Horoscopul saptamanii 24-30 august 2009

stiu ca prin reviste si site-uri abunda horoscoapele comerciale, generate de un soft, dar de multe ori se dovedesc neeficiente, cu informatii eronate, tocmai pentru ca sunt fie inventate, fie generate de softuri straine- cate softuri de astrologie romanesti ati vazut pe la noi?- iar cand le copie, se uita sa se introduca coordonatele geografiece .

Prin urmare, am inceput de 2-3 luni sa postez in blogul meu horoscopul facut respectand regulile astrologice, manual,fara a fi copiat sau inventat. Voi posta aici cat se poate - este destul de lung- iar pt cei care nu isi vad zodia aici dar doresc sa citeasca, va invit la mine pe blog:

http://www.roastrolog.blogspot.com/

Berbec

Spre marea mirare a tuturor celor din jur, Berbecii nostrii vor fi mai introvertiti, mai inchisi in sine si mai circumspecti atitudine total neobisnuita pentru acest semn zodiacal. Insa, dragii nostrii Berbeci, vrem sa va amintim un proverb spus la un moment dat de unul din membrii formatiei Beatles, John Lennon: Viata este ceea ce se intampla celorlalti din jurul tau, atata timp cat tu esti ocupat sa-ti faci planuri!. Ce inseamna asta? Este un indemn sa va bucurati si sa traiti fiecare secunda si sa fructificati fiecare oportunitate.Incercati totusi sa nu pierdeti ocaziile care trec pe langa dvs. saptamana aceasta. Fiind inchisi in sine, atitudine neobisnuita asa cum am mai spus pentru un semn de foc, s-ar putea sa pierdeti anumite oportunitati: de afaceri, de dragoste, de ocupare a unui loc de munca mai bun. Asadar, este foarte bine sa fiti introvertiti si sa va plangeti de mila, insa nu uitati ca pot aparea si surprize placute in viata dvs. saptamana aceasta.

In viata particulara, in ceea ce priveste
roastrolog
Postat pe 24 August 2009 01:22

Recomandari

Subiect Mesaje Ultimul Mesaj
sagetator-taur 3 De la: itza_mesesan 24 Ianuarie 2010 12:00
eu gemeni el varsator 11 De la: wife 26 Octombrie 2009 23:46
femeia taur - barbatul gemeni 6 De la: an3mary 21 Iunie 2009 17:52
femeie taur- barbat scorpion ??? 33 De la: mia79x 6 Iulie 2009 16:06
eu varsator-el scorpion 4 De la: gyulya 31 August 2009 17:34
Setari Cookie-uri