|
Nu-s de dincolo, sunt de dincoace. Si aia de calitate indoielnica tot oameni sunt, conform logicii. Intr-adevar, nu pot considera ca toti moldovenii sunt praf, si nici n-o fac.
|
||
|
roxana1deac Postat pe 3 Mai 2017 18:02 |
||
|---|---|---|
Logica n-are ce cauta aici. Noi vorbeam de calitatea oamenilor, nu de ... apartenentza lor sau nu la regnul bipezilor! Ca stiu si eu o groaza din astia si care numai oameni nu se pot numi... Si, Ooops!, nici macar nu-s moldoveni! ![]() Si nu intimplator Neagu Djuvara facea referire la ei ca fiind ... majoritatea djuvariana! Cauti tu, sigur gasesti ce-a vrut sa zica...
|
||
|
garbo101426 Postat pe 3 Mai 2017 18:19 |
||
Sa fiu scurtă si directa, ca nu ma pricep la voalari si nici nu imi bat capul: care-i curva, e curva, care e gospodina si femeie la locul ei, asijderea, indiferent de zona din care vine.Oameni de calitate îndoielnică sunt mulți, însă le dai un eject si faci diferența intre ei, pe viitor sa nu ai de a face cu ei. Si unii poate nu au bani de unt sau chiar de pâine, dar ce ii pasă celui sătul de cel flămând? Nu am nimic cu nimeni, nu s nici măcar moldoveancă, dar sunt de părere că fiecare ar trebui sa isi vadă de treaba lui, iar capra vecinului sa o lăsăm in păcatele ei in pace. Ideea de baza era economisirea curentului Ghilimelele se "subintelege"
|
||
|
|
||
|
Schmetterling Postat pe 3 Mai 2017 19:18 |
||
De la: roxana1deac, la data 2017-05-03 18:02:15Nu-s de dincolo, sunt de dincoace. Dincolo de gard ? adica ai sarit gardul...calul... unde este topicul cu tacerea ?
|
||
|
garbo_406968 Postat pe 4 Mai 2017 07:04 |
||
''Nu de alta da' cu discutii de genul asta se strica atmosefera pe net! '' Se strica deja pute, apa de colonie se mai gaseste undeva ? eau de cologne sau eau de toilette pentru duoamne discutii elevate cu degetul mic ridicat si ceasca de cafea......
|
||
|
garbo_406968 Postat pe 4 Mai 2017 07:13 |
||
No, ca s-o racit cafeaua recapituland. Sunt de acord cu Roxy ca noi ardelenii am invatat multe de-a lungul timpului de la sasi si unguri, sunt de acord cu Fluturas ca nicaieri nu este perfectiune si conteaza omul, omenia, nu zona de unde se trage. Ca ungurii de mai insoara si cu moldovence ? Nu va zic de ce si care din ei ca ma apuca amiaza explicand si nu vreau nici sa supar pe careva. Cert i faptul ca traim cu totii in aceeasi tarisoara de cand lumea si padurea si musai sa ne intelegem si sa catam pace, nu sfada. Clar ? ...... 968, nu stiu cine esti, da` frumos era sa saluti la intrare. Daca nu-ti convin discutiile din localul meu, du-te tu la topicul cu tacerea si lasa fetele sa boriseasca. Aici e liber la discutii constructive. ......Si tot nu am inteles cum e cu economisirea de curent..... Buna dimineata! http://v-i-pics.com/daynightwishes/goodmorning/goodmorning01/goodmorning000052vipics.jpg |
||
|
Rotty Postat pe 4 Mai 2017 08:34 |
||
Constructive zici ? nu stiu cine esti. pe schm. si numerele le cunosti ? cu mine ce ai ? iti aprtine site-ul cumva ? la tine acasa comanzi...aici nu prea cred. Ca tu esti aici, iti povestesti zilnic programul....e fix problema ta, asta nu-ti da dreptul sa dai ordine!!!!!!!!!Pe cine sa salut ?
|
||
|
garbo_406968 Postat pe 4 Mai 2017 08:41 |
||
N-am nimic cu tine. Chiar nimic. Pe cine cunosc nu-i treaba ta, da` se pare ca esti cam paralel cu "posesiile" pe un forum. Si cu socializarea, si cu politetea si bunul simt. Cam atat. Zi buna sa ai. Cafea nu-ti dau ca nu meriti.
|
||
|
Rotty Postat pe 4 Mai 2017 08:48 |
||
Stau si postez unde vreau. daca nu-ti place, nu-mi raspunzi....care e problema ? nici aia nu e treaba ta, ca pe mine nu ma cunosti. ai aici destule colege de vorbe-n vant cu care sa tot povestesti.......
|
||
|
garbo_406968 Postat pe 4 Mai 2017 08:54 |
||
De la: Rotty, la data 2017-05-04 08:48:45N-am nimic cu tine. Chiar nimic. Pe cine cunosc nu-i treaba ta, da` se pare ca esti cam paralel cu "posesiile" pe un forum. Si cu socializarea, si cu politetea si bunul simt. Cam atat. Zi buna sa ai. Cafea nu-ti dau ca nu meriti. Lasa-l Rotty ca s-o sculat cu fata la cearceaf! Pina s-o insura ii trece si poate invata sa si salute. 'Neata buna Cum mai e vremea pe la tine? Vrei putin soare de la noi, ca deja sint 19 grade la ora 9? |
||
|
Tommy_Boy Postat pe 4 Mai 2017 09:05 |
||
De la: garbo_406968, la data 2017-05-04 08:54:16Stau si postez unde vreau. daca nu-ti place, nu-mi raspunzi....care e problema ? nici aia nu e treaba ta, ca pe mine nu ma cunosti. Da...da... http://i.pinger.pl/pgr79/4408cef500036e0d50cc7bf3 |
||
|
Rotty Postat pe 4 Mai 2017 09:05 |
||
Cum le stii tu pe toate ? dar cine a murit ? ai pus doi trandafiri....ca la morti.... corecteaza repede !!!! trebuie sa vada lumea cit esti De inteligenta!!!!!!
|
||
|
garbo_406968 Postat pe 4 Mai 2017 09:08 |
||
Buna dimineata Tommy. Aseara a tras o ploaie de credeam ca ne duce si nici astazi nu-mi fac prea mari sperante de vreme buna. Nu mi-ar strica ceva soare si caldura ca am inghetat de tot. Mai mult de 12 grade nu "sare" termometrul nici macar la amiaza...
|
||
|
Rotty Postat pe 4 Mai 2017 09:08 |
||
Discutii constructive, cica....
|
||
|
garbo_406968 Postat pe 4 Mai 2017 09:11 |
||
Zi buna si cu spor fetelor! http://i3.tagstat.com/p1/0/2Mkk3KQADhi0Be2lAPEdYzfwlQnxoTvXGbcEiCxeZdQKr8CCyKeyBMctNhCe9jVZ.jpg ...Si tie 968... http://25.media.tumblr.com/tumblr_m6z7l108YG1qfiuz5o1_500.gif Daca mai ai ceva de zis, vorbeste-n punga ca te ascult mai tarziu...bine ?
|
||
|
Rotty Postat pe 4 Mai 2017 09:32 |
||
Buna dimineata, tuturor si o zi bună, cu soare si gânduri frumoase, ca nu prea avem ce împarți.
|
||
|
Schmetterling Postat pe 4 Mai 2017 09:59 |
||
De la: Rotty, la data 2017-05-04 09:08:51 Las' ca vine vara si pe aleea ta. Atunci o sa ne vaitam de caldura, noroc ca incep vacantele. Anul asta o sa fie cam subtire la noi ca ne terminam casa si nu avem prea mult timp la dispozitie. Sper ca in septembrie sa ne mutam deja la curte. Abia astept. Sotul discuta deja cu "mesterii" despre instalatia de incalzire prin podea. Nu mai vreau calorifere si tevi prin casa, eu rasfoiesc reviste de design interior. Cred ca am vazut cum se schimba privirea sotului. O zi frumoasa si linistita, fara morocanosi prin preajma. |
||
|
Tommy_Boy Postat pe 4 Mai 2017 09:59 |
||
|
Rotty, soro, azi si aici chiar tu esti aia care a intrecut masura! In mod cu totul absurd, stupid si de neacceptat! Si zi asa, stii tu cam ce 'calitate' au ungurii de se insoara cu moldovence? Ai idee ca genul asta de afirmatii infantile facute fizic, fatza in fatza, iti pot produce ... mari daune? Da' pe net, in spatele monitoarelor, ne putem permitem orice, nu? Si de regula ... PREA MULT! Rotty, am zis la o postare de acum vreo luna ceva de un prieten de-al tatalui meu, roman ungur care sta de o viatza intreaga in Bucuresti. Impreuna cu sotia lui, moldoveanca; la fel ca fratele lui casatorit si el tot c-o moldoveanca! Sora celei dintii. Iar ambele au fost (pt. ca mama nu mai e), prietenele cele mai bune ale mamei mele. Sa-ti spun ca prietenul lui taica-miu a fost f. pina la pensie un exceptional profesionist si un f. respectat ... director de centrala industriala dintr-un minister f. important? Sa-ti mai spun ca fratele lui, diplomat de meserie, a fost consul si ambasador al Romaniei - Ooops! - in vreo 10 tzari de-a lungul carierei lui? Si zi asa, stii tu 'F. BINE' ce-i cu ungurii de iau de neveste moldovence, huh?!? No ofence, da' nu ti-e teama absolut deloc de ... ridicol? Cind o sa va invatati ca nu sintem unii mai buni ca altii ca natie, regiune, rasa, sex, religie sau etnie? Ci doar eventual numai si numai ca... ...INDIVIZI, dragutzelor! Cred ca am avut si destula rabdare si un ton exagerat de civilizat in raport cu discutia asta fundamental k_retinoida, cu ardelenii/ardelencele care sint ... in virful speciei umane! Voi chiar nu realizati aberatia, ilogismul si ... xenofobia regionala de care dati dovada?!? Nu aveti nici macar retzinerea faptului ca Garbo e citita si de alte ... 'natii' decit ardeleni?!? V-am spus parca ca am expertiza in neurostiintze si n-as vrea sa jignesc pe careva de pe-aici, da' chiar sa nu intelegeti ca genu' asta de ' batut cu pumnul in piept' cu insiruiri de presupuse calitati regionale, neargumentate logic si rational de ceva anume in discutie, e pur si simplu nu doar ne-productiv, fals, lipsit de respect pt. ceilalti si ofensator, infantil, grobian chiar, stirnitor de umori, da' si teribil de... ...TOXIC ?!? Ce fel de ROMANI sinteti, Dumnezeule Mare? Sau unii ardeleni sint mai romani decit restul romanilor? Adica mai cu ... motz?!? Carevasazica, Barbatii sint betivi, porci si afemeiati - or fi, si? Femeile sint kooorwe macar ca mentalitate sociala - multe sint, si? Tiganii sint nashpa rau de tot - or fi da' cu sigurantza nu toti, si? Blondele sint proaste - or fi si dintr-astea, si? Musulmanii mai nou sint teroristi - cu sigurantza nu 'la gramada', ei si? Americanii sint mai 'buni' si rusii sint rai - Oare? Si? Ardelenii sint the best of the bests iar banatzenii sint ... 'fruncea'! Serios?!? Pe bune? Fara suparare, da' voi chiar v-ati tzacanit la batrinetze?!? Daca ati avea cum sa intrati in intimitatea etnica a comunitatii maghiare din Romania, de ex., ati avea surpriza vietii voastre sa aflati cam ce fel de ... co-ardeleni sinteti 'restul' ardelenilor pt. ei! Iar din asta am putea oare sa intelegem ca exista ... doua Transilvanii? Una a lor si alta a voastra? Da' nu o fi cumva si una a sasilor, a svabilor, secuilor, etc., etc.? Si cam care dintre ele o fi... ...CEA MAI BUNA ?!? Va dati seama unde pot duce discutiile astea perfect t_impite???? Ma opresc aici ca sa nu ma enervez si mai tare. Nu de alta da' stiti f. bine ca ma pricep ca nimeni alta sa duc 'razboaie'. Din care nu iau nici 'prizonieri' si pe care nici nu obisnuiesc sa le pierd! In arogantza mea (sic!) sint in stare chiar sa ma iau ... la 'trinta' - intelectuala desigur - cu oricare dintre ardelencele de pe-aici pe care le maninca in koooruletz sa se creada mai breze decit restul muierilor din tzara asta! Si fac pariu - fara gluma! - ca la sfirsitul testului unele vor avea nevoie de 'cursuri intensive de gindire' (cum bine spunea cineva), isi vor cere rezidentza ... pe alta planeta sau, pur si simplu, vor disparea de pe-aici! O perioada sau chiar de tot... Rogu-va, POTOLITI-VA !!! Si, Rotty soro, parca era vorba ca sintem niste doamne civilizate, nu? Sa inteleg ca ti-e chiar iti place place si chiar crezi in stupizenia (cel putzin) a lui... ... ardelenii sint, pe medie(?!?), superiori, iar toti ceilalti din tzara asta sint ... inferiori?!? Sa va zic ce spunea marele Iorga despre asa-zisa medie? Adica despre ... statistica? Bref, "Statistica este media care ascunde ... MIZERIA!" Huh? Ce parere aveti? Intelegeti ce-a vrut sa spuna marele nostru istoric - Ooops! - moldovean si el?!?... P.S. Si mare atentie, Rotty, asta NU ESTE LOCALUL TAU, chiar daca tu ai infiintzat topicul! Din momentul in care i-ai dat 'liber', topicul e ... proprietate forumului, adica a noastra, a tuturor! Si-mi imaginez ca totusi nu ti-ai tras ... drepturi de proprietate intelectuala la OSIM, nu? Si ca, in consecintza, spatiul asta e al tuturor celor care vor sa intre si sa posteze ce cred ei de cuviintza. Nici tu si nici nimeni altcineva pe alte topice NU AVETI dreptul de/la ... CENZURA! Ca ...Suzana Gidea nu mai e iar aia de-au murit la Revolutie si-au dat viatza si pt. libertatea de expresie si libera circulatie a ideiilor, opiniilor si oamenilor! Ca parca cu ajutorul astora ai ajuns si tu in Germania, nu-i asa?!? Ca sigur doar ... masina, trenul sau avionul nu erau suficiente! Abia acum cred ca pot sa va urez si eu, celor de pe-aici cit si tuturor ROMANILOR, o dimineatza si o intreaga zi cit mai bune!
|
||
|
garbo101426 Postat pe 4 Mai 2017 10:41 |
||
Cine a deschis discutia asta de a creat asa un tambalau? Îi urez multa sănătate! ![]() Cu siguranta ne mai iau gura si degetele pe dinainte, însă nu e cazul sa se iste asemenea discutii. O dupa-amiaza cu bine! |
||
|
Schmetterling Postat pe 4 Mai 2017 16:38 |
||
Buna dimineata! Si o zi frumoasa. |
||
|
roxana1deac Postat pe 5 Mai 2017 10:21 |
||
|
Schmetterling, nu era rostul discutiei aici, mea culpa, dar poate ca nu-i cazul sa inchidem dialogul pe motiv de "divergente" national...culturale. O zi placuta. Rotty, te salut cu drag. |
||
|
roxana1deac Postat pe 5 Mai 2017 10:23 |
||
|
Roxana, din punctul meu de vedere nu am inchis niciun dialog, daca e sa o luam sa clasificam oamenii, cu siguranta fiecare am avea multe de spus, mai bune sau mai putin bune.Însă fiecare isi are povestea sa, motivele pentru care este bun sau rău, moral sau îndoielnic etc. Cu siguranta, de a lungul timpului cu toții am fost dezamăgiți, însă nu putem generaliza. O zi frumoasă, tuturor!
|
||
|
Schmetterling Postat pe 5 Mai 2017 11:28 |
||
De la: Schmetterling, la data 2017-05-05 11:28:20Roxana, din punctul meu de vedere nu am inchis niciun dialog, daca e sa o luam sa clasificam oamenii, cu siguranta fiecare am avea multe de spus, mai bune sau mai putin bune.Însă fiecare isi are povestea sa, motivele pentru care este bun sau rău, moral sau îndoielnic etc. Cei morali au dezamagiri si greutati mai mari in viata, pt. ca a nu merge pe calea cea usoara in viata este mult mai greu, intelegi ce spun. Aici nu-i vorba de dezamagire personala din partea imoralilor... Pe de alta parte, consider ca tema aceasta chiar nu-si are rostul aici, si nu am dreptul sa stric un topic frumos, destinat relaxarii.
|
||
|
roxana1deac Postat pe 5 Mai 2017 11:45 |
||
Noi sa fim sanatosi, toate trec.
|
||
|
Schmetterling Postat pe 5 Mai 2017 12:22 |
||
Ieri a fost Ziua Nationala aaa ... Inimii! Da' cine dracu' mai are grija in tzara asta (in mod real si nu doar din virful limbilor mieroase) de fabuloasa inima care duce tot greul existentzei noastre?!? Grija de cea proprie, da' si de cea a celui de linga fiecare... Dupa unele asertiuni si 'replici' din forumul de ieri si din ziua premergatoare, ai zice ca a fost doar - Ooops! -... ...ziua koorului! A celui ... national, desigur! No offence sensibiloaselor fapturi prea 'mizericordioase'!... Si multa ... inima BUNA!
|
||
|
garbo101426 Postat pe 5 Mai 2017 18:11 |
||
Ieri a fost ieri, azi e azi.Ce nu e bine, 426? Conflictele de crează, aplaneaza, nu se întrețin si nu se hiperbolizeaza. Cu totii avem momente când ne-o mai ia gura pe dinainte, dar este nu inseamna ca discutăm in contradictoriu la nesfârsit.Cu cât te cerți si furi curent mai putin, cu atât e inima mai sănătoasă, zic eu. Mulțam de urare, asijderea!
|
||
|
Schmetterling Postat pe 5 Mai 2017 18:18 |
||
Si azi e azi, zi de munci casnice si relaxare. Nu mai fiti suparatuce ca nu va shade bine. Gata. Ho! Vorbim si nu ne intelegem, chestia cu curentul (cucu_bau) tot n-am inteles-o, mai bine fac cafeaua...http://images05.weekend.at/ThinkstockPhotos-505172532.jpg/articleInlineImage/23.789.172 http://images03.weekend.at/476483963.jpg/6.729.422 Buna dimineata!
|
||
|
Rotty Postat pe 6 Mai 2017 08:54 |
||
|
Pana una alta, va doresc o zi cat mai relaxanta si placuta... http://i1171.photobucket.com/albums/r542/weheartgraphicscom/Saturday/sat16.10f3_zpsu6acbnsj.jpg |
||
|
Rotty Postat pe 6 Mai 2017 10:34 |
||
'Neata buna Rotty Nu stiu daca raza mea de soare a ajuns la tine dar ploaia ta sigur a ajuns la mine. Totusi mai vine primavara aia sau trecem direct la vara? O zi frumoasa si senina. |
||
|
Tommy_Boy Postat pe 6 Mai 2017 10:46 |
||
Ziua buna, tuturor! Rotty, eu una nu ma sfădesc cu nimeni, ce să avem de împărțit? "A fura curent" se folosește pentru exagerări, aberații, discutii cum multe sunt pe Garbo.La mine e fost o zi tare frumoasă, culmea fara niciun strop de ploaie, drept urmare mi-am făcut damblaua prin grădină.Mai am de pus niste rasaduri si sa ma rog sa se prindă. De acum, repriza doi, activitățile casnice de week end Deodată mai merge, oi vedea eu mâine dimineata daca ma pot ridica din pat. Dupa-amiaza frumoasă si spor la treburi, de mai aveti.Daca nu, va astept la mine, am din plin.
|
||
|
Schmetterling Postat pe 6 Mai 2017 15:43 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| e normala o asemenea schimbare? de ce baietii ajung la un moment dat pasivi? | 13 | De la: gmpa 20 Aprilie 2010 01:47 |
| Cafeneaua virtuala | 4 | De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10 |
| ce pretuiti voi cel mai mult pe lumea asta ...? | 74 | De la: garbo_19362 30 Ianuarie 2014 23:46 |
|
|
||
| CE SA FAC SA RAMAN CU EL SAU NU ? | 69 | De la: preciouss 8 Mai 2010 23:25 |
| La Piciorul Porcului - la fel de savuros pe cat de haios | 10 | De la: maria_79 31 Octombrie 2011 17:36 |
Un botoșănean de 69 de ani a susținut Bacalaureatul, ca exemplu pentru tineri
BAC 2026, sesiunea de toamnă: rezultatele apar pe 18 august, contestațiile se depun până pe 20 august
Bacalaureatul 2026, sesiunea de toamnă, se încheie astăzi cu proba la limba maternă
Bacalaureat 2026, sesiunea de toamnă: subiectele și baremul la Istorie, publicate de Ministerul Educației