Adevarat nu este la fel de gustoasa ca si cea prajita...dar propietatile cafelei sunt diferite...poti citi mult mai multe informatii pe net..asta daca si sanatatea conteaza...e important sa facem mici schimbari si treptat pt sanatatea noastra...o seara faina va doresc.!
garbo_411184
Postat pe 21 Mai 2015 23:58
Nu cred in asa ceva, sunt programator, stau in fund toata ziua si dau la orga, asta daca se poate.numi miscare atunci pfff, in schimb manac 1 data pe zi, si aia cand dau in tremurat,infulec 2 3 farfurii de ce o fi, in general ciorbe de legume, manac ft mult fastfood, dulce cat cuprinde, si tot am avut max 72kg, sapt asta am slabit 4 5 kg acum am 67 68 asta doar cu ore putine de somn, apa, si stilul meu total pe dos de viata
Nu vad nici mamcarea sanatoasa nici miscarea, altfel nu ar trebui sa iau de 2 ori pe ani supozitoare de hemoroizi. Sooo? Care ar fi cura mea minune?asta pe langa mancare odata cand sunt nevoit ca nu pot adormi asta dupa 20 30 de ore in sir.
Un sfat, bagati apa in voi si cafea sa taie pofta de mancare, cand zic cafea spun otrava,nu ceaiuri ca la bar. Asta 1 2 cesti pe zi.
Probabil multi o sa zica ca vb prostii, dar uite ca asa e stilul meu, haos total, si se poate slabi ok si in haos, tre doar sa vrei, bea apa aia ca pe pastile de slabit, si crede ca te vor face sa slabeati, efect placebo oare cum, dar si mancarea are rolul ei,nu ai cum sa pretinzi sa slabesti daca tu bagi in.tine 30 de sarme,sarmede alea ardelenesti nu sarmalute moldovenesti, si nu suport sa aud "mesele regulate e solutia" pun pe mine de imi fac program de haleu si somn, nu semnificativ dar pun.asa ca nu vreau sa ma dadaciti cu programul meselor.
garbo_408751
Postat pe 2 Iunie 2015 08:04
Buna! Cafea verde puteti sa comandati si de pe site-ul http://veganolife.shopmania.biz/catalog/cafea-verde-29. O puteti gasi atat in varianta boabe cat si macinata. Mai multe informatii puteti obtine si la nr.de tel. 0740.386688. Consumul de cafea verde aduce o multime de beneficii si nu veti fi dezamagiti de efectele ei.
Leder_Andreea_1
Postat pe 29 Iunie 2015 11:51
Daaaa.. si pe mine m a ajutat foarte mult un produs pe baza de Cafea verde. In prima faza si eu eram reticenta..stiti cum e, toate promit minuni si niciuna nu e buna de nimic (ma refer la diete si alte minuni) Dar cu un stil de viata sanatos, putina alergare si acest Lipostop (care pe farmacia online Myriam e la super oferta) am reusit sa ajung la greutatea dorita! Mult succes va doresc !
garbo_413413
Postat pe 10 August 2015 11:11
Daca se vrea o slabire eficienta si nu doar una temporara atunci e absolut obligatoriu sa se faca exercitii fizice in fiecare zi. Grasimile se ard doar prin efort.

garbo_416206
Postat pe 30 Septembrie 2015 10:55
Draga 751, cu riscul sa te superi pe mine pentru "dadacit" ar fi foarte bine sa mananci dimineata daca nu o masa copioasa, macar un mic dejun consistent, indiferent daca mai mananci sau nu in timpul zilei. Este benefic din toate punctele de vedere. Documenteaza-te si vei vedea ca am dreptate. O zi buna.

Iar la capitolul cafea verde am comandat si eu dar de slabit mai rar. E drept ca nu mai aparea senzatia aia de balonare, in rest nimic neobisnuit.
angel_forever
Postat pe 30 Septembrie 2015 11:38


Cea mai corecta dadaceala, draga angel ! Sunt de acord cu ce ai spus, fara sa ma leg de ce face lumea... ! Omul e ca o locomotiva, trebuie mancat dimineata nu numai pentru a pune la loc parte din ce a consumat organismul pentru diferite treburi, dar trebuie sa pleci din "gara" cu carbunii in focar ! Fara energie nu pleaca locomotiva... sau daca pleaca, oboseste repede.
Acum vreau sa adaug ceva la ce ma lovesc in fiecare discutie legata de slabit. Eu stiu treaba asta nu de la bunica ci de la persoane de specialitate si de cand am auzit, repet la pereti, pentru ca nu toata lumea are si logica pe cata pofta de mancare. NU EXISTA ALIMENT CARE SA SLABEASCA PE CINEVA ! Pur si simplu. Ok, daca mananci toata ziua numai cafea verde, sigur ca o sa slabesti... pentru ca nu bagi alte calorii in tine. Nici salata nu slabeste pe cineva. Ok, daca mananci numai salata si ridichi si rosie plus un castravete... nu ele te slabesc CI NU TE INGRASA !!! Trebuie sa dispara aceste reclame sau sfaturi care recomanda nu stiu ce ca sa slabesti ! La minte, poate da, dar la solduri si poponet, nu ! Sunt diverse chimicale care apar prin reclame, asta e altceva. Dar aliment, nu exista niciunul care sa slabeasca mancandu-l, ci MAXIMUM NU TE INGRASA ! Cine pricepe, bine, cine nu... d.p.m.d.v. tot bine e !
barboneli
Postat pe 30 Septembrie 2015 12:19
De la: garbo_408751, la data 2015-06-02 08:04:34Nu cred in asa ceva, sunt programator, stau in fund toata ziua si dau la orga, asta daca se poate.numi miscare atunci pfff, in schimb manac 1 data pe zi, si aia cand dau in tremurat,infulec 2 3 farfurii de ce o fi, in general ciorbe de legume, manac ft mult fastfood, dulce cat cuprinde, si tot am avut max 72kg, sapt asta am slabit 4 5 kg acum am 67 68 asta doar cu ore putine de somn, apa, si stilul meu total pe dos de viata
Nu vad nici mamcarea sanatoasa nici miscarea, altfel nu ar trebui sa iau de 2 ori pe ani supozitoare de hemoroizi. Sooo? Care ar fi cura mea minune?asta pe langa mancare odata cand sunt nevoit ca nu pot adormi asta dupa 20 30 de ore in sir.
Un sfat, bagati apa in voi si cafea sa taie pofta de mancare, cand zic cafea spun otrava,nu ceaiuri ca la bar. Asta 1 2 cesti pe zi.
Probabil multi o sa zica ca vb prostii, dar uite ca asa e stilul meu, haos total, si se poate slabi ok si in haos, tre doar sa vrei, bea apa aia ca pe pastile de slabit, si crede ca te vor face sa slabeati, efect placebo oare cum, dar si mancarea are rolul ei,nu ai cum sa pretinzi sa slabesti daca tu bagi in.tine 30 de sarme,sarmede alea ardelenesti nu sarmalute moldovenesti, si nu suport sa aud "mesele regulate e solutia" pun pe mine de imi fac program de haleu si somn, nu semnificativ dar pun.asa ca nu vreau sa ma dadaciti cu programul meselor.


Doamnelor si domnilor, direct din Balta Alba! slabiti cu cafeaua verde cu mot de cacao cu tot cu haleu
pinkrainbow
Postat pe 30 Septembrie 2015 14:00
Dragilor! Vreau sa va spun ca am apelat la cafeaua verde datorita unei cunostinte care sustine ca a dat rezultate extraordinare...Sunt balonata din ziua in care am inceput sa beau aceasta "minune",aprox.de o saptamana...si in ziua de azi sunt la fel! Deci,nici macar balonarea nu mi-a trecut,nu sa fi avut alt efect benefic! Mentionez ca e varianta gata macinata de la magazin naturist...nu sunt pastile.
Teglas_Klara_1
Postat pe 19 Ianuarie 2016 08:47
va rog sa-mi spuneti daca v-a afectat tensiunea. Am inceput de astazi si am intrat un pic in panica, n-am avut niciodata tensiunea mai mare de 100 cu 60, iar azi, dupa 2 cani de cafea verde cu ghimbir (o cana la ora 8 iar cea de-a doua la ora 11, 200 ml apa fierbinte +2 lingurite cafea verde macinata cu ghimbir) am tensiunea 120 cu 79. Mentionez ca nu sunt bautoare de nici-un fel de cafea, 3 in 1, sau altele de genu. Am facut-o prea tare? Poate e prea multa? Sau e o reactie normala? Ati avut rezultate dupa consum de cafea verde?
Va multumesc anticipat
Badea_Iuli_1
Postat pe 22 Februarie 2016 17:31
Fetelor, uite ca si de data asta am crezut ca e posibil, dar nimic. Am luat de 3 saptamani cafea verde cu ghimbir, dar fara a scadea macar 1 kg. Nu mai faceti reclama la magazinele de cafea, nu are importanta magazinul , de unde se cumpara, nu e mportant furnizorul, ci produsul. Cat despre produs...reclama gratuita.Succes!
garbo_432911
Postat pe 2 Martie 2016 09:41
Am citit ca daca am inlocui cafeaua de dimineata cu ceai de ghimbir asta ar ajuta inclusiv la slabit. Nu stiu ce sa zic, nu am incercat, nu-mi place ghimbirul. :)

garbo_434698
Postat pe 16 Martie 2016 11:41


Vad ca stii ce sa zici: "nu-ti place ghimbirul" ! Nu la toata lumea place dar aici era vorba de cafeaua verde, care nici pe ea n-o place nimeni dar o folosesc cica, ca sa slabeasca... ! Acuma, daca tu te documentezi in diverse reviste, iei in seama orice reclama si nu te documntezi in manuale speciale ci in reviste de moda, barfa, sau cum se prepara spanacul... atunci nu o sa slabesti de loc, decat la minte ! Toate sfaturile astea pe care ni se transmit si noua aici pe forum, sunt niste prostii cu "P" mare. Nu inlocui nimic nici dimineata si nici la pranz, micsoreaza doar cantitatea alimentelor in masura ca doar sa te saturi si nu sa pocnesti dupa masa, mananca mai putine grasimi si consuma rar, daca nu foarte rar, tot felul junk food, de dulciuri care nu fac decat sa-ti bage calorii in tine fara nici un adaus nutritiv sanatos. Arunca din frigider toate bauturile alea cica racoritoare si racoreste-te cu apa sau limonada facuta in casa, sau alte fructe sau fructe stoarse in casa. Mai bine faci ca si capra, treci la legume mai multe si peste si la ceva miscare, nu revolutionara, ma refer la miscare in aer liber mai multa si ai sa vezi ca slabeti ceva in greutate. Cafeaua are si ea rolul ei foarte important in organizm, ma refer la cafeaua normala, cea prajita si fiarta, asa ca nu inlocui ceva cu altceva ca tot nu slabesti. Si ghimbirul (mie imi place aroma lui) e un aliment sanatos, ca si inca vre-o 2,4 milioane de pe tot pamantul, dar nu are nici un rol in privinta slabirii. Cum naiba poate sa ajute la slabit un biet ceai cu cateva grame de ghimbir in el, cand de fapt oamenii care vor sa slabeasca sunt grasi sau plinuti pentru ca mananca mai mult decat consuma ??? La calorii vorbesc. NU EXISTA NICI UN ALIMENT CARE SA POATA FORTA METABOLISMUL OMULUI CA SA SLABEASCA ! Aaa... daca de exemplu mananci mai multa varza decat cartofi, sau mai multa conopida, spanac, legume in general mai mult decat placinte cu multa faina, grasime sau untura de porc sau tot felul de carnuri grase sau carnati, atunci slabesti sigur, dar nu pentru ca ai mancat ceva din reclame ci ai mancat ceva mai putin caloric. Caloriile in plus fata de cate calori consumi pentru energia ta necesara, alea te ingrasa. Ei, daca are cineva o problema la vre-o glanda... asta e altceva, dara daca nu are cap... si atunci te ingrasi ! Vrei sa slabesti ? Slabeste-ma cu toate prostiile astea, cafea verde, ghimbir, aloevera sau par de musca vaduva !!! Fa o vizita la un specialist in nutritie, ii spui lui ce mananci si ce iti place sa mananci si noaptea... te cantareste, probabil ca daca scrii aici ca vrei sa slabesti nu esti SLAB/A ci GRAS/A si te indruma el sau ea ce si cum sa faci. Pune si tu mana pe o carte serioasa de nutritie sa inveti ce e aia aliment sau calorii sau dulciuri si mai inveti si de acolo, ca eu am obosit cu explicatile... ! Succes !
barboneli
Postat pe 16 Martie 2016 20:21
Salutare,
Daca stam sa ne gandim , grasimea de pe burta nu a aparut in 4 - 5 saptamani. Pentru a da jos si grasimea de pe burta sigur este nevoie si de altceva decat cafea verde. Cafeaua verde accelereaza arderile grasimilor, dar nu poate face miracole. Poate niste abdomene in fiecare zi ?
Eu am reusit sa slabesc 10 Kg schimbandu-mi si modul de a manca . Dimineata nu mananc decat fructe ( mere , portocale si banane ), la pranz o ciorba si sau felul 2 ( orice dar fara paine ) iar seara doar felul 2 tot fara paine si incerc sa mananc inainte de ora 18:00
Cafeaua o beau dimineata inainte de fructe si seara inainte de cina.
Dupa cum spuneam nu am mai mancat dulciuri, pateuri, merdenele, gogosi etc nu am mai baut sucuri acidulate si exclus cola, pepsi, fanta.
Burta s-a retras destul de mult , dar inca se mai vede. Oricum daca ai da burta jos foarte repede ar ramane pielea creponata si nu cred ca asta vrei.
Parerea mea este ca o sa reusesti daca perseverezi si incerci sa ti si o mica dieta.
Daca poti elimina din dieta si cartofii , fasolea, orezul. Eu nu reusesc sa renunt la ele. Poate ca daca as reusi s-ar vedea mult mai repede schimbarile de greutate si burta.
Dar am spus ca este mai bine sa slabesti mai incet. Are timp pielea sa isi revina.

garbo_435841
Postat pe 30 Martie 2016 15:21
da.. si pe tine te alearga toti bulangiii in herastrau
garbo_493049
Postat pe 18 Septembrie 2018 01:12
De la: blondina_X, la data 2013-12-03 06:50:49Vreau sa aflu mai multe pareri despre "cafeaua verde", am citit pe internet despre acest produs pt slabire si mi se pare interesant!!si chiar as vrea sa il incerc.voi ce parere aveti despre acest produs?

Pastilele de slabit cu extract de cafea verde sunt in general eficiente. Dar ca sa ai parte de rezultate trebuie folosit cum trebuie. Eficienta cafelei verzi impotriva obezitati a fost stiintific dovedita https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-1264/green-coffee

Daca vrei sa slabesti nu este indeajuns sa iei un supliment, chiar trebuie sa renunti la unele mancaruri si poti adauga si un pic de sport. La fel se intampla si la cei care vor masa musculara, degeaba iei proteine daca nu mananci si nu faci sala, muschii nu or sa apara.

Trebuie sa intelegi ca totul depinde de tine iar un supliment este un simplu adjuvant care nu face minuni fara vointa ta. In cazul de fata pastilele cu cafea verde ajuta la taierea senzatiei de foame si a poftei de dulce, ajuta in arderea grasimilor si in eliminarea apei din organism. Nu este necesar a se tine o dieta stricta dar este recomandat a se evita fast foodurile si sucurile carbogazoase.

Daca esti hotarata ca vrei sa incepi o cura de slabit cu ajutorul cafelei verzi iti recomand Green Coffee Plus https://pastilaslabit.ro/cafea-verde-capsule-green-coffee-plus/

EleonorRosu
Postat pe 30 Decembrie 2018 16:30

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
as dori ceva sfaturi in legatura cu relatia cu un coleg de servici 41 De la: liaiedera 11 Aprilie 2010 21:06
imbunatatirea creierului 81 De la: Ciresica 3 Iunie 2010 18:58
Dimineata se face sexul cu nevasta ca sa fii primul 119 De la: garbo_405939 23 Septembrie 2014 08:54
CUM SE PASTREAZA O RELATIE!! 48 De la: garbo106156 2 August 2011 23:36
1st time 23 De la: vuvuzela 12 Octombrie 2010 10:04
Setari Cookie-uri