STATUT - FEMEIE DIVORTATA...

De la: garbo162425, la data 2010-07-10 18:27:26AM DIVORTAT DUPA 15 ANI DE CASNICIE... SUNT DEZAMAGITA DE FELUL IN CARE OAMENII MA ANALIZEAZA... CUM VI SE PARE ACEST STATUT ?
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,Am aproape 40 ani de casnicie! Daca, ar fi s o iau de la n-ceput cred ca n as sta cu el nici 1an!! Viata este ffff, scurta,Noi femeile de ieri, am fost invatate sa ,,rabdam,,nu se merita, sa rabzi! Nici tu femeie, nici tu barbat! Atunci cand oamenii nu se inteleg, nu au aceleasi opinii, nu merg in acelasi sens, , nu se merita sa se amageasca, ani in sir crezand ca, mai tarziu va fi bine!Cand nu merge la n-ceput, nu merge niciodata!! La mine deja este prea tarziu sa cred ca ,as putea avea alceva decat am!! Dar voi,,,,tinerii, nu va amagiti, sperand ca. va fi mai bine! In privinta ,opiniei, Romanului nostru barfitor,aveti dreptate!Eu am bagat divort de sotul meu in 1985, dupa 13 ani de casnicie,, am renuntat pt, ca , fiii mei mi-au spus, ca ei ne vreau pe amandoi ca, ne iubesc!! Cand tats o se ducea la birt cu prietenii de la munca venea acasa fara bani,, eu imi rupeam gatul muncind la fabrica si acasa ((croitoria)) tot ei mi-au zis... de ce am stat cu ,,handicapatul de tats o,,?? Atatia ani!! De ce n am divortat ca, m am descurcat mai mult ,,singura,,!! Apoi a suferit,,2 accidente vasculare,, a ramas cu sechele azi sunt ,,asistenta lui,, fara plata!!!!! N am divortat ca. m am gandit si eu la lume! Ce va zice??El,,,,,,,,,,, betiv,,!!Eu daca stau de vb, cu un barbat precis aranjez ceva!! Dar,,,,,,,,gura lumii numai pamantul o astupa!! Fiecare va faceti viata cum doriti!! Nu tineti cont de nimeni si nimic!Este prea scurta s o traiti in chin si dezamagiri! Sa auzim numai de bine! Bafta tuturor!
Jojolin
Postat pe 26 Iulie 2010 20:34
STIU O POVESTE DESPRE O FEMEIE CARE S-A RECASATORIT . IAR ACEST AL 2-LEA MARIAJ A FOST BUN LA INCEPUT DAR S-A TRANSFORMAT IN CASA GROAZEI CU BATAI REPETATE IAR FEMEIA A REGRETAT MAI APOI PRIMA CASATORIE. DIN AMBELE AU REZULTAT COPII.
KNIGHT_31
Postat pe 27 Iulie 2010 04:13
De la: garbo001084, la data 2010-07-25 08:19:19
De la: vuvuzela, la data 2010-07-25 03:11:42
De la: garbo001084, la data 2010-07-25 02:36:00
De la: vuvuzela, la data 2010-07-24 19:37:51unele relatii ale noastre,sunt relatii karmice.ele chiar daca seamana cu o viata de" puscarie"nu te vei desparti decat atunci cand este hotarat de divinitate.este bine ca in timpul acestei relatii,sa cauti sa iti usurezi situatia ,cautand sa intelegi ce lectie trebuie sa inveti din aceasta relatie dezastruoasa.trebuie sa urmezi vointa divina fie ca realizezi sau nu,ca aceasta este o karma proprie sau de familie.atunci cand va veni sorocul te vei desparti,multi cred ca ei au luat hotararea.desfacerea relatiei vine din hotarare divina.ce ai invatat din viata de" puscarie" sa o numim asa, vei realiza in clipa despartirii,cand vei simti bucuria libertatii,bucuria independentei.ca ai trecut de faza de constrangere.nu este nici o rusine divortul si perioada in care femeia traieste libera,cu relatii intime ascunse de ochii lumii.pacat ca se ascunde si nu intelege ca dupa o viata de cosmar are si ea dreptul la viata proprie.ea se va schimba in bine daca va realiza ,ca nu societatatea in care traieste,hotareste destinul ei.exista femei maritate care calca pe aratura,fara sa le pese.de ce i-ar pasa unei femei libere??si ca o informatie proprie,lui Madalina Manole "ii venise ceasul",i se terminase misiunea pe pamant.cel care era bioenergo plus sotul,plus preotii au inteles ca aceasta era calea ei.de a pleca intr-o alta lume.nu conta modul cum o facea.acestea sunt doar lucruri pamantesti.isi indeplinise misiunea vietii ei.preotii gresesc ca nu spun adevarul.
duduie ,stii ca din zgomotul vuvuzelei se poate si murii?? asa si eu acum "este hotarat de divinitate "?! zau asa ...auzi ..?! "ii venise ceasul"... =>"idiotii">"au inteles ca aceasta era calea ei de a pleca intr-o alta lume "..?




draga mea si eu sunt de acord,ca si-a terminat misiunea pe lumea asta.stiu toate felurile si motivele din care se poate muri.daca iti povestesc ....dar lasa.poate ai inima sensibila.nu imi mai baga diavoli ca nu ma sperie.nu mie.poate altii sa se sperie.referitor la" plecare",chiar si Madalina M,a spus "ca e mai bine sa o lase sa plece"..toate adevarurile sunt relative.
draga vuvuzela >>N-AI INTELES IRONIA MEA .asa ca :"idiotii" >N-AU AJUTAT-O !," "CA SI-A TERMINAT MISIUNEA PE LUMEA ASTA"?!



imi cer scz draga mea.oboseala si invatatul,isi cam spun cuvantul.desigur ca ai acum si tu dreptate.dar cred ca singurul care vazuse realitatea era bioenergoterapeutul.si ea care simtea totul si stia urmarea.restul sunt "povestiri din cripta".
vuvuzela
Postat pe 27 Iulie 2010 06:01
...incearca sa nu-ti mai pese de ce spun oamenii de langa tine....daca ai facut acest pas cu siguranta ai avut motivele tale si ai hotarat ce este cel mai bine pentru tine, ai avut curaj! Prietenii adevarati sunt cei care nu te judeca! Ai grija de tine si....capul sus!
garbo159997
Postat pe 27 Iulie 2010 12:26
Sunt in aceeasi situatie ca tine, si am ramas cu 2 copii, pe care ii cresc singura.De un 1 si jumatate ma lupt sa-mi refac viata dar nu in sensul sa-mi gasesc alt sot, ci sa-mi gasesc linistea. Daca nu erau copii cred ca imi era mai greu. ma tot gandesc sa aduc alt tata la copii, dar e foarte greu.Parca imi aduce aminte de viata de familie pe care am avut-o, si nu mai am curajul sau poate increderea in mine ca pot sa o iau de la capat. In ceea ce priveste societatea - clar se face discriminare intre femei casatorite si cele divortate, cu toate ca eu am avut un avantaj. Vreau sa te incurajez - lumea e plina de oameni singuri , casatoriti sau ba. Gandestete ca un barbat te poate indobitoci, daca nu-ti da libertatea de care ai nevoie
garbo060707
Postat pe 27 Iulie 2010 18:40
Din nefericire ,,statutul de femeie divortata" afecteaza mai mult persoana aflata in situatie, din cauza complexelor pe care si le face singura/ singura. Sa stiti ca si barbatii sufera de acest complex unii mai mult altii mai putin. Pentru ei este mai usor sa sepaseasca momentul. Isi permit sa iasa singuri la un restaurant, un cinematograf etc. Pentru femei este mai greu. Cred ca unele persoane regreta in primul rand obisnuintele in doi. E adevarat ca pe mine ma carcterizeaza cinismul si umorul negru.

O intrebare:
Barbatii de pe site sunt ,,femei divortate" sau au iesit la pescuit.???
garbo120005
Postat pe 28 Iulie 2010 16:02
interesant numele VUVUZELA. Citesc,, Romania Mare" si Vadim Todor are o predilectie pentru acest apelativ. Si stilul de exprimare seamana foarte bine cu al lui daca nu identic. Oricum iapreciez stilul si umorul.
garbo120005
Postat pe 28 Iulie 2010 16:16
Fetelor parerea mea este ca daca nu merge o casnicie nu se merita sa taraganezi despartirea indiferent din cauza cui este neintelegerea .Luati va inima in dinti si divortati viata asta este prea scurta s o traiti in chin si neliniste.Mi am iubit sotul il mai iubesc si azi suntem de peste 39 ani impreuna, dar daca ar fi s o iau de la capat as cauta sufletul pereche, noi toata viata am mers in sens invers, eu am comandat eu am executat si de multe ori te saturi sa le faci toate singura!Nu mi am dorit sa fiu sef mi am dorit perechea mea sa mi fie alaturi la bine si la rau si de multe ori cand aveam probleme nu era!Era poate cu prietenii la un pahar sau cine stie unde.Altfel mi-am dorit eu viata de familie.In privinta ,,gurii lumii, nu va pese! Nici una nu traiti cu lumea! Barfeasca! Asta inseamna ca, exitati..Daca n ati exista nu v ar barfi! Va doresc tot binele din lume tuturor si bafta!
Jojolin
Postat pe 28 Iulie 2010 23:49
NU-TI FACE PREJUDECATI, NU ESTI PRIMA DIVORTATA, NICI ULTIMA. AZI SE FAC DIVORTURI, PE BANDA RULANTA. IMAGINEAZA-TI ,CA LA O PRIMARIE SE INTRA PE USA DIN FATA, PENTRU CASATORIE OFICIALA IAR PRIN SPATE DEJA IES DIVORTATI.
DIVORT - DIVA -ORT = STEA - ORT( BANUL PENTRU POPA, DAT PENTRU ULTIMA OARA = DESPARTIRE) ORTUL IL GASIM SI IN P- ORT=O - FEL O = FORMA BANULUI SI A SOARELUI = VIATA ORT = 20 LEI ORT =ROTH = NUME DE EVREU ORT = ROATA = CER-C = SER-S = SOARE =SPIRIT

ORT= O -G - RAF - FIE = BAN = SPIRIT(SOARE) = CERC = GOD (GET) = FRATIA IUDAICA ( ISUS ) INTERNATIONALA EVANGHELICA.
alexandru_revnic_yahoo_com
Postat pe 31 Iulie 2010 17:31
Revnice ai tras mult din crack-ul ala?? dupa cum scrii....as crede ca da :-)
reyya
Postat pe 31 Iulie 2010 19:23
gfygjhk
adani
Postat pe 31 Iulie 2010 19:45
qwertyui
panty_C
Postat pe 31 Iulie 2010 19:47
bre, da' revnic aista inca nu o dat ortu'?
cum le mai gaseste el pe toate sensurili aistea, zau asa! curata ezoterie, neneaca!
Thor_again
Postat pe 31 Iulie 2010 19:48
http://www.youtube.com/watch?v=cIF4Ra47Ku8

panty_C
Postat pe 31 Iulie 2010 19:51
superb...panterutzo...
hai li,hai lo...
restul spuneti voi...ca ii USOOOR!!!!
LILO
Postat pe 31 Iulie 2010 20:02
AM PRINS VREMURILE COMUNISTE SI LE SPUNEAM CA MA VOI CASATORI PINA MA INTELEG BINE SI ASA AM FACUT DAR TOT AM LUAT PLASA.CASATARIA ESTE UN RISC PE CARE N-IL ASUMAM.

Postat pe 1 August 2010 12:34
Si eu am trecut exact prin ceea ce ai trecut si tu. Si am divortat cu toate ca, copii aveau 2 si 5 ani. Dar, mai bine sa lupt singura decat sa suport injuriile si bataile unuia caruia nu-i pasa de nimic. Asa ca, poate exista femei carora le e frica sa-si ia viata in piept si sa puna piciorul in prag.
O zi buna!!!!!
daserban
Postat pe 2 August 2010 06:41
Nu e grozav statutul de femeie divortata, mai ales dupa o anumita varsta.
Si eu as divorta desi am 21 de ani de casnicie dar nu stiu ce sa fac?!
Ideea e ca nu mai am forta sa-l duc in spinare. Nu face nimic sa ma ajute si deja eu nu mai pot singura. In plus in ultimul an am inceput sa am probleme mari de sanatate si ducandu-ma la un terapeut specialist in medicina chineza, acesta mi-a spus ca nu ma poate ajuta pt ca ceea ce am eu se datoreaza faptului ca cineva imi fura energie, anumite boli pe care le am se datoreaza frustrarii unei vieti in care nu fac nimic din ce imi place, nu am timp de odihna, nu ma uit la TV, nu am timp sa citesc, in fine, nu am timp sa traiesc ci numai muncesc de dimineata pana seara.
Ce sa fac?
Maggy2009
Postat pe 2 August 2010 10:57
da-ti demisia, sau fa ceva ce-ti place! sau ambele!
zambila
Postat pe 2 August 2010 11:05
maggy ai grija cu furtul de energie. se pedepseste cu ani de carcera. vad ca ai si facut 21. iti place asa?te-ai obisnuit cu statutul de ocnas?
si_totusi
Postat pe 2 August 2010 11:19
Daca trebuia,bine ai facut.Cel mai important e sa fii linistita tu,sa nu te intereseze ce spun altii.Viata e scurta,traieste-o cum simti mai bine.nu e o tragedie....zile frumoase iti doresc:)
TearAndSmile
Postat pe 2 August 2010 15:51
VREAU SA STII CA EU AM AVUT O FOARTE MARE CONTRIBUTIE LA DEZVOLTAREA FIRMEI DIN CARE A TREBUIT SA PLEC DUPA DIVORT. AM PUS SUFLET IN TOT CEEA CE AM FACUT, MI-A PLACUT ACEEA MUNCA SI NU AM ASTEPTAT NICI MACAR UN MINUT SA FIU TINUTA ACOLO DIN MILA. AM FOST PRIMUL OM IN FIRMA DUPA EA, AM STIUT SA ORGANIZEZ SI SA CONDUC ACEL COLECTIV IN LIPSA EI FARA PROBLEME, AM FOST RESPECTATA SI APRECIATA DE TOTI COLEGII, INCLUSIV EA A RECUNOSCUT CA NU ARE SA-MI REPROSEZE NIMIC PE PLAN PROFESIONAL. CRED CA NU AI INTELES..... ESTE VORBA DESPRE FELUL IN CARE ESTI PRIVITA DUPA DIVORT... PARCA NU AI MAI FI ACELASI OM..... FEMEILE DEVIN INVIDIOASE (PROBABIL PENTRU CA AM AVUT CURAJUL SA PUN CAPAT UNUI CHIN SI PT CA MI-AM RECASTIGAT LIBERTATEA) IAR BARBATII ITI FAC AVANSUTI FARA PIC DE JENA ( CRED CA DUCI ANUMITE DORURI ).




blue_moon
Postat pe 4 August 2010 14:38
25, nu te supara dar nu e logic ce spui tu

1. un om nu e judecat la locul de munca dupa starea civila ci dupa competente
2. barbatii fac avansuri fara jena femeilor care dau semnale clare ca sunt disponibile si zgulilitice
3.daca nu stii sa te respecti pe tine, nu te respecta nici ceilalti. nu cred in povestea femeilor invidioase. cred ca tu nu stii cum sa te comporti dupa divort si ca ai devenit suspicioasa.

concluzie: sa mai spun? mai bine nu
si_totusi
Postat pe 4 August 2010 14:51
AI INTELES PERFECT PENTRU CA AI TRECUT PRIN ASA CEVA. EU NU SUNT O FEMEIE SLABA, NU MI-E FRICA DE VIATA, DAR MA DERANJEAZA ENORM BARFELE SI MINCIUNILE..... (SUNT SCORPION CA ZODIE ). STIU CA NU POTI INCHIDE GURA LUMII....

SFAT PENTRU TOATE FEMEILE CARE SUNT AGRESATE FIZIC SI PSIHIC DE SOTII LOR.

NU MAI SUFERITI DEGEABA..... NU ASTEPTATI SA SE SCHIMBE PENTRU CA NU SE VA SCHIMBA... NU TRAITI CU SPERANTA CA INTR-O ZI VA FI MAI BINE, VA MINTITI SINGURE.... IAR LUCRUL CEL MAI IMPORTANT ESTE TIMPUL... VIATA TRECE SIIIIIIIIII....... SPUNETI VOI NU ESTE PACAT ????????????
blue_moon
Postat pe 4 August 2010 15:03
totusico, asemanarea cu irinuca e izbitoare!
zambila
Postat pe 4 August 2010 15:09
NU SUNT ZGULILITICA SAU CUM SPUI TU . STIU SA MA RESPECT SI SA IMPUN RESPECT....CRED CA TRAIESTI IN ALTA LUME... ORI ESTE PREA TANARA SI NU AI EXPERIENTA DE VIATA..... ORI ESTI BARBAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
blue_moon
Postat pe 4 August 2010 15:15
bingo!!!!
zambila
Postat pe 4 August 2010 15:16
zambilici daca nu zice ca e si severa, nu-i ea
si_totusi
Postat pe 4 August 2010 15:18
am vrut sa scriu zgubilitica, mai irina. da, uite ca s-a topit o tasta . de la caldura, cre'ca
si_totusi
Postat pe 4 August 2010 15:21
o zis ca esti barbat!
zambila
Postat pe 4 August 2010 15:21

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
Eu varsator...el pesti.. 12 De la: garbo248107 10 Februarie 2018 02:33
ea rac-el peste..... 5 De la: kaina_2009 15 Iunie 2009 12:42
dar femeie sagetator, barbat berbec 7 De la: Ioana007 6 Iunie 2010 19:22
eu taur el taur 41 De la: garbo300473 6 Decembrie 2010 21:08
eu pesti-el berbec 3 De la: avon_luminita 25 Februarie 2009 19:15
Setari Cookie-uri