Buna dimineata dragelor!
|
||
|
Maria802 Postat pe 19 Februarie 2017 09:55 |
||
|---|---|---|
Buna sa fie, Maria. Pe unde ai umblat de-ai absentat atata vreme ?
|
||
|
Rotty Postat pe 19 Februarie 2017 10:03 |
||
O zi la fel de frumoasa iti doresc sa ai si azi, Rotty.
|
||
|
|
||
|
Camil5y8 Postat pe 19 Februarie 2017 12:33 |
||
După ce a nins ca in basme peste noapte, azi zici ca e primavara, e numai bine de iesit la aer curat.Va doresc o duminica frumoasă!
|
||
|
Schmetterling Postat pe 19 Februarie 2017 13:48 |
||
Duminica frumoasa, Fluturas.
|
||
|
Camil5y8 Postat pe 19 Februarie 2017 14:44 |
||
Buna sa va fie tuturor!... Rotty, nu vii la Freiburg pe 19 martie la concertul lui Lang Lang? Banuiesc ca totusi e mai comod sa te duci la concertul lui din Hanovra, pe 21 martie, ca sint cred sub 200km pina la tine, nu? Sau poate nu prea esti fana a muzicii clasice... La mine, ieri in spatele blocului si azi in parc, e de toata ... flotzaiala! Sic!
|
||
|
garbo101426 Postat pe 19 Februarie 2017 16:35 |
||
De la: Rotty, la data 2017-02-19 10:03:06Buna sa fie, Maria. Am fost prezentă dar doar v-am citit. |
||
|
Maria802 Postat pe 19 Februarie 2017 19:02 |
||
Noapte buna, vise placute, Rotty. Si voua, 426,Fluturas, Maria... Si de maine o noua saptamana...
|
||
|
Camil5y8 Postat pe 19 Februarie 2017 21:33 |
||
Buna dimineata! No ca o trecut si vichendu` asta...scurt pentru mine. Sunt pe graba sa ma pregatesc de munca, nici portia mea de doua cafele nu am timp sa o beau. Una si gata, fuga la munca. Va las - ici si urare de zi cat mai buna...http://i2.tagstat.com/p1/0/87_PxY7yWgCduey41rxQfpIXwexmHZmyvyzViOrCR8ZnxXnpb0oTLg==.gif Ne-om vedea catre dupa masa la o boriseala.
|
||
|
Rotty Postat pe 20 Februarie 2017 05:50 |
||
Spor la treaba, beau eu cafelele pentru tine Tuturor, o saptamana cu bine si bucurie!
|
||
|
Schmetterling Postat pe 20 Februarie 2017 08:13 |
||
Ai dreptate Rotty, iar e luni si colac peste pupaza ploua si e uriiiit de-ti vine sa si mai rau.'Neata dragelor O zi buna si vesela. |
||
|
Tommy_Boy Postat pe 20 Februarie 2017 08:33 |
||
|
Nu înțeleg unde se grăbește lumea? Și ce dacă-i o nouă săptămână? Aici ninge. Dacă plouă, vai! Dacă-i cald, vai! Aaaa, e vb și de mine, naturellement. O zi faină! Eu-s fericită, am primit o factură de 937,96 de la E.ON. |
||
|
Axl_R Postat pe 20 Februarie 2017 10:58 |
||
"Eu-s fericită, am primit o factură de 937,96 de la E.ON." Pai vezi ce patesti daca stai toata ziua, 24/24, cu netul deschis?... Fluturash, daca esti chiar asa de fericita, atunci zic sa punem ... factura linga factura si sa ti le trimitem tie toate, in fiecare luna! Ca sa-ti fie 'fericirea' cit mai mare, nuuu?!?... |
||
|
garbo101426 Postat pe 20 Februarie 2017 11:34 |
||
Asta da fericire. E.on-ul are acest obicei destul de des, din pacate.Incearca sa obtii esalonarea platii, daca se poate pentru persoanele fizice, din experienta oricate lamuriri ai cere, banii tot trebuie sa ii dai. |
||
|
Schmetterling Postat pe 20 Februarie 2017 11:35 |
||
|
Autocitire. A venit factura pe 2 luni. Ca să fie TVA-ul cât mai mare. N-am primit factură din 12.12.2016. Apartament mare, 3 camere & restu' la parter. Se putea fără o replică acidă? Lucrez 12/24. În ianuarie am avut 3 ture în plus. Am eu timp de net. Fata mea face masteru-n străinătate, vb pe fb tf că-i mai ușor. Explic... De obicei ne deranjează la alții, ce-i în noi. De acum O să las lumea să se desfășoare, că nu mai încape de mine. http://www.garbo.ro/comunitate/forum/activitate/2017/01/1.html |
||
|
Axl_R Postat pe 20 Februarie 2017 11:56 |
||
|
Pai la doua luni vine la toata lumea, dom'le! Replica ... acida? Serios ca era acida si nu ... bazica?!? Ce-ai patit in dimineatza asta, soro, nu ti-a priit cafelutza cumva? Era o gluma, @Axl_R! O nevinovata ironie, nu o vinovata mitocanie! Pfuiii, da' sensibilioase mai sinteti, fetelor, de lunea dimineatza... @Axl_R, cea mai buna metoda ca sa 'liniarizezi' cit mai mult platile in timpul anului este sa platesti in fiecare luna, din primavara si pina in toamna, o suma mai mare decit cea consumata in mod real, ca sa platesti mai putin in lunile in care consumul este maxim. Te asigur ca le convine si distribuitorilor... O alta metoda f. buna (cea mai ieftina de fapt) da' ceva mai costisitoare initial, este sa negociezi cu EON-ul sa-ti dea voie sa platesti in avans tot consumul anual, iar ei sa-ti faca discount de una sau chia doua luni, pe medie, de la plata. Practic ajungi sa platesti in mod real 10 luni... Iar a treia metoda este sa-ti schimbi contractorul de energie electrica caci sint destui care vind mai ieftin. Exista acum o gramada de posibilitati, pina si RCS-RDS a devenit furnizor de energie electrica! Gasesti pe site-ul lor. Si, la fel, poti negocia cu noul distribuitor toate cele 3 variante de mai sus. Astia mai mici si noi in piatza au tot interesul sa fie cit mai flexibili in relatia cu clientul... P.S. Gata, considera ca sfaturile astea ti le-am oferit ... pro-bono, de buna vecinatate, ca de la om bun la om ... tzifnos. Daca tu mai stii pe altcineva care face asa pe un amarit de site, atunci sa ma anunti si pe mine. Si promit sa nu mai fac glume cu tine saptamina asta ca vad ca esti cu ... poponetzu-n sus!
|
||
|
garbo101426 Postat pe 20 Februarie 2017 12:18 |
||
E.ON gaz. Ce are gazu' cu netu'? N-am precizat eu. N-am nimic. Chiar nimic. ![]() PAUZĂ. |
||
|
Axl_R Postat pe 20 Februarie 2017 12:27 |
||
|
Axl eu am patit-o cu ENEL-ul. Intr-un an de sarbatori m-au facturat de n-am mai platiit curentul 2 luni, au scos si ei de o prima de Craciun. De atunci m-am invatat minte, trimit eu indexul lunar si gata. Nu stiu daca la gaz se poate. |
||
|
Tommy_Boy Postat pe 20 Februarie 2017 12:37 |
||
|
Netu' are treaba doar cu curentul electric! Iar din postarea ta nu se intelege ca e vorba de ... factura la gaz. Eu platesc la EON doar curentul electric, distribuitorul de gaz e altul, asa ca m-am mirat ca platesti asa de mult la electricitate! Oricum, sfaturile pt. en. electrica sint perfect valabile. Si folosesc oricui considera ca are factura prea mare... P.S. La gaz avem de peste 20 de ani o firma locala, DistriGaz. Citirea o fac ei lunar, chiar din strada, de linga bloc, cu niste scule f. cool care 'citesc' contoarele de la distantza, fara ca macar sa intre in scara blocului! Iar plata e tot lunara. Si se poate si la astia sa faci o defalcare cit mai usor suportabila, da' trebuie sa faci cerere si sa stabilesti cit vrei sa platesti lunar. Regularizarea se face de obicei in luna martie, parca... |
||
|
garbo101426 Postat pe 20 Februarie 2017 12:39 |
||
| Tommy, vezi mp! | ||
|
Axl_R Postat pe 20 Februarie 2017 12:43 |
||
Azi e ziua morocanelii si a intelesului din parti 426, Axl era "fericita" de valoarea facturii, nicidecum eu si, multumesc, ma simt fericita si implinita doar cu facturile mele |
||
|
Schmetterling Postat pe 20 Februarie 2017 12:57 |
||
Azi e zi de platit facturi pe aici ? ....Si eu care venisem sa va indulcesc putin...http://img22.dreamies.de/img/464/b/wzsv5c1txlb.jpg Ziua buna tuturor.
|
||
|
Rotty Postat pe 20 Februarie 2017 13:37 |
||
|
"Astia mai mici si noi in piatza au tot interesul sa fie cit mai flexibili in relatia cu clientul..." Doar cat mentin preturi de dumping... |
||
|
Camil5y8 Postat pe 20 Februarie 2017 14:16 |
||
|
Cind sint din ce in ce mai multe oferte, inevitabil vor fi si preturi mai scazute. Micii operatori n-au costurile exagerate ale celor 'mari'. Asa zicea lumea si de RCS-RDS, c-o sa se 'sufoce' cu preturile lor asa de mici, mai tii minte? Si iata ca n-au murit, ci chiar le-au scazut constant si mai mult! Nu toata lumea accepta pt. cistigul rapid si imediat 'paradigma' economia de piatza = lacomia. Unii vor sa faca afaceri pe timp indelungat. Eu sper ca din ce in ce mai multi si in tot mai diverse domenii. Spre binele general... |
||
|
garbo101426 Postat pe 20 Februarie 2017 16:51 |
||
Buna seara. Ati terminat cu plata facturilor si alegerea firmelor ? Si eu am terminat cu treaba, iar acum ma gandesc la putin relax inaintea plimbarii /flotzaielii de seara. Aici ploua si bate un vant nesuferit, vrema numa` buna de un ceai cald si putina leneveala. http://www.labellevie.ro/image/ceai.png |
||
|
Rotty Postat pe 20 Februarie 2017 19:16 |
||
Am terminat, insa urmează imediat altele Desi cam înnorat nu am nici flotzaiala si nici grade minus In schimb am teribila fericire ca pot lenevi Sper ca ati inceput cu bine săptămâna, va si o seara cu liniste!
|
||
|
Schmetterling Postat pe 20 Februarie 2017 19:30 |
||
-ici si o seara buna si tie Fluturas. Apoi o noapte buna si linistita ca maine ne asteapta o noua zi. http://i870.photobucket.com/albums/ab265/weltenbummler1949/Days%20Of%20The%20Week%20And%20Times/Good%20Evening-Night%20-%20Guten%20Abend-Gute%20Nacht/GoodNightraining.gif |
||
|
Rotty Postat pe 20 Februarie 2017 19:40 |
||
Buna dimineata! Am facut cafeaua ! http://static.cosmiq.de/data/de/197/31/197313974051b92e1921932fc4f13cc4_1.jpg Haideti iute ca ne asteapta Roxana la ora de sport.
|
||
|
Rotty Postat pe 21 Februarie 2017 07:17 |
||
Zi buna sa fie, ca-i cu soare, ca-i cu ploaie si vant...noi sa fim sanatosi ca asta conteaza. http://68.media.tumblr.com/aeef0ddf11bb03c8f35e958c7015ac4b/tumblr_n432xg31dF1rsq9eyo1_500.gif |
||
|
Rotty Postat pe 21 Februarie 2017 08:55 |
||
Zi buna!
|
||
|
Camil5y8 Postat pe 21 Februarie 2017 10:31 |
||
| Subiect | Mesaje | Ultimul Mesaj |
|---|---|---|
| La Historia - El Comandante in centrul vechi | 11 | De la: alfheim 18 Mai 2011 10:44 |
| Cafeneaua virtuala | 4 | De la: tutankhamon 4 August 2009 01:10 |
| sunt fericita! | 95 | De la: daria_pet 10 August 2009 22:43 |
|
|
||
| :) | 7 | De la: Ciresica 28 Noiembrie 2009 08:30 |
| Cum caracterizati acest barbat? | 70 | De la: Maria_22 23 Iunie 2016 08:58 |
Un botoșănean de 69 de ani a susținut Bacalaureatul, ca exemplu pentru tineri
BAC 2026, sesiunea de toamnă: rezultatele apar pe 18 august, contestațiile se depun până pe 20 august
Bacalaureatul 2026, sesiunea de toamnă, se încheie astăzi cu proba la limba maternă
Bacalaureat 2026, sesiunea de toamnă: subiectele și baremul la Istorie, publicate de Ministerul Educației