A profitat de mine....

Bien sur, se putea altfel?
tatoo
Postat pe 28 Mai 2011 18:46
tu zici de tanti asta? e un sac cu pilde, parol...
pythia e pistol cu apa, hehehe...
michelle_
Postat pe 28 Mai 2011 18:50
poi???? de cine?
da' tu nu dai un pupic, asheaaa, de buna vedere, rara avis? ca mi-era dor despre tine...
tatoo
Postat pe 28 Mai 2011 19:08
pai, tocmai ce ne-am vazut!
michelle_
Postat pe 28 Mai 2011 19:30
pppfffffff, hai mey ca era sa citesc un sac CU pilde, dar e vorba acilea de un sac De pilde, huh... oricum e o baza... ce daca e gol

erata: acolo scrie cu, dar nu-l pot ceti... nu se leaga
alfheim
Postat pe 28 Mai 2011 19:48
alfi, ai vreo problema?
michelle_
Postat pe 28 Mai 2011 19:52
nici una, cometariul nu era la adresa ta ci la adresa sacului...
dar se pare ca ai inteles altceva, nu-i vina mea
alfheim
Postat pe 28 Mai 2011 20:13
comentariul cu sacul era facut de mine
si nu, sunt sigura ca am inteles perfect
si alfi, ai primit aseara de la frate'miu un sfat...ia-l in serios
michelle_
Postat pe 28 Mai 2011 20:16
nu stiu cine-i fratele tau!
sunt foarte serios
ai zis ca e un sac cu pilde
si eu ca e un sac de pilde...
deci ne-am referit amandoi la aceeasi chestie ... nu am cautat sa te corectez .. daca ar fi fost asa ti-as fi zis ca e o corectura de facut sau oricum as fi facut referire directa pentru corectzie.
m-a amuzat ideea ta de sac cu pilde si l-am transformat doar si exprimat la aceeasi adresa la care ai facut si tu remarca... e o chestie de topica si logica conversatziei, pana la urma!
dar deh ... hai sa lasam fratii deoparte si sa incercam sa ne intelegem! n-am nimic personal cu nimeni de pe forum iar cand apare vreo dilema nu-mi caut nici avocatzi si nici nu imi voi cere scuze decat daca am gresit eu!
alfheim
Postat pe 28 Mai 2011 20:31
vrea sa-ti zica ca e rea,si-ti ia gatzii...

da' pe tine ce te intereseaza sacu' ei pana la urma?
cu,de...aveti timp,bre...
iasomia
Postat pe 28 Mai 2011 20:36
alfi, crede-ma...nu vrei sa ma scoti pe mine din escarpeni
eu zic sa iti acorzi putin timp ca sa ne cunosti mai bine pe toti
michelle_
Postat pe 28 Mai 2011 20:38
pffffffffffff
mda
cred ca nu era vorba de sacul nimanui ci de cineva care dadea pilde de parca ar fi fost cum a remarcat michelle_
iar eu am facut doar o nuantzare, pentru care vad ca se face caz si deja se trece la amenintzari!
alfheim
Postat pe 28 Mai 2011 20:39
da,da...amenintari ca la carte...
te rugam sa raportezi,poate repara sc-ul forumu'....
iasomia
Postat pe 28 Mai 2011 20:41
nu te amenint cu nimic, alfi...si sa stii ca reputatia mea de bitch pe garbo nu e degeaba
las' ca stii tu bine de ce sunt suparata

iaso, mi-am dat voalul jos. ma coafeaza?
michelle_
Postat pe 28 Mai 2011 20:44
nu vaz bine cine e..
e tanti aia cu gheata in cap?

normal ca te prinde,asta a fost prima cand ai venit pe garbo...
iasomia
Postat pe 28 Mai 2011 20:50
aia...aia...craiasa zapezilor...stii ca eu am o mare pasiune pentru fotograful bryan haleh...
michelle_
Postat pe 28 Mai 2011 20:54
oare ce s-o fi intamplat cu nea "penis minunat" asta?...
e sambata... o fi la "produs"?!:P
:))))
eu_geminy
Postat pe 28 Mai 2011 21:17
precis profita de el mai ceva ca de un profiterol vreo profitoare aducatoare de cadouri si plasatoare de bilete de banca cu titlu de valuta forte
alfheim
Postat pe 28 Mai 2011 21:42
974 .... imi pare rau ca nu ti-a iesit planul .... toata noaptea nu am dormit cu gandul ca nu m-a facut mama barbat ...... si asa de dotat ... si asa de modest .... etc...

cricat
Postat pe 28 Mai 2011 22:16
De la: garbo206974, la data 2011-05-25 12:54:32Nu stiu ce decizie sa iau, suntem impreuna de aproape un an, ea, Renata este extraordinar de frumoasa si de sexoasa, recunosc ca nu as fi visat vreodata sa fiu cu asa o tipa, am fost cucerit din primul moment in care mi-a facut avansuri!
Dorinta ei de a ma cunoaste a pornit din curiozitate, auzise de la anumite prietene ca sunt foarte bun la pat, recunosc ca e cam singura mea calitate, adica nu sunt urat dar nici nu ies in evidenta, nu am un trup care sa genereze suspine, nu mi-a placut niciodata sa fac sala sau alte sporturi de intretinere, am chiar un pic de burtica dar nici dizgratios nu sunt la aspectul fizic, nu am avere, desi ma apropiu de 40 de ani nu am o locuinta proprie, stau cu parintii intr-un apartament cu 3 camere, adevarul este ca nu mi-a placut niciodata munca, mi s-a parut o risipa de timp, ce viata e asta in care in care zilnic te trezesti pentru a merge la lucru unde pierzi toata ziua, ajungi seara acasa obosit si nu mai esti bun de nimic (nu-i de mirare ca sotia e nemultumita de prestatia pe care o ai in pat) te culci si a doua zi o iei de la inceput.... Eu am ales sa ma bucur de viata, sa o traiesc din plin, sa savurez fiecare clipa din zori si pana noaptea, sa ies in cluburi cu prietenii, sa mergem la piscina, sa tregem un fotbal.... etc
Am avut noroc ca am parte de prietene care au tinut mult la mine si m-au ajutat si inca ma mai ajuta mult cu bani, unele s-au maritat cu oameni foarte instariti si ceea ce imi trimit mie sunt bani marunti pentru ele, altele castiga foarte multi bani in occident si se mai gandesc asa la mine cateodata... nevoile mele nu sunt mari, nu visez vila, piscina, terenuri sau fel si fel de alte bogatii asa ca aceste atentii imi sunt suficiente pentru a ma putea bucura de viata!
Pana acum nu mi-am dorit familie si nu am pus suflet in relatiile pe care le-am avut pentru ca nu erau frumoase, consideram relatiile doar ca simple prietenii iar sexul era doar una din bucuriile pe care ni le ofeream reciproc... stiam ca era cam singura placere si bucurie pe care o puteam oferi... unele mi-au spus ca am un penis minunat, desi le-am intrebat care-i diferenta intre un penis si altul, de ce al meu ar fi minunat iar altul dizgratios nu au stiut sa-mi dea o explicatie!
Am auzit cazuri si povesti despre unii care au ejaculare precoce, nu-mi pot explica cauza si motivele, dar imi dau seama cat este de frustrant pentru tipa, eu am marele noroc ca imi pot controla ejacularea (de cele mai multe ori) la mine de regula prima ejaculare se produce dupa cca 30 - 40 minute (interval in care partenera apuca sa aiba mai multe orgasme, asta depinzand de fiecare persoana in parte) iar erectia se pastreaza si dupa ejaculare, cateodata chiar si 2 ore... de obicei daca se produce si a doua ejaculare atunci ii scade vigoarea si se inmoaie, dar de multe ori ne oprim ca nu mai putem de oboseala chiar daca penisul meu este inca in plina erectie!
Cu Renata ma simt mai bine decat cu oricine, ma starneste cum nimeni nu a mai facut-o pana acum, simt ca ne potrivim extraordinar din punct de vedere sexual, iar ea imi spune ca nu vrea sa renunte niciodata la mine, ca vrea sa pastram legatura pentru tot restul vietii... fiind si atat de frumoasa si de sexy m-a facut sa ma atasez sentimental si sa pun suflet in relatia cu ea, dar cand i-am vorbit despre familie mi-a zis sa nu aduc in discutie acest aspect, ca eu nu sunt ceea ce viseaza ea de la viata, ca ea viseaza sa isi gaseasca un sot bogat, cu afaceri foarte prospere si sa traiasca in lux si bunastare.
Ma simt total bulversat, simt ca imi doresc enorm sa fie sotia mea, sa fim o familie.... iar ea ma vrea doar pentru aspectul sexual, m-a facut sa o iubesc, sa pun suflet iar ea nu ma dorea de sot, simt ca a profitat de mine!
Nu stiu ce sa decid in continuare, ea imi spune ca si dupa ce isi va gasi un sot asa cum si-l doreste vrea sa pastram legatura noastra, ca ea nu poate renunta la mine... dar oare asta nu inseamna sa accept sa profite in continuare de mine?
Ce ma sfatuiti sa fac?
S-A INTORS ROATA NU CREZI?? DUPA SPUSELE TALE CA AI MAI AVUT RELATII CU DIVERSE FEMEI SI POATE UNA SAU MAI MULTE AU PUS SI ELE SUFLET DE S-A INDRAGOSTIT DE TINE SI TU NU LE-AI DAT DRAGOSTEA TA DECIT FIZIC NU SI SENTIMENTAL, SI ELE AU SUFERIT LA FEL! DECI.........!! D-ZEU NU DOARME. SCUZA MA DAR ASTA E ADEVARUL. AI SP CA NU TI PLACE MUNCA ..PAI DACA MUNCEAI PINA LA VIRSTA ASTA AVEAI SI TU CEVA SI POATE RENATA TE ACCEPTA CA SOT,,,,,DAR DACA TU NU AI NIMICA CU CE CREZI CA VEI FACE O FAMILIE,,COPII ???? AI SA INBATRINESTI NU AI SA MAI POTI FACE SEX SI CINE VA FI LINGA TINE ?? NIMENI!! LA ASTA NU TE-AI GINDIT?
garbo077921
Postat pe 28 Mai 2011 22:21
7921
o planta are cu ce gandi, dar 974 nu!

si pls daca s-ar putea fara caps si eventual fara o citare asa de prelunga
alfheim
Postat pe 28 Mai 2011 22:28
prelunga?
de sau cu?
alf, fara suparare, ai gresit...de ce te legi de lucruri care nu au treaba cu tine, si nici nu au nevoie de comentarii...
micheao, cand l-am zgaltait io, in primele zile, ati zis (tu si tatoo) sa il las...ca-i baiat bun....
io-te ce bun e...
nu m-au inselat simturile niciodata...acu mai opriti-l...sa va vad...
va tzuc...
dor72
Postat pe 28 Mai 2011 23:32
ne tzuci? pe mine si tatoo? nebunatica mica...ce plural ai bagat...multumim
si noi te tzucam

alfi? e baiet bun...za bitch stie ce zice, hehehe...
michelle_
Postat pe 28 Mai 2011 23:56
ma tzucati? unde-i maimuta? pe el poti sa il tzuci si tu...
da' de ce te miri de pluralul meu? sau trebuia sa va tzuc de 2 ori?
poftiti + restanta
dor72
Postat pe 29 Mai 2011 00:04
poti sa ma tzuci doar pe mine...ii transmit eu mesajul
michelle_
Postat pe 29 Mai 2011 01:08
mdaaaa, maaai baiatule sau ce ai mai fi tu , iti dau io un sfat , leagatzi un pietroi de gat si arunca-te in jiu,dambovitza ,dunare sau orice lac asa mai adanc de jumate metru ca asa o sa scapam naibii de tampitzi ca tine,apropo incearca si metoda cu rucsacul plin de pietre ca am vazut la aia de pe jiu ca functzioneaza...
ileana1959
Postat pe 29 Mai 2011 22:03
mdaaaa, maaai baiatule sau ce ai mai fi tu , iti dau io un sfat , leagatzi un pietroi de gat si arunca-te in jiu,dambovitza ,dunare sau orice lac asa mai adanc de jumate metru ca asa o sa scapam naibii de tampitzi ca tine,apropo incearca si metoda cu rucsacul plin de pietre ca am vazut la aia de pe jiu ca functzioneaza...
ileana1959
Postat pe 29 Mai 2011 22:03
daca judeci asa, nici tu nu esti cu nimic mai buna decat el...:D
:))
eu_geminy
Postat pe 29 Mai 2011 22:08
si alte lacuri, precum jiul, dunarea, dambovita, ileano? ori esti tu subtila si ne pui cunostintele hidrografice la incercare?
esme
Postat pe 29 Mai 2011 22:17
Nu-mi vine sa cred ca cineva poate scrie asa ceva si se asteapta si la niste sfaturi........nu critici....Bunul simt ne-a invatat pe noi oamenii ca nu suntem bacterii parazitare ci dotati cu simtul raspunderii , al respectului fata de parintii care s-au chinuit si ne-au crescut si pe care in aceasi masura a bunului simt trebuie sa-i ajutam si noi la rindul nostru.S-a dus cineva dintre voi la servici sa capete respect? Nu prea cred ,am mers la servici sa avem un cistig sa ne crestem copiii ,sa ne achitam darile ,sa fim independenti pentru ca asa am putut avea o viata a noastra.UN SFAT?????? nu cred ca-ti convine chestia cu dusul la servici... ALTCEVA as vrea sa te intreb ....te-ai gindit ce vei face peste niste ani cind performantele cu care te lauzi nu vor mai face nici 2 bani? TRIST DAR ADEVARAT pentru ca nimic nu tine cit lumea doar dragostea.
fengari
Postat pe 30 Mai 2011 22:18

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Cum sa fac? 77 De la: garbo_385448 28 Noiembrie 2013 23:13
PENTRU TOATE FETELE SI FEMEILE DIN LUME ,LA MULTI ANI DE 1 MARTIE ! 6 De la: IOANIDE 1 Martie 2012 11:41
sunt o aventura sau ceva mai mult 118 De la: salbatica_sexy 22 Decembrie 2009 10:30
demoralizat 4 De la: Dor_marunt 10 Februarie 2010 18:35
relatii perfecte 11 De la: valentino 1 Iunie 2009 18:47
Setari Cookie-uri