Buna dimineata. Buna sa va fie cafeaua si vremea, insorita, cu multe grade cu plus.
|
||
|
Camil5y8 Postat pe 16 Februarie 2017 08:40 |
||
|---|---|---|
Total de acord Fluturas, in ce priveste mazarea. Primavara vine incet, incet....si se apropie vremea sa-mi iau ramas bun de la aricelul meu...Dar nu chiar de tot, ca o sa vina cu siguranta la mancare seara...sper. Buna dimineata Camil. Nu scoate limba ca nu esti la doctor. Ia mai bine sa-ti torn o cafea proaspata...http://bestanimations.com/Food/Beverages/Coffee/coffee-animated-gif-16.gif
|
||
|
Rotty Postat pe 16 Februarie 2017 08:51 |
||
Buna dimineata, Camil! Sigur o sa vina in vizita, nu te intrista.
|
||
|
|
||
|
Schmetterling Postat pe 16 Februarie 2017 08:55 |
||
Merci pt. cafea, Rotty... as fi venit cu ghiocei, dar n-am vazut prin piata, asa ca las , primavara nu-i departe, asa zice calendarul... Buna dimineata, Fluturas, toate bune...cu siguranta prietenul vostru, Barbo, se bucura de faptul ca va amintiti de el. Ma mir ca-ti vine ariciul de atata timp "in vizita", Rotty, stiu ca-s destul de "sfiosi" si inchistati in habitatul lor, aricii. |
||
|
Camil5y8 Postat pe 16 Februarie 2017 08:58 |
||
Sper sa vina, ca Peter vine de vreo 4 ani. Anul asta inca nu l-am vazut, semn ca inca nu s-a trezit din hibernare. Acum ca nu mai ingheata noaptea, o sa scot cusca cu asta micu pe terasa sa se reacomodeze cu racoarea....sa nu raceasca cand o fi liber.
|
||
|
Rotty Postat pe 16 Februarie 2017 09:01 |
||
De la: Camil5y8, la data 2017-02-16 08:58:31Merci pt. cafea, Rotty... as fi venit cu ghiocei, dar n-am vazut prin piata, asa ca las Merci Camil. Lasa ca ghiocei am eu in gradina.
|
||
|
Rotty Postat pe 16 Februarie 2017 09:02 |
||
Ne mai "vedem" astazi.Sa aveti o zi frumoasa si buna!
|
||
|
Schmetterling Postat pe 16 Februarie 2017 09:13 |
||
Zi frumoasa!
|
||
|
Camil5y8 Postat pe 16 Februarie 2017 09:17 |
||
|
-2 grade. www.youtube.com/watch?v=R8p3AtfWl1U |
||
|
Axl_R Postat pe 16 Februarie 2017 09:18 |
||
`neata Ax. Mda, e primavara dar nu chiar de chiar...Am inghetat povestind cu o vecina la gard. Fara geaca..... -ici Fluturas si spor la trebi.Si tie Camil, pe unde esti, zi buna si spor. Ma pregatesc si eu de plecare, ne-om mai vedea prin pauze.
|
||
|
Rotty Postat pe 16 Februarie 2017 09:30 |
||
..."Si fiecare suflet va primi ceea ce merita. Sau binemerita..." Chiar si agnosticii, salbaticii primitivi, geniile sau ateii...
|
||
|
garbo101426 Postat pe 16 Februarie 2017 11:44 |
||
Buna ziua si tie, 426! La ce te referi? De nu-s indiscret, pe noi, companionii de forum, unde ne incadrezi? Eu as vrea la geniu, dar nu agnostic...
|
||
|
Camil5y8 Postat pe 16 Februarie 2017 12:01 |
||
|
Buna, Camile... Fara existentza unui micutz ... agnostic in fiecare dintre noi, nu ar mai exista intrebari pe care sa ni le punem. Si la care sa incercam sa gasim raspunsuri... Fara permanentul dubitativ din noi practic am inceta sa mai existam ca fiintze cu constiintza de sine, oricita incredintzare am avea intr-un benevolent ... Tata Creator! Ma gindeam la cei care nu mai sint... Si in curind vom fi si noi... La clipele minunate din existentza noastra - de care ne agatzam cu nespusa disperare interioara - si care sint precum ... efemeridele. La fel de frumoase si la fel de trecatoare... Abia cei care nu mai sint - si de care isi amintesc ceilalti chiar si dupa disparitia lor fizica - ar putea fi fericiti de 'memoria' asta temporara a urmasilor. Pt. ca memoria urmasilor e de fapt SINGURA DOVADA ca am trait sau nu cu adevarat. Si ca viatza noastra a avut vreo semnificatie sau importantza... Toata lumea (ma rog, o mare parte din ea) apreciaza la superlativ de ex. ... teoria relativitatzii generale a lui Einstein. Chiar si cei care habar n-au ce inseamna asta, da' li s-a inoculat ideea cum ca ar fi ceva extraordinar. Cam la fel cu darwinismul si chiar cu ... dumnezeirea! In fond extraordinarul fascineaza intotdeauna ... ordinarul, nu-i asa?!? Nimeni insa n-a cercetat si nici nu si-a pus vreodata cu adevarat intrebarea: ...Cum era pe dinauntru OMUL care a lasat toata fascinatzia asta unei omeniri atit de superficiale?!?... Adica omul de dincolo de matematica, fizica, ecuatii si un imaginativ demiurgic... Ce vreau sa spun este ca niciodata, da' absolut niciodata, nu vrem sa stim (si cred ca in fapt ne e si ingrozitor de frica sa aflam) cum e/sint de-adevaratelea omul/oamenii de linga noi. De dincolo de precognitiile noastre, de frustrarile/buricarile/ofuscarile/'scandalizarile' noastre si 'exonerind' chiar pina si egotismul relatiilor proprii cu el/ei... |
||
|
garbo101426 Postat pe 16 Februarie 2017 13:33 |
||
Buna ziua dragilor Chiar si la ora asta mai merge o cafea ( e a 3-a), am citi undeva ca e chiar buna pt. sanatate. Recunosc ca mi-e cam foame asa ca as minca chiar si o mazare asa cum o prepara Barbo. 426, eu cred ca totusi aflam pina la urma, indiferent daca vrem sau nu, cum sint oamenii de linga noi. Viata nu e liniara , apar tot felul de situatii in care fara sa vrem ne dam jos mastile si ne comportam dupa cum ne e felul si caracterul. De aia si sintem foarte surprinsi uneori de cei din jur si descoperim oameni si "oameni" linga noi. O zi buna sa aveti. |
||
|
Tommy_Boy Postat pe 16 Februarie 2017 13:58 |
||
De la: garbo101426, la data 2017-02-16 13:33:10Buna, Camile... Sunt de acord, as adauga ca, intrebarile pe care ni le punem, nu trebuie sa eludeze frumusetea noastra spirituala si sufleteasca (unde exista), demersul nostru dubitativ-cognitiv (la cei care intreprind acest demers) nu trebuie sa altereze fiinta in ce are mai de pret, nevoia de a se desavarsi cumva... |
||
|
Camil5y8 Postat pe 16 Februarie 2017 14:51 |
||
In principiu ... sa va fie rusine ca puteti bea 3 cafele pina la or 14:30! Rotty spunea ca de regula are doua la bord inca de la ora 08:00... Inseamna ca pina diseara bei deja 6 cesti, Tomytza?!? La ce-ti foloseste atita cofeina? La obisnuintza sau doar la ... iluzia 'energizarii'? Ca la modul asta mai degraba iti faci 2 fiole de cofeina pura i.m. pe zi sau o fiola de benzedrina la citeva zile. Ca de la ultima nici n-o sa te mai recunosti singura de ce esti in stare. Da' nici n-o sa-ti mai aduci aminte peste 3 zile!...
|
||
|
garbo101426 Postat pe 16 Februarie 2017 14:59 |
||
|
Eu beau doua cafele dimineata, dar apoi gata. Rar sa o mai beau si pe a treia. Ziua buna intr-o scurta pauza.
|
||
|
Rotty Postat pe 16 Februarie 2017 15:06 |
||
|
Eu beau ceva mai multa, maxim 4 pe zi. Am si o tensiune mica, 10 cu 5,5 este maximum ce pot sa dau. Mereu ii uimesc pe doctori cind imi iau tensiunea. |
||
|
Tommy_Boy Postat pe 16 Februarie 2017 15:16 |
||
Important e sa-ti cada bine, Tommy. Dupa amiaza placuta va doresc si merg sa-mi termin trebile.
|
||
|
Rotty Postat pe 16 Februarie 2017 15:27 |
||
|
Eu am 9/6, dar pulsu-i 110 sau și mai mult. Tiroida. Cafea f rar. Însă Cola aș bea, dar n-am voie. Nici ciocolată. :( Fără sfatul medicului, rog fr! |
||
|
Axl_R Postat pe 16 Februarie 2017 15:56 |
||
ca ai adus vorba de martisoare Frau Sef eu prima data cind mi.a cerut adresa ma asteptam la un pliculet cu un martisor... cind colo ma trezesc in posta cu ditai punga plina de martisoare. stia ca nici aici nu se gasesc si a zis, ''pai ti.am trimis sa ai, ca poate mai trebuie sa dai si tu la cineva, la mama ta cum ii dai un martisor daca nu gasesti acolo'' ,si cite as putea povesti de Li, ... dar tu sti mai bine ce a insemnat pt mine omul asta. |
||
|
vivacedonna Postat pe 16 Februarie 2017 17:33 |
||
De la: barboneli, la data 2016-06-18 11:53:30 |
||
|
vivacedonna Postat pe 16 Februarie 2017 17:41 |
||
Buna seara la lume. Viva, o super idee cu muzica asta. Sper ca v-ati incheiat trebile pe azi si acum putem sa si inchinam un pahar in amintirea lui Barbo...http://imgc.allpostersimages.com/images/P-473-488-90/26/2633/VXEMD00Z/posters/jan-peter-westermann-pouring-a-glass-of-beer-from-the-tap.jpg Lui i placea berea. Pentru cine doreste altceva... http://i0.tagstat.com/p1/0/DaOPltZB7A8juHkmFJH_qpwCWuOKLan_U9X7fK7uMcqqcg0mP9JsGA==.jpg http://www.tevala.eu/images/product_images/popup_images/menu_Wein-Set_121_0.JPG Cu siguranta ca de acolo de unde e, ne priveste si inchina cu noi. Pentru tine Barbo, acolo sus... http://s201.photobucket.com/user/patsyslp/media/holiday%20stuff/l611_zps9wa8gq8d.jpg.html |
||
|
Rotty Postat pe 16 Februarie 2017 19:25 |
||
|
||
|
vivacedonna Postat pe 16 Februarie 2017 19:33 |
||
Buna seara Viva. Un vin ? http://www.muvis.it/images/Notizie/vino_07.jpg |
||
|
Rotty Postat pe 16 Februarie 2017 19:38 |
||
|
buna seara Frau Sef De la: Rotty, la data 2017-02-16 19:38:30Buna seara Viva. |
||
|
vivacedonna Postat pe 16 Februarie 2017 19:43 |
||
O seara buna in continuare tuturor celor ce trec pe aici si noapte buna. http://img1.picturescafe.com/pc/good-night/good-night_034.jpg Noi mergem sa papam ceva, apoi iesim sa admiram luna.
|
||
|
Rotty Postat pe 16 Februarie 2017 19:51 |
||
|
si eu la fel. pa |
||
|
vivacedonna Postat pe 16 Februarie 2017 20:04 |
||
Buna seara, tuturor. |
||
|
Camil5y8 Postat pe 16 Februarie 2017 20:14 |
||
Inchin si eu cu voi, in amintirea lui Barbo Va salut cu drag si sa aveti o seara frumoasa! Pe maine!
|
||
|
Schmetterling Postat pe 16 Februarie 2017 20:22 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| Clubul Scorpiilor | 8 | De la: garbo_2112 28 Aprilie 2013 09:23 |
| cafea | 147 | De la: garbo_387603 3 Martie 2014 09:22 |
| Cafeneaua virtuala | 4 | De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10 |
|
|
||
| tchibo | 12 | De la: Helen29 26 Noiembrie 2009 18:53 |
| Despre site-uri de reduceri | 1 | De la: madita 25 Noiembrie 2013 14:40 |
Un botoșănean de 69 de ani a susținut Bacalaureatul, ca exemplu pentru tineri
BAC 2026, sesiunea de toamnă: rezultatele apar pe 18 august, contestațiile se depun până pe 20 august
Bacalaureatul 2026, sesiunea de toamnă, se încheie astăzi cu proba la limba maternă
Bacalaureat 2026, sesiunea de toamnă: subiectele și baremul la Istorie, publicate de Ministerul Educației