A profitat de mine....

Nu stiu ce decizie sa iau, suntem impreuna de aproape un an, ea, Renata este extraordinar de frumoasa si de sexoasa, recunosc ca nu as fi visat vreodata sa fiu cu asa o tipa, am fost cucerit din primul moment in care mi-a facut avansuri!
Dorinta ei de a ma cunoaste a pornit din curiozitate, auzise de la anumite prietene ca sunt foarte bun la pat, recunosc ca e cam singura mea calitate, adica nu sunt urat dar nici nu ies in evidenta, nu am un trup care sa genereze suspine, nu mi-a placut niciodata sa fac sala sau alte sporturi de intretinere, am chiar un pic de burtica dar nici dizgratios nu sunt la aspectul fizic, nu am avere, desi ma apropiu de 40 de ani nu am o locuinta proprie, stau cu parintii intr-un apartament cu 3 camere, adevarul este ca nu mi-a placut niciodata munca, mi s-a parut o risipa de timp, ce viata e asta in care in care zilnic te trezesti pentru a merge la lucru unde pierzi toata ziua, ajungi seara acasa obosit si nu mai esti bun de nimic (nu-i de mirare ca sotia e nemultumita de prestatia pe care o ai in pat) te culci si a doua zi o iei de la inceput.... Eu am ales sa ma bucur de viata, sa o traiesc din plin, sa savurez fiecare clipa din zori si pana noaptea, sa ies in cluburi cu prietenii, sa mergem la piscina, sa tregem un fotbal.... etc
Am avut noroc ca am parte de prietene care au tinut mult la mine si m-au ajutat si inca ma mai ajuta mult cu bani, unele s-au maritat cu oameni foarte instariti si ceea ce imi trimit mie sunt bani marunti pentru ele, altele castiga foarte multi bani in occident si se mai gandesc asa la mine cateodata... nevoile mele nu sunt mari, nu visez vila, piscina, terenuri sau fel si fel de alte bogatii asa ca aceste atentii imi sunt suficiente pentru a ma putea bucura de viata!
Pana acum nu mi-am dorit familie si nu am pus suflet in relatiile pe care le-am avut pentru ca nu erau frumoase, consideram relatiile doar ca simple prietenii iar sexul era doar una din bucuriile pe care ni le ofeream reciproc... stiam ca era cam singura placere si bucurie pe care o puteam oferi... unele mi-au spus ca am un penis minunat, desi le-am intrebat care-i diferenta intre un penis si altul, de ce al meu ar fi minunat iar altul dizgratios nu au stiut sa-mi dea o explicatie!
Am auzit cazuri si povesti despre unii care au ejaculare precoce, nu-mi pot explica cauza si motivele, dar imi dau seama cat este de frustrant pentru tipa, eu am marele noroc ca imi pot controla ejacularea (de cele mai multe ori) la mine de regula prima ejaculare se produce dupa cca 30 - 40 minute (interval in care partenera apuca sa aiba mai multe orgasme, asta depinzand de fiecare persoana in parte) iar erectia se pastreaza si dupa ejaculare, cateodata chiar si 2 ore... de obicei daca se produce si a doua ejaculare atunci ii scade vigoarea si se inmoaie, dar de multe ori ne oprim ca nu mai putem de oboseala chiar daca penisul meu este inca in plina erectie!
Cu Renata ma simt mai bine decat cu oricine, ma starneste cum nimeni nu a mai facut-o pana acum, simt ca ne potrivim extraordinar din punct de vedere sexual, iar ea imi spune ca nu vrea sa renunte niciodata la mine, ca vrea sa pastram legatura pentru tot restul vietii... fiind si atat de frumoasa si de sexy m-a facut sa ma atasez sentimental si sa pun suflet in relatia cu ea, dar cand i-am vorbit despre familie mi-a zis sa nu aduc in discutie acest aspect, ca eu nu sunt ceea ce viseaza ea de la viata, ca ea viseaza sa isi gaseasca un sot bogat, cu afaceri foarte prospere si sa traiasca in lux si bunastare.
Ma simt total bulversat, simt ca imi doresc enorm sa fie sotia mea, sa fim o familie.... iar ea ma vrea doar pentru aspectul sexual, m-a facut sa o iubesc, sa pun suflet iar ea nu ma dorea de sot, simt ca a profitat de mine!
Nu stiu ce sa decid in continuare, ea imi spune ca si dupa ce isi va gasi un sot asa cum si-l doreste vrea sa pastram legatura noastra, ca ea nu poate renunta la mine... dar oare asta nu inseamna sa accept sa profite in continuare de mine?
Ce ma sfatuiti sa fac?
garbo206974
Postat pe 25 Mai 2011 12:54
daca atat ai dorit de la viata , atat ai ...
cum vrei ca o femeie sa se casatoreasca doar pentru aspectul fizic al relatiei ? Viata nu inseamna doar sex. Si contrar parerii barbatilor .. o femeie nu vrea doar hatza, hatza ... oricat de bine ar fi efectuata.
cricat
Postat pe 25 Mai 2011 13:05
mda...cioaca!
pana de idei la admini
michelle_
Postat pe 25 Mai 2011 13:13
eu zic sa faci ce zice ea. cred ca ea stie cel mai bine ce trebuie sa faci tu cu viata ta!
ascult-o si o sa fie minunat pentru amandoi
cel putin pana o sa ai si tu o sotie, care prietenului anterior are sa-i spuna exact ce ti-a spus tie renata!
oricum e bine asa, fata sa aibe un sot cum vrea ea si un amant de rezerva, sau doi ... sau trei ...
pffffffffff... cata enigmistica e in lumea asta ...
si apocalipsa asta nu mai vine o data sa lamureasca lucrurile. amin!
alfheim
Postat pe 25 Mai 2011 13:14
cioaca sau ne - cioaca ....
astia chiar exista ... isi ofera serviciile pentru mici, mari atentii si apoi isi gasesc domnle' partea sentimentala ....
cricat
Postat pe 25 Mai 2011 13:17
....nu-i place sa monceasca...profita di fomei maritate cu bosorogi cu bani...da e vectima unei fomei care vra sa intretina relatii delea secsoase si dupa ce sa nenorocesti cu altu.....


....ce gluma buna...



..si marmota se facea???
daria_
Postat pe 25 Mai 2011 13:18
Buna ziua! Nu-mi vine sa cred ce citesc! Tipul isi descrie mai mult penisul si activitatea lui . Despre Renata si dragostea pentru ea n-am inteles nimic. E adevart, la ora asta nu-mi functioneaza bine neuronul... Dar, oare "Renata" a inceput sa se cam pleosteasca si omul a inceput sa-si puna intrebari?
Eugenia69
Postat pe 25 Mai 2011 13:31
De la: daria_pet, la data 2011-05-25 13:18:06...profita di fomei maritate cu bosorogi cu bani...

un cadou este o atentie pe care o faci unei persoane la care tii.... eu nu am cerut nimanui sa imi faca cadouri, faptul ca unele persoane vor sa dovedeasca in acest mod sentimentele pe care le au este optiunea lor!
garbo206974
Postat pe 25 Mai 2011 13:32
asa-ti place tie sa le spui, ca sunt mici cadouri. Dar daca privesti din afara nu esti altceva decat un gigolo.
dar daca vrei sa ai o familie cu Renata din ce o sa traiti? tot din micile atentii ale fostelor?
garbo_dar_nu_greta
Postat pe 25 Mai 2011 13:36
....eugenia, cei de intales? ioubirea e in varfu penisului in irectie 25 den 24


....."Am avut noroc ca am parte de prietene care au tinut mult la mine si m-au ajutat si inca ma mai ajuta mult cu bani"...

..garbolina 74, intaleg ca sentimentili sunt ase di mari, incat tremit nescavai atentiuni banesti pi care u, ca baiet bine crescut, nu le tratezi cu refuz nici acu cand iesti cu renata cea focoasa....

...mare e gradina....
daria_
Postat pe 25 Mai 2011 13:39
Ma gandeam ca domnul cauta alte doamne cu dare de mana... Ca dupa 40 de ani sa mai prestezi ca gigolo.... O fi cam greu la recoltat.
Eugenia69
Postat pe 25 Mai 2011 13:46
PFFFF
era sa ratez raspunsul la intrebarea ta
ce sa faci?
io zic sa schimbi televizorul pe alt post, ca nu suntem aici la povesti de adormit copii (nu neg veridicitatea spuselor tale) si apoi sa-i mai dai un concediu de odihna gonflabilei tale, poate s-o mai si trimitzi putin pe la vulcanizare si eventual la o spalatorie auto sau curatzatorie chimica, sa reduci consumul de tzelina combinat cu viagra si avogado!
inca n-am auzit de cineva sa fie fericit intr-o casnicie cu o gonflabila si nici prea multe cazuri de asemenea mariaje de durata!
o familie inseamna munca (am zis munca nu secsz), uneori in doi, alteori solo, ceea ce tzie nu-ti place, deci lasa fata (gonflabila) sa se marite si poate scapa de coshmarul pe care i-l oferi!

p.s. - pt o suma rezonabila si ceva mici cadouri si atentzii te pot ajuta cu mai multe idei concrete!
alfheim
Postat pe 25 Mai 2011 14:17
breeee, al dreaq secretos, 974 asta ! nu ne-a zis cate zarele are pe cm patrat, numa' asta o uitat-o...Uitucule !!
tatoo
Postat pe 25 Mai 2011 14:31
eiii... a luat-o pe ocolite..
Citez: "unele mi-au spus ca am un penis minunat, desi le-am intrebat care-i diferenta intre un penis si altul, de ce al meu ar fi minunat iar altul dizgratios nu au stiut sa-mi dea o explicatie!"
ce fel de femei or fi fost?
incep sa cred si eu in ipoteza femeii gonflabile
Eugenia69
Postat pe 25 Mai 2011 14:44
s-a umplut, dreaq, lumea de ticniti!

bre, Narcis-974, vezi sa nu te uiti in apa crezand ca-i oglinda, ca nu se stie ce patesti! mai ales daca ti-o vezi reflectata!... in pana mea, te poate lovi damblaua si, astfel, sa nu mai vrei fumei, ci doar pe tine!
esme
Postat pe 25 Mai 2011 14:56
falsa problema, Renate sunt doua, stanga si dreapta...
ufishor
Postat pe 25 Mai 2011 15:13
De la: esme, la data 2011-05-25 14:56:33
bre, Narcis-974......

eu nu afirm ca sunt perfect.... stiu ce calitati am dar si ce defecte.... cred ca mi-am facut o descriere corecta si perfect rationala si este evident din descriere ca nu ma consider perfect... deci nu ma compara cu Narcis!
Daca calitatile pe care le-am prezentat sunt suficiente pentru a considera ca un barbat este perfect.... aceasta este doar opinia ta!
Nu atribui altora impresiile si opiniile tale!
garbo206974
Postat pe 25 Mai 2011 15:15
De la: ufishor, la data 2011-05-25 15:13:33 falsa problema, Renate sunt doua, stanga si dreapta...

ufishor.... eu am impresia ca tu ai un mare uf.... adica offf
este evident cum rabufneste invidia in vorbele tale!
garbo206974
Postat pe 25 Mai 2011 15:20
lasa, bre, 974, ca stiu io ce zic!: si stii si tu! deja ti s-a urcat la cap perfectiunea, cel putin a unui anume `apendice`! prea vorbesti cu multe atribute deodata, care se cam iau la tranta!
esme
Postat pe 25 Mai 2011 15:21
Daca nu e Narcis ... sigur e Histrion!
Sincer, cand am citit titlul topicului, am crezuc ca-i vreo amarata violata!
Brava Renata!

Sa fim sanatosi!
Eugenia69
Postat pe 25 Mai 2011 15:26
da mai, is invidioasa...eu n-am maini....
ghici cu ce tastez??
ufishor
Postat pe 25 Mai 2011 15:28
ufi, nu ma pune sa zic!


esme
Postat pe 25 Mai 2011 15:29
De la: esme, la data 2011-05-25 15:21:42lasa, bre, 974, ca stiu io ce zic!....

deci recunosti ca consideri aspectul sexual suficient pentru a considera un mascul perfect.... eu inca o data iti reamintesc ca admit faptul ca nu este suficient pentru a reprezenta perfectiunea!
Dar iti respect opiniile!
probabil cand ceva iti lipseste in viata ajungi sa crezi ca e tot ce ai nevoie pentru a fi fericita!
garbo206974
Postat pe 25 Mai 2011 15:30
narcis, cred ca esit exponentul perfect al idee cu corpul ca prelungire inutila a unei anume parti
ai cerut pereri, amu primeste si multumeste pt ele
fiecare ofera ce considera
apropos ce mai face renata?
da' chiar o cheama renata sau e numele ei de artista a popo(u)rului?
hai bre ca ne mai auzim, nu vrem sa te retinem din treburi, poate esti intr-o chestie din aia de 3 ore... cu pauze dupa 30 .. 40 de minute .. si deh ... nu vream sa te intrerupem si sa vaduvim gonflabila de placerile maxime si carnale... am zis carnale, fiindca tu nu pari a fi chiar tot gonlabil, ci doar anumite partzi le ai gonflabile
ce faci FOCA? no' bine Mo!
alfheim
Postat pe 25 Mai 2011 15:32
mey, 974, tu esti cel vilol(ent)at si neinteles! perspectiva e a ta! doar tu ne-ai dat informatiile astea! tu esti cel care crede ca e de-ajuns sa fii un parazit, da` sa ai unealta in regula, astfel incat sa moara ca rapusa de fulger, orice fumeie la vederea matale!!
esme
Postat pe 25 Mai 2011 15:33
De la: ufishor, la data 2011-05-25 15:28:19da mai, is invidioasa...eu n-am maini....

nu prea te duce mintea.... daca nu-ti dau "mura" in gura nu-ti pica fisa!
nu era vorba ca ai fi invidioasa pe mine ci pe fiinte precum Renata!
garbo206974
Postat pe 25 Mai 2011 15:35
bre 974...e vina ta ! asa de amanuntit si dragastos ti-ai descris organu' si performantele lui, incat tu pari doar o biata prelungire inutila a lui...


iote ca nu-l citii pe alfu'...scrisei aceeasi idee !
tatoo
Postat pe 25 Mai 2011 15:35
'renate' de-alea care apar in visele 'masculilor' si apoi le fac avansuri si fac sexuiala cu flacai de 40 de ani in camera de langa sufrageria parintilor? da...era scopul meu in viata!
ufishor
Postat pe 25 Mai 2011 15:37
De la: esme, la data 2011-05-25 15:33:59mey, 974...... tu esti cel care crede ca e de-ajuns sa fii un parazit, da` sa ai unealta in regula.....

ceea ce opinezi matale se reflecta ca mentalitate la milioane de femei..... dar niciuna nu sariti cu gura pe ele.... de ce oare?
garbo206974
Postat pe 25 Mai 2011 15:38
simplu! pt ca despre tine e vorba de data asta!
esme
Postat pe 25 Mai 2011 15:41

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
oare il iubesc??? 12 De la: hermosa20 6 Iunie 2012 00:37
Oare pot gasi un job,chiar2 in Bucuresti? 3 De la: garbo182398 10 Ianuarie 2012 11:42
sluga la patron 35 De la: anastasya 6 Iunie 2010 15:31
Ce ati facut sau ati face ..ca sa nu intervina MONOTONIA in relatia/cuplul Dvoastra? 70 De la: jjulyeta 4 Noiembrie 2012 06:03
Il vreau inapoi. Ce sa fac? 15 De la: miruna_1630 6 Februarie 2017 08:40
Setari Cookie-uri