De la: Rotty, la data 2017-05-03 08:31:15`Neata Fluturas Multumesc frumos! O zi frumoasa tuturor, cu soare!Daca nu afara, macar in suflet!
|
||
|
Schmetterling Postat pe 3 Mai 2017 09:08 |
||
|---|---|---|
-ici, -ici. O zi frumoasa va doresc si eu...http://imagizer.imageshack.us/v2/640x480q90/923/sGx0cJ.png ....si imi adun curajul sa iesim la plimbaceala. Apoi trebi si uite asa trece ziua.
|
||
|
Rotty Postat pe 3 Mai 2017 09:28 |
||
Rotty, iti doresc o zi cu soare, asa cum vrei. Eu una, iau masuri de reducere a consumului de electricitate... Rotty, sper ca porti pantaloni, nu de alta dar nimic nu-i mai gratios decat o femeie dulce foc, frumoasa, angelica si subtire in pantaloni cu linie desavarsita. Eu asa mi te imaginez... |
||
|
|
||
|
roxana1deac Postat pe 3 Mai 2017 12:03 |
||
|
||
|
garbo101426 Postat pe 3 Mai 2017 12:07 |
||
|
Buna, 426. Ce, nu-ti concorda imaginea? |
||
|
roxana1deac Postat pe 3 Mai 2017 12:14 |
||
Aaaaa, nu!... Ma amuzam la gindul ca ce minunat loc ar putea fi lumea asta daca ... chipul si asemanarea ei ar fi in concordantza macar cuuu... ...imaginatia noastra! Adica ... frumoasa, angelica, 'dulce', subtire, gratioasa si cu 'linie' desavirsita...
|
||
|
garbo101426 Postat pe 3 Mai 2017 12:27 |
||
|
Ne imaginam, ne mai amuzam... Decat sa fim scortosi... si-asa-i realitatea asa cum e... Cred ca Rotty e o draguta si-o gospodina de nota 10, cum numai ardelencele sunt.
|
||
|
roxana1deac Postat pe 3 Mai 2017 12:45 |
||
Cu siguranta, Rotty este o doamna desavarsita, din toate punctele de vedere. Roxana, care-s masurile acelea de reducere a consumului de electricitate? Constat, in jur, din ce in ce mai multe persoane care fura curent.
|
||
|
Schmetterling Postat pe 3 Mai 2017 12:52 |
||
|
Eu il platesc. Am becuri economice si leduri care consuma f. putin. |
||
|
roxana1deac Postat pe 3 Mai 2017 12:57 |
||
De la: roxana1deac, la data 2017-05-03 12:03:53Rotty, iti doresc o zi cu soare, asa cum vrei. Multumesc Roxy. Si da, port pantaloni de obicei. Fusta sau rochii foarte rar. Si...cred ca-s destul de subtirica. Cel putin asa spun toti.
|
||
|
Rotty Postat pe 3 Mai 2017 12:57 |
||
Chestia sta cu ... "cum numai ardelencele sunt" e numai buna de ... amuzamentul folcloric, sa stii!
|
||
|
garbo101426 Postat pe 3 Mai 2017 12:58 |
||
De la: Rotty, la data 2017-05-03 12:57:41De la: roxana1deac, la data 2017-05-03 12:03:53Rotty, iti doresc o zi cu soare, asa cum vrei. Ei, vezi, ca te-am intuit bine...
|
||
|
roxana1deac Postat pe 3 Mai 2017 13:00 |
||
De la: garbo101426, la data 2017-05-03 12:58:15 Pe bune acum, cum sunt ardelenii, nu-s altii. Adica si gospodari si modesti si cu principii corecte si sanatoase de viata si cu bun simt... oameni f. faini, majoritatea.
|
||
|
roxana1deac Postat pe 3 Mai 2017 13:02 |
||
Aoleu ce va mai merge gurita! Nici n-am apucat sa tai pita, ca voi sunteti departe cu povestitul. Ce sa-i faci, asa suntem noi ardelenii....mai asezati si molcomi. Multumesc inca o data Roxy. Eu de fapt venisem sa luam o gustarica si bem un ceiutz...http://v-i-pics.com/Still_life/flower04/stlfl000215vipics.jpg ....ca apoi am de mers sa fac aprovizionarea pentru animalutze. |
||
|
Rotty Postat pe 3 Mai 2017 13:07 |
||
Si nu-i deloc rau ca sunteti molcomi si blajini. Merci, Rotty pt. gustare si ceai. Iar liliacul a picat la fix, sa invioreze dupa-amiaza.
|
||
|
roxana1deac Postat pe 3 Mai 2017 13:10 |
||
|
Fura curent? Cum adica ... fura curent?!? Si ce legatura are asta cu ... economisirea energiei electrice? Becurile LED sint cele mai economicoase la ora actuala pe piatza. Mai exista inca citeva tehnologii aproape ... obscen de economicoase, aflate inca in stadiu experimental. Si care, probabil, nici nu vor mai aparea ca optiune comerciala pt. ca ar insemna ca cei care 'produc' curent electric ... sa intre in faliment! Exista in cercetari avansate chiar pile de combustie cu hidrogen lichid, pile de dimensiuni mici si care pot produce energie electric curata 100% pt. orice tip de apartament sau casa si orice consum aferent. Mai sint chiar si ... micro-micro centralele nucleare, de dimensiunea unui container auto, perfect securizate indiferent de tipul si gradul vulnerabilitatilor de securitate si protectie, si care pot alimenta citeva sute de apartamente ... citeva sute de ani! Din pacate, datorita nebuniei cunoscute a oamenilor si a spaimei extraordinare provocate de ... atom, aceste centrale, desi operationale de mult timp, nu vor fi acceptate prea curind... |
||
|
garbo101426 Postat pe 3 Mai 2017 13:12 |
||
| Nu cred ca exista perfect securizate... a-si prefera oricand energia regenerabila, si nici becurile economice nu-s bune, putand chiar distruge retina. | ||
|
roxana1deac Postat pe 3 Mai 2017 13:16 |
||
De la: roxana1deac, la data 2017-05-03 13:02:23De la: garbo101426, la data 2017-05-03 12:58:15 Da, daaa... Si uite-asa invelea ... marmota ciocolata! M-a apucat sughitul de-atita ris, sa stii!... Asertzionind atit de hotarit asa ceva si extinzind total aberant la intreaga ... comunitate de ardeleni (sic!), e ca si cum ai cautiona ca restul 'natiunilor' romane ar fi cel putin deee... ...mai slaba calitate! Pe bune, chiar tu nu-ti dai seama ce spui?!?...
|
||
|
garbo101426 Postat pe 3 Mai 2017 13:20 |
||
No gata, va las sa borisiti si sa gasiti solutii de economisire a curentului electric, ca la celalalt ma pricep si eu: deschid usa si geamul. Sa aveti o dupa amiaza placuta si cu vreme mai frumoasa decat am eu. 426, nu mai bondoganii la adresa ardelenilor, ca ma supar si.....plec oricum in treaba mea. www.youtube.com/watch?v=NVm2T0JIcFo Uite asa no...
|
||
|
Rotty Postat pe 3 Mai 2017 13:24 |
||
| Nu cautionez nimic, e o realitate. Ardelenii au imprumutat trasaturile germanilor si ungurilor in ceea ce priveste munca, o oarecare rigoare, etc... nu urmaresc sa aduc elogii, dar nici nu pot nega niste lucruri evidente, care bineinteles ca n-or exista la fiecare individ traitor pe meleaguri ardelene si banatene, dar facand o medie... Inca exista, in pofida globalizarii, spiritul de mitici al celor din sud si sud-est, spre deosebire de seriozitatea si bunul simt, specifice celor din vestul tarii. | ||
|
roxana1deac Postat pe 3 Mai 2017 13:30 |
||
De la: roxana1deac, la data 2017-05-03 13:16:14Nu cred ca exista perfect securizate... a-si prefera oricand energia regenerabila, si nici becurile economice nu-s bune, putand chiar distruge retina. Bibicule, no offence, da' cum le mai stii tu pe toate... Inginera trebuia sa te faci, soro! Asta cu 'nu cred' - da' fara sa stii ceva de fapt despre subiect - e tot la fel de ... 'garantat 100%' ca si aia cu ... ardelenii, nu-i asa?!? @Roxy, rogu-te Cerului, opreste-te pe ziua de azi, ca nu stiu daca am puterea sa ma abtin ori de cite ori mai zici una dintr-astea,... ...'din popor'! Iar cu ... distrugerea retinei, ai fost de milioane! Te pune cineva sa te zgiiesti fix in becurile alea? Ca doar nu de asta au fost facute! Si nu de alta, da' te anunt ca si daca te uiti citeva ore pe zi vreme de citiva ani in ... luminare, pina la urma vei tot vei orbi! A propos, stii de ce?!?...
|
||
|
garbo101426 Postat pe 3 Mai 2017 13:34 |
||
|
*as, la postarea anterioara, imi cer scuze. |
||
|
roxana1deac Postat pe 3 Mai 2017 13:35 |
||
De la: roxana1deac, la data 2017-05-03 13:30:37Nu cautionez nimic, e o realitate. Ardelenii au imprumutat trasaturile germanilor si ungurilor in ceea ce priveste munca, o oarecare rigoare, etc... nu urmaresc sa aduc elogii, dar nici nu pot nega niste lucruri evidente, care bineinteles ca n-or exista la fiecare individ traitor pe meleaguri ardelene si banatene, dar facand o medie... Inca exista, in pofida globalizarii, spiritul de mitici al celor din sud si sud-est, spre deosebire de seriozitatea si bunul simt specific celor din vestul tarii. Sorry, da' bati cimpii ... fara gratie! Fie si din perspectiva faptului ca realitatea e de cele mai multe ori ... cu totul altceva decit ne imaginam noi ca este! Stii cine a spus asta? Ooops!, chiar Einstein! Neamtz si el, nu-i asa? Ma rog, evreu-neamtz... Din perspectiva ta probabil ca ungurii sint la fel de ... ocoși, seriosi si de bun simtz, nu? Mai ales cei care sint ... urmasii Imperiului Austro-Ungar, cf. 'decretului' dat de tine ceva mai sus, nu? Asa ca mai ramine doar asa, cu titlu de gluma desigur, sa-mi explici si mie de ce crezi tu ca (cf. statisticilor demografice) ungurii din Romania care nu-si iau sotie unguroaica se casatoresc in proportie de 71% cu - Ooops! again - ... ...MOLDOVENCE, soro ?!?!?
|
||
|
garbo101426 Postat pe 3 Mai 2017 13:48 |
||
N-are legatura ce spui despre, cu ceea ce sunt multe dintre moldovence, de fapt, daca intelegi.. Li s-a cam dus buhul...
|
||
|
roxana1deac Postat pe 3 Mai 2017 14:42 |
||
Cum sunt moldovencele?! 426, a fura curent, este folosit la figurat. Pe Garbo e un fenomen des intalnit, pe majoritatea topicelor! Doar cuvinte de lauda am si eu la adresa ardelenilor, in general.Insa in fiecare regiune, cred eu gasim si bune si mai putin bune. |
||
|
Schmetterling Postat pe 3 Mai 2017 15:02 |
||
Ma bad, eu chiar m-am gindit la furatul curentului prin ... conectare ilegala! Si asta pt. ca n-ai pus ghilimelele... Stiu si eu jargoul 'urban' lui 'a fura curent', adica a minti, a exagera, a abera, da' eu chiar eram fixata pe chestia cu ... economia de energie!
|
||
|
garbo101426 Postat pe 3 Mai 2017 15:21 |
||
De la: Schmetterling, la data 2017-05-03 15:02:16 Cum sunt moldovencele? In loc de unt, pui margarina. Iesi mai ieftin. Adica na, cui nu i-ar placea o femeie gospodina, simpla, care-si bate capul (si numai) sa i se asigure un trai indestulat si care sa-i incalzeasca asternutul? Chiar de nu-i deloc primul pe care-l incalzeste si probabil nici ultimul. |
||
|
roxana1deac Postat pe 3 Mai 2017 15:44 |
||
Sa inteleg ca asta-i mintea si ... fenimismul ala inteligent de care zicea cineva pe-aici? Oare de ce nu ma mir?... Vaaaai sarmanele fete mari... trans-carpatice, le-o fi luat vreo moldoveanca berbantul cu 'fortza', huh??? Sau poate doar alea cu 'unt' or fi fost ... 'varza' la capitolul asta si barbatul s-o fi saturat de cele 3 viteze?!? Adica incet, f. incet si ... 'pe loc'! Ca oricum in varza a la Cluj se pune doar ... slanina!
|
||
|
garbo101426 Postat pe 3 Mai 2017 15:56 |
||
Al cui... feminism? Care trei viteze? Ca eu vorbesc de oameni, nu de parapante. Moldoveanca-s din pacate, si spun din pacate pt. ca aici ori au stationat taranii rusi sau lipovenii mai oligofreni si-au lasat urmasi asisderea, ori s-au corcit valorile morale in asa fel ca nu ne mai intelegem ce inseamna femeie, om de calitate, nu parapanta.
|
||
|
roxana1deac Postat pe 3 Mai 2017 15:59 |
||
Daca esti de dincolo de Prut, atunci e treaba ta, nu a tuturor moldovencelor. Iar daca esti de dincoace, atunci n-ai intilnit decit oameni de calitate indoielnica. Si tot treaba ta este! Nu poti si nici nu ai moralmente voie sa generalizezi. Nu de alta da' cu discutii de genul asta se strica atmosefera pe net! Ca ala-i mai prost, ca nu stiu care e mai puturos, ca alalalt e mai hotz, ca... Si tot asa. Si pe urma ne miram ca se gaseste careva sa-si rastoarne troaca cu laturi pe-aici! Zi bogdaproste ca inca nu a citit ce-ai scris pe-aici vreo moldoveanca din alea de se topeste zapada pe unde calca ea. Ca ti-o luai de nu-ti mai trebuia pina de Craciun ... aghiazma!
|
||
|
garbo101426 Postat pe 3 Mai 2017 17:53 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Mai in gluma, mai in serios� ;) Glume haz funny ras umor::)Ce fac femeile si barbatii cu simtul umorului? | 54 | De la: tusi_Oli 28 Iulie 2010 14:03 |
| Voi ce ati face.. | 54 | De la: garbo_464798 21 Mai 2017 16:28 |
| De ce suntem imbecili in lumea virtuala? | 58 | De la: duchess1 6 Februarie 2014 13:19 |
|
|
||
| cafeneaua cu miros de primavara | 5395 | De la: oniac22 13 Martie 2011 20:54 |
| barbat scorpion femeia leu | 6 | De la: quasaria 17 Noiembrie 2009 00:34 |
Un botoșănean de 69 de ani a susținut Bacalaureatul, ca exemplu pentru tineri
BAC 2026, sesiunea de toamnă: rezultatele apar pe 18 august, contestațiile se depun până pe 20 august
Bacalaureatul 2026, sesiunea de toamnă, se încheie astăzi cu proba la limba maternă
Bacalaureat 2026, sesiunea de toamnă: subiectele și baremul la Istorie, publicate de Ministerul Educației