viata de doi lei,,oameni de 2 lei

De la: Thor_again, la data 2010-07-31 22:13:07bre, blondo
nu stii cum e cu pufoaica?
du-te si uita-te in oglinda, sa vezi in ce stare te-a adus, p-orma vii si iti explic, pentru ca si asa nu vei intelege...

PS: "ginit" vine din limba ta materna, bre
slabut...slabut nici macar umor >>N-AIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII cu vocabular de "cartier " departe panan-n ferentari ,DOAR TE OPRIIII !!! SI eu am oglinda venetiana ,tu ?? si ia aminte : Autoeducatia ...consta in a actiona ASUPRA TA INSUTI pentru a te perfectiona ,ajungand la STAPANIREA DE SINE < SI LA TINE MAI VAAAAAAAAAAAAAA ....
garbo001084
Postat pe 31 Iulie 2010 23:21
he he he...
Culto!

"Eu beau Metaxa", "eu am oglinda venetiana"...
urmeaza "eu am "rapirea din serai", tu?"

PS: cine ti-a spus ca as avea pretentia ca am umor? una e sa ai umor, cu totul alta sa ai SIMTUL umorului. Think again, bre!
Thor_again
Postat pe 31 Iulie 2010 23:24
mi-a placut articolul asta... apropo de "oameni de doi lei".

http://www.armonianaturii.ro/Aspirand-la-relatia-de-iubire-ideala....html*articleID_1172-articol

De citi lei sint oamenii din jur reprezinta nivelul nostru, de fapt....
quasaria
Postat pe 31 Iulie 2010 23:26
io nu am nici oglinda deaia ......da am metaxa bre si o sa beau putin si hop ...o sa zic ca voi
garbo074997
Postat pe 31 Iulie 2010 23:29
De la: yyoana_62, la data 2010-07-31 21:34:27
De la: garbo001084, la data 2010-07-31 20:05:55
De la: yyoana_62, la data 2010-07-31 17:30:22"E grele", Thor, cu internetu', "e grele" rau! si cu gramatica si cu ortografia, cu limba romana in general!
"E grele" si sa-ti incarci o poza la avatar, o incarci "culcata"...mda...asta e! Mare e gradina lui Dzeu si nasol ca mai uita El cateodata poarta deschisa!
Si acum pentru doamna care imi SUGEreaza mie nu stiu ce, punctual: pragmatismul nu e un defect, dimpotriva!
Si nu sunt economista, desi am lucrat numai cu cifre la viata mea, sunt o parlita de pensionara de boala (si grea boala), dar una cu picioarele bine insurubate in pamant" care isi traieste viata pe care si-a facut-o si pe care i-a dat-o Dzeu!
Si care e foarte multumita de viata ei si nu crede ca viata e de 2 lei, no way, in ceea ce priveste partea a doua, aceea cu oameni de doi lei...incep sa fiu de acord!!
1= BRAVOOOOO doamna ec. >AI INCERCAT sa raspunzi, abia acum ,la intrebarea pusa de "X" virtuala 2=regret ca nu va place fotografia mea ,DAR MIE IMI PLACE! =3= SI ce-i >nasol,,,,?!?!? > ca sunteti :parlita ,pensionara sau ca sunteti bolnava ??? REGRET CA SUNTETI BOLNAVA SI >>AR TREBUII SA FITI mai dulce-n glas ... >>ASA-I VIATA NU-I DE 2 LEI !! =SI MERITA TRAITA !!


Auzi, fata?!
Tu-ti previzualizezi postarile?! Vezi ca exista la pc, aceasta functie, cand postezi pe un topic!
Vad ca eziti, nu stii ce sa faci :sa ma tutuiesti sau sa folosesti prenumele de politete...
N-am incercat sa raspund la nicio intrebare a topicului din simplu fapt ca titlul topicului nu este o intrebare
Pentru a trage concluzia ca ne intreaba neica nimeni sau tanti nimeni ceva, trebuia sa vizualizam noi, la sfarsitul insiruirii de cuvinte, un semn de intrebare!
Ma urmaresti?! Te poti concentra?!
Cred ca destul de greu...cred ca supui la grele cazne neuronul acela din capsorul blond decolorat, care se zbate saracul, singur, singurel intre peretii cutiei tale craniene!
In ceea ce priveste afirmatia mea ca sunt o parlita de pensionara de boala, am facut-o nu ca sa ma mistocaresti tu, femeie de 2 bani , nu de 2 lei, ci pentru a intelege ca stiu exact sa apreciez viata, la justa ei valoare! Nici mai mult , nici mai putin!
Si cu asta am incheiat postarea pe acest topic, imi cer scuze celorlalti utilizatori, iar tu, madam sper sa ai decenta sa te opresti din a incerca sa polemizezi cu mine, pentru ca, draga mea, eu zic ca ne-ai zgariat destul retina cu postarile tale dezlanate, fara forma si fond, agramate!
p.s.:Sa stii si tu ca daca intri la o taranca in casa s-ar putea sa tragi concluzia ca sta mult mai bine ca tine (asta apropo de ce imi SUGErai tu mai la inceputul topicului)!
p.s.2: si sa stii ca am vorba foooarte dulce, dar numai cu cine merita! la prosti sunt alergica!
"MISTOCARESTI "AM "invatat" ALT "cuvant" >>duduie iti ceri scuze si ptr. acest "cuvant"??? senioara de 2 bani CURATII ,ITI SPUNE CA : doar cersesti mila si te vaiti !! esti acra si NU-TI TRAIESTI VIATA FRUMOS ! N-AI NICI UN PIC DE UMOR !! e o vorba : cand te bagi in troaca te mananca ... >DAR, EU M-AM AMUZAT .
garbo001084
Postat pe 31 Iulie 2010 23:31
Bai, hapciupalitico,
Ai mai invatat un cuvant?! Invata si gramatica de la mine, ca esti varza cu...era sa zic cu carnati, dar esti varza cu ceai!
Cersesc mila?! De la cine mai, bibilistroaco?! De la tine?! Asa ai inteles tu? Oare de ce nu ma mir?
Nu-mi traiesc viata frumos?! Asa o fi, daca zici! Adevarul ca eu nu vad viata prin fundul sticlelor de Metaxa... Dar e bine daca te-ai amuzat, ca rasu' e prima faza la betie, dupa aceea dai in plans, dupa dai in confesari, etc...mi-a spus mie un specialist!
Pune un pahar cu zeama de varza la capu' patului, daca mai ajungi in el, ca maine dimineata , la mahmureala , o sa ai nevoie!
Hai , pa!
p.s.:neologismele pe care le intalnesti mai sus, fac parte din vocabularul fiului meu, cu care, apropo eu ma distrez de minune, asa ca ia si invata si observa ca nu sunt asa scortoasa cum gresit ai inteles, dimpotriva!
Diferenta dintre mine si tine, e ca eu am cuvintele, verbele si exprimarea la mine, pe cand tu....fereasca Dzeu!
yyoana_62
Postat pe 1 August 2010 00:48
Ciresico, ce faci, sis?
Acum ti-am vazut raspunsul! , ca azi fusei ocupata cu sugatoarea de licori bahice!
Da' in noaptea asta punem fusu' cap la cap, ca am un feeling, ca o sa stau cu ochii beliti in monitor si cu destele pe tastatura!
Ca sa-mi mai acorde si mie lumea putina atentie si sa-mi planga de mila!!!
yyoana_62
Postat pe 1 August 2010 00:57
De la: preci, la data 2010-07-31 17:41:16imi place de tine,yoano...
sau de cine a postat in locul tau,ma rog..


Eu postez, draga mea, cine tata sa posteze in locul meu?!
Mersi de aprecieri, sa stii ca si eu iti citesc postarile. Eu nu prea ma bag asa la postat, dar vazui azi ca facui treaba! Dintr-un topic de kakao, facuram unu de trei pagini (pana acu').
Te pup si sa auzim de bine!
yyoana_62
Postat pe 1 August 2010 01:05
yyoana_62 sincer te intreb de ce trebuie sa iti bati capul cu un asemenea specimen,care in loc sa fie pe cale de disparitie se inmultesc simtitor.....


imi plac raspunsurile tale scurte si la obiect atingand esentialul insa de cele mai multe ori e bine sa lasam proslul sa se scalde in propria prostie pana se inneaca.....


anyway....
anaROBERT
Postat pe 1 August 2010 02:19
Sis, te pup!
Las-o in pumnii mei pe tantii cazuta in freza ca nu se merita. E doar clona altuia de are probleme cu capul.Sunt multi ca ea sis, lume necajita ce sa faci. Dar oricum faptul ca a reusit sa te scoata din anonimat ma bucura.Ca tu tot stai cu geana pe noi si te amuzi dar nu zici nimic iar acum....ti-ai facut portia pe multe luni.

Cum zice nepotul:bibilistroaca? Hai ca mi-am innodat limba spunind dupa el minca-l-ar matusa de frumos si destept.
Ciresica
Postat pe 1 August 2010 04:29
ratuscaceaurata
Postat pe 1 August 2010 04:51
un topic de rasul curcilor!doi lei ai,doi lei iti face pielea.
ratuscaceaurata
Postat pe 1 August 2010 05:36
eu am inteles mult din acest topic si de cel care-l pune
garbo107589
Postat pe 1 August 2010 06:48
Mai greu e sa te faci inteleasa ca in rest...
Ciresica
Postat pe 1 August 2010 06:52
BUNA DIMINEATA! ''ACEASTA ESTE ZIUA LUI DUMNEZEU. O ZI BUNA"DECLAR ACEASTA ZI SI TOT CE TINE DE EA O ZI BUNA!''
garbo009067
Postat pe 1 August 2010 07:12
De la: garbo009067, la data 2010-08-01 07:12:28BUNA DIMINEATA! ''ACEASTA ESTE ZIUA LUI DUMNEZEU. O ZI BUNA"DECLAR ACEASTA ZI SI TOT CE TINE DE EA O ZI BUNA!''

dar auziti?voi nu dormiti este duminica bre eu sunt la servici si ma amuz de acest toping
garbo120994
Postat pe 1 August 2010 08:39
Toping? De care? Ciocolata, capsuni?
Doara
Postat pe 1 August 2010 08:40
Doamne, tare va mai plictisiti....
camy_kaz
Postat pe 1 August 2010 10:28
Buna, dragelor si.. dragilor (daca din intimplare sunteti si voi , "dragii"bagati intre noi ,fetele}...am stat pe margine si am citit , atunci cind am putin timp liber, dizertatiile voastre pe anumite teme.. si stiti ce-am constatat?Tratati subiecte uneori serioase cu foarte multa usurinta... De pilda acest subiect. Si uite, risc sa ma bag intre voi , la fel ca musca-n lapte, dar fiind wekend si facind si putina echilibristica pe "buza" oalei cu melancolie am sa-mi spun si eu parerea, desi sunt sigura ca pentru multi dintre voi ,o sa treca neobservata...Totusi ,risc: exista oameni , nu de 2 lei, care totusi au o viata de 2 bani si oameni de 2 bani ,care au o viata de sume cu multe zerouri (si zerourile nu dupa virgula)... ce ziceti?... O fi bine, n-o fi bine?!... Dar mai direct : o fi drept, n-o fi ?... Voi , toti cei " de pe-aici"... aveti ceva de zis?... Sau mai direct: credeti ca ati putea schimba lucrul acesta?... ( si nu fac filozofie... )
garbo118501
Postat pe 1 August 2010 10:31
Viata fiecaruia dintre noi face mai mult de doi bani insa depinde de pretul ce-l punem pe ea , si ce valori avem in viata.
m_ada
Postat pe 1 August 2010 10:36
ii multumesc celui care a pus acest topic am aflat parerea sa si m-a influentat in decizia mea de a merge sau nu mai departe..........a intrat cu bocancii..............m-a rascolit.....................apoi acest topic nu am viata de doi lei.......a fost o perioada..............nu va mai fii.................si eu am contribuit la perioada aceea de 2 lei........................................................datorita cuiva..........mi-am facut-o singura cu manba mea
garbo107589
Postat pe 1 August 2010 10:44
stapanirea de sine........................................................................conteaza foarte mult .....................pentru mine...........................................de-acum incolo....................................nu trebuie sa fii .................................deschis cu nimeni.....................eu am gresit....................................m-am dezvaluit in fata cuiva............................prea mult............................si l-am inteles gresit................................imi pare bine ca.........................a aparut acest ..............................topic .................................nu gaseam ..........................................rspunsul.....................................acum ................................l-am .............................gasit......................ITI MULTUMESC!CA AI DAT NASTERE ACESTUI TOPIC
garbo107589
Postat pe 1 August 2010 10:50
un topic deschis de un retard,asta este!ca e liber doar;dar hai sa analizam:viatza de doi lei?evident ca cel care a emis aceasta nu are creier prea mult,nu exista viatza de doi lei pentru ca atata timp cat nimeni nu iti mai da o alta viatza nu ai dreptul sa nu te bucuri de viatza pe care o ai si sa te straduiesti sa o faci cat mai frumoasa,ai fatza de dumnezeu chiar raspunderea de ati pastra viatza primita in dar pana cand el va decide sfarsitul ei;oameni de doi lei?sigur oamenii sunt de mai multe feluri mai buni, mai rai,tzine de educatia lor,de creierul lor si de modul de a gandi si personal cred ca fiecare este dator sa se gandeasca de noua ori inainte de a faptui ceva sa analizeze foarte ce fapte face;vedem ca unii oameni de azi fac fapte iesite din comun,sigur si inainte mai existau cazuri insa rare acum datorita lipsei de credintza in dumnezeu faptele oribile sunt multe,constiintza umana a suferit mutatzii datorita ateismului,insa iarasi nu pot generaliza si sa exprim ca toti oamenii sunt de doi lei,fara valoare
ileana1959
Postat pe 1 August 2010 11:38
Si Punguta lui Creanga avea 2 bani!
kittyscorpionvera
Postat pe 1 August 2010 13:39
De la: yyoana_62, la data 2010-08-01 00:48:56Bai, hapciupalitico,
Ai mai invatat un cuvant?! Invata si gramatica de la mine, ca esti varza cu...era sa zic cu carnati, dar esti varza cu ceai!
Cersesc mila?! De la cine mai, bibilistroaco?! De la tine?! Asa ai inteles tu? Oare de ce nu ma mir?
Nu-mi traiesc viata frumos?! Asa o fi, daca zici! Adevarul ca eu nu vad viata prin fundul sticlelor de Metaxa... Dar e bine daca te-ai amuzat, ca rasu' e prima faza la betie, dupa aceea dai in plans, dupa dai in confesari, etc...mi-a spus mie un specialist!
Pune un pahar cu zeama de varza la capu' patului, daca mai ajungi in el, ca maine dimineata , la mahmureala , o sa ai nevoie!
Hai , pa!
p.s.:neologismele pe care le intalnesti mai sus, fac parte din vocabularul fiului meu, cu care, apropo eu ma distrez de minune, asa ca ia si invata si observa ca nu sunt asa scortoasa cum gresit ai inteles, dimpotriva!
Diferenta dintre mine si tine, e ca eu am cuvintele, verbele si exprimarea la mine, pe cand tu....fereasca Dzeu!


Stimata doamna pensionara ....parca asa spuneati ca sunteti....(fara ironie)este adevarat ca avei cuvintele si expresiile la DVS dar cam atat
Si acest lucru ca sunteti mai citita nu cred ca va da dreptul sa jigniti .....asa cum o faceti....daca sunteti pensionara intr-adevar inseamana ca aveti o frumoasa varsta ,dar felul in care va etalati "rautatile"denota ca ati cam trait degeaba.....
Si expresia ca viata este asa cum ti-o faci ....este relativa.....de multe ori in viata mai este si cum ti-o faca altii.....Daca va scadea pensia ?era vina dvs ca nu va mai ajungeau banii?Sau aveti pensie din aceea cu multe zerouri in coada ?sau sunteti multumita de toate mizeriile din lumea asta?
Va doresc o zi minunata
lumi007
Postat pe 1 August 2010 16:15
lumi,
inainte de a mai posta ceea ce ai postat tu, incearca sa nu te rezumi DOAR la mesajul doamnei in cauza
vezi si anterior ce s-a intamplat. de preferat, de la primul pana la ultimul mesaj
Thor_again
Postat pe 1 August 2010 16:20
Da de ce? Lumi are dreptate. Ce voi ati putut citi postarile blondei care sta pe o parte? Ca eu nu prea. Asa ca raspunde si ea mesajelor pe care le-a putut citi. Na.
Doara
Postat pe 1 August 2010 16:24

iote ca la asta NU m-am gandit, na!
Thor_again
Postat pe 1 August 2010 17:04
Draga lumi007,
O sa vezi ,in timp, ca viata este cea pe care ne-o facem, o sa vezi ca suntem suma alegerilor pe care le facem, consecinta faptelor noastre...si nu trebuie sa mi te adresezi cu "doamna pensionara", poti sa-mi spui yoana, pur si simplu!
Am o singura rugaminte:incearca sa iei topicul de la inceput si sa citesti absolut toate postarile care s-au facut si spune-mi si mie daca tu a-i fi avut mai multa rabdare...eu cred ca nu!
In general sunt un monument de rabdare si iau oamenii asa cum i-a lasat Dzeu, fara sa rad de ei, dar cand o persoana care are mari lacune in educatie imi sugereaza mie ce sa fac, ce hobyy-uri sa am , adica un cutu, o carte, sau sa ma urc in tren si sa stau la o taranca , nu de alta dar sa vad eu cum sta taranca si cum stau eu...asta a fost prea mult pentru mine!
Este adevarat ca spre finalul "constructivei" noastre conversatii am inteles de unde ni se tragea diferenta de opinii si modul de exprimare: de la faptul ca eu nu consumam Metaxa!
In ceea ce priveste ultima postare, aceea mai "colorata", am facut-o special, pentru ca sa stii, sunt o fire foarte de gascha, nu sunt "muratura", ba chiar am simtul umorului foarte dezvoltat!
Cat despre rautate, intradevar sun foarte rea, dar numai cu cine ma calca pe bombeu in mod repetat!
Cat despre pensia mea de boala, adica cuantumul ei...mi-e si rusine sa-l scriu aici...asa ca... si inca ceva: pentru ca nu ma cunosti, te rog sa nu-ti permiti sa faci aprecieri de genul ca eu as fi trait degeaba!
Viata e frumoasa si merita traita, cu bune si cu rele, iar eu sunt optimismul intruchipat si consider ca daca n-ar fi lupta asta cotidiana pentru supravietuire, viata ar fi prea monotona!
Intotdeauna, dar absolut intotdeauna eu vad jumatatea plina a paharului, niciodata pe cea goala! Ah...si paharul sa fie cu apa, nu cu licori bahice, ca astea distorsioneaza realitatea!
Iti doresc numai bine si sper sa intelegi exact ce am vrut sa spun!
yyoana_62
Postat pe 1 August 2010 17:27
sorutza, de aia te iubesc eu.

Cit despre alte comentarii.....fiecare cit il duce neuronul. Ba chiar ma gindesc ca fiind vara la unele persoane neuronul e plecat in vacanta.

Sis, poate vorbim miine!
Ciresica
Postat pe 1 August 2010 19:33

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
dragoste si ura? 68 De la: ready_vivus 9 Decembrie 2009 09:54
violenta domestica 51 De la: xenaprintesarazboinica 29 Decembrie 2010 15:25
o zi speciala 115 De la: walkiria 7 Septembrie 2010 13:09
am 2 bilete 1 De la: yeta1 12 Iunie 2010 10:51
de ce este necesar compromisul? 49 De la: si_totusi 10 Septembrie 2010 21:30
Setari Cookie-uri