RESTAURANT

Buna dimineața, cu soare si, mai ales week end!
Schmetterling
Postat pe 20 Mai 2017 08:37
`Neata Fluturas. Si la mine e soare, dar racoare...doar 10 grade. Ieri a plouat non_stop toata ziua, astazi musai sa ma bag in gradina sa curat vasele la gaini si sa adun cojile de pepene. Ieri n-a fost chip... Dar mai astept sa se zvante o tzarica si sa se mai incalzeasca. Pana atunci mai merge o cafea...nu ?

http://bestanimations.com/Food/Beverages/Coffee/coffee-animated-gif-20.gif
Rotty
Postat pe 20 Mai 2017 09:05
Merge, merge! Spre surprinderea mea, ieri a fost de tricou si sandale, azi la fel. Sper sa nu trec, peste doua zile iar la ghete. Cred, insa ca de acum o sa vina vara, e nevoie de un pic de căldură la oscioare.
Schmetterling
Postat pe 20 Mai 2017 09:08
Eu sper sa ramana soare si cald, dar nu naduful ala nesuferit. O gramada de tricouri asteapta cuminti in dulap sa fie luate la plimbare.
Rotty
Postat pe 20 Mai 2017 09:13
Buna dimineața! O duminica frumoasa se anunță, soarele e sus pe cer.
La mulți ani, Constantin si Elena!
Schmetterling
Postat pe 21 Mai 2017 08:08
Buna dimineata Fluturas! Si la mine e soare
Constantini si Elene, toate cele bune si la multi ani !!!

http://2.bp.blogspot.com/-eMPPaqz6YYQ/UCsxdX6epFI/AAAAAAAACIc/VqDSxrlrLho/s1600/la-multi-ani-.jpg
Rotty
Postat pe 21 Mai 2017 08:18
O zi intr-adevăr frumoasă! Deodată simt nevoia sa mai lenevesc un pic, nu prea am mai facut-o!
Schmetterling
Postat pe 21 Mai 2017 08:43
Pai atunci, leneveala placuta.

http://66.media.tumblr.com/7e43bc4239d8da6da54f9a268bc641ea/tumblr_nom673gCX31sk87juo1_400.gif

Eu o sa lenevesc mai tarziu, acum ma ocup cu alimalutzele si pasaretul.
Rotty
Postat pe 21 Mai 2017 09:11
Soarele meu e cu dinti. O duminica frumoasa sa aveti!
Schmetterling
Postat pe 21 Mai 2017 11:29
Aoleu! Cum lasa omul usa deschisa, cum intra cate-un parazit.
Buna dimineata la inceput de saptamana!

http://img12.dreamies.de/img/890/b/6ryps9km4ey.gif
Rotty
Postat pe 22 Mai 2017 07:52

Buna sa ne fie tuturor, @Rotty!...

Ce mizerie dezgustatoare a ajuns si Garbo in ultima perioada!

Si se mai mira de ce-si pierd vechii useri...
garbo101426
Postat pe 22 Mai 2017 08:35
De la: Rotty, la data 2017-05-22 07:52:25 Aoleu! Cum lasa omul usa deschisa, cum intra cate-un parazit.
Buna dimineata la inceput de saptamana!

http://img12.dreamies.de/img/890/b/6ryps9km4ey.gif

'Neata buna
Lasa-l in pace Rotty. A bagat bietul fraier banii intr-un joc piramidal si si-a dat seama ca nu-i recupereaza, el fiind spre baza piramidei nu in virful ei.
E un biet fraier disperat. Oare or mai exista si altii care sa puna botul la asa ceva?
Tommy_Boy
Postat pe 22 Mai 2017 08:44
`Neata 426.
Lasa ca noi suntem fete harnice si aruncam mizeria la gunoi.
Sper ca ai inceput saptamana cu bine...tinand cont ca au trecut doar cateva ore.
Rotty
Postat pe 22 Mai 2017 08:45
Buna dimineata Tommy.
Cred ca exista destui, dar sper sa nu vina toti sa-si urle disperarea pe Garbo.
Rotty
Postat pe 22 Mai 2017 08:47
Super bine.
Ne-am vizitat viitoarea casuta care arata foarte bine. Deja nu mai e santier, s-a curatat si carat pamint proaspat in curte, acum se lucreaza la plantat pomi, flori si gazon.
Ne apucam de decorarea interiorului, asa ca sint f.f.f. fericita.

PS
Nenea asta cu cistigul fabulous a postat si la FAZAN, deci, fazan la fazan trage.
Tommy_Boy
Postat pe 22 Mai 2017 08:50
Ooops, am uitat, scuze, Buna dimineata
Tommy_Boy
Postat pe 22 Mai 2017 08:53
De la: Tommy_Boy, la data 2017-05-22 08:50:54Super bine.
Ne-am vizitat viitoarea casuta care arata foarte bine. Deja nu mai e santier, s-a curatat si carat pamint proaspat in curte, acum se lucreaza la plantat pomi, flori si gazon.
Ne apucam de decorarea interiorului, asa ca sint f.f.f. fericita.

PS
Nenea asta cu cistigul fabulous a postat si la FAZAN, deci, fazan la fazan trage.

Ma bucur pentru voi ! Inca putin si fugiti prin gradina.
Rotty
Postat pe 22 Mai 2017 09:09
Fetelor, eu va doresc o zi minunata si o saptamana cat mai buna si merg sa ma pregatesc de plecare...

http://4.bp.blogspot.com/-f68iFbdsdN0/TiUAeh4jUTI/AAAAAAAABc0/6lIuIb8j7fU/s1600/a+married+woman+gif.gif

Aveti grija de voi.

http://imgwiz.com/images/2017/05/20/Uc7il.jpg
Rotty
Postat pe 22 Mai 2017 09:24
Buna sa va fie tuturor!

Si cind ... dai de baut de casa noua, Tomitza?

Sau crezi ca scapi asa usor, huh?...

Pe unde-aveti noua casa?
Macar ai teren destul?...

Pt. catzel, purcel, shoricel si ce s-o mai gasi.

Ca sa nu fie totusi un fel de ... apartament pe sol!
garbo101426
Postat pe 22 Mai 2017 11:49
In Otopeni.
Da, avem destula curte, 800mp iar casa are amprenta la sol de 120 mp, etaj si mansarda ca atit e voie in zona, ceea ce ma bucura, nu o sa ne trezim cu un bloculet de 3-4 etaje in cartier, deci avem intimitatea asigurata.
Tommy_Boy
Postat pe 22 Mai 2017 14:34
Carevasazica Otopeni...
Ia uite cum era - fara sa stim - sa fim noi doua chiar...

...vecine!

Ca mai acu' vreo doi ani era sa cumparam si noi o vilutza gata facuta, cu tot cu teren, a unui amic de-al sotului.
Care amic a plecat cu tot cu familion definitiv in Canada.
Treaba nu s-a finalizat pt. ca ... 'doamna' - contrar dorintzei sotului ei - vroia cu mult mai mult decit facea imobilul.
Chestia asta confirma inca o data si a nu stiu cita oare asertiunea conform careia nu conteaza absolut deloc dorintza sotzului ci doar...

...vointza nevestii!

'Razbunarea' a fost ca nici pina acum n-a reusit s-o vinda!
Desi amicul a mai sunat de citeva ori chiar din Canada ca sa ne 'induplece' tot cu vechiul pretz. Cred ca se simtzea si destul de jenat, bietul om...
Idee e insa ca sint eu cum sint, da' al meu nu concepe sa aiba ... 'fractura' de coloana la principii nici daca-l impusti in ea!
Asa ca i-a spus ca nici daca ne-o da gratis, interesul nostru pt. imobilul ala ... nu mai e de actualitate!

Din nefericire cam asta e uneori efectul ... femeilor asupra barbatilor.
Lor sau al altora...

Oricum, destul de scump mp in zona, nu?
Pe voi cit v-a ajuns?...

P.S. Si cam pe cind e ... taierea aia festiva de panglica?!?...
garbo101426
Postat pe 22 Mai 2017 15:08
Wow! Ce bine "suna" casa lui Tommy! Oare o sa-si ia si purcel ?
Buna dimineata la lume.

http://i1.tagstat.com/p1/0/hblagqCsSbS2GBDcDW83XnwIKFLqeVbt68ORswfP0ISJ3x_QIta7hA==.jpg
Rotty
Postat pe 23 Mai 2017 07:44
Buna dimineata dragelor
Ma gindesc la unul mic, un micro porc,

synevo-vet.blogspot.ro/2013/02/micro-porcii-animale-de-companie.html

www.codrosu.ro/wp-content/uploads/2009/12/poze-porcusor-animal-de-companie_01.jpg

Cred ca or sa ma lase vecinii sa-l tin. E zona rezidentiala, sint numai casute si e reglementata si dispunerea casutei in curte, adica distanta pina la strada si pina la vecinii din stinga si dreapta.
Piciulica mea viseaza la niste ratuste ( a vazut la bunici) asa ca am proiectat si o piscina. A cam bombanit sotul dar acum vad ca incepe sa-i placa idea.
Deci, menajeria e gata, urmeaza restul.
Tommy_Boy
Postat pe 23 Mai 2017 08:48
Buna dimineata Tommy.
La un purcel din ala ma refeream si eu. Cred ca stii ca porcii sunt foarte destepti... Si...ratzuste ?...Piscina ?
Am voie sa vin in vizita cand e totul gata ? Platesc cuminte biletul de intrare.
Rotty
Postat pe 23 Mai 2017 08:59
Da, stiu ca purcelusii sint destepti si curati in pofida perceptiei generale si chiar compatibili cu omul d.p.d.v. genetic.
Cu piscina mai avem de lucru, necesita o gramada de chestii tehnice (filtre, pompe, e.t.c.) si un gard de protective pt copil si copilul care va mai veni.
De bilet de intrare nu e nevoie dar o sa stai la coda la intrare.
Tommy_Boy
Postat pe 23 Mai 2017 09:05
Ok, stau daca-i nevoie.
Acum insa, ies rapid cu Samir la o plimbaceala pana nu da caldura ca apoi nu mai vrea sa iasa.
-ici, fug...
Rotty
Postat pe 23 Mai 2017 09:13
De la: Tommy_Boy, la data 2017-05-23 09:05:03Da, stiu ca purcelusii sint destepti si curati in pofida perceptiei generale si chiar compatibili cu omul d.p.d.v. genetic.
Cu piscina mai avem de lucru, necesita o gramada de chestii tehnice (filtre, pompe, e.t.c.) si un gard de protective pt copil si copilul care va mai veni.
De bilet de intrare nu e nevoie dar o sa stai la coda la intrare.

De ce nu ma mir?

Damiana_Sararu
Postat pe 23 Mai 2017 09:28
Seara buna Rotty!
Seara buna, tuturor...
roxana1deac
Postat pe 23 Mai 2017 20:09

426, spui ca vila nu s-a vandut, desi omul o da tot cu vechiul pret.
In principiu, ia-ti gandul sa te muti acolo, desi iti surade ideea, daca nu vrea sotul.
...Sau ia-ti consort nou, de casa noua...

Tommy_Boy, sa te bucuri de casa.
Dar un purcelus, animal de companie?!
Cum se vor intelege Tommy si Cora cu el?
roxana1deac
Postat pe 23 Mai 2017 20:15
N-ai inteles, @Roxy:
Ideea de baza e ca e vorba de ... principii, nu de bani!
Iar din punctul asta de vedere si eu si sotul sintem intotdeuana peee...

...aceeasi lungime de unda!

Ca tocmai asta iti si spuneam, ca daca vointza unei femei e in alta directie decit dorintza sotului, pina la urma se face tot cum vrea femeia.
Daca e insa inteligenta cit sa stie sa nu-si ... provoace in mod inutil si nezidior propriu barbat, desigur...
garbo101426
Postat pe 23 Mai 2017 22:29

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Teleski 136 De la: clarisse 1 Februarie 2010 19:30
Dentist? 4 De la: tutankhamon 1 Octombrie 2009 14:13
Cafeneaua prietenilor 1165 De la: Mihaa_kidz 4 Noiembrie 2010 12:18
RESTAURANT 31679 De la: garbo_19362 8 Octombrie 2019 19:48
ce mai vb fetele....... 62 De la: alexsutsa 3 Octombrie 2009 02:13
Setari Cookie-uri