10 Aprilie 2020 publicat în Sanatate 12 share-uri

Un sistem imunitar puternic primăvara aceasta cu surse naturale de vitamina C, antioxidanți și fibre!

Pe lângă faptul că berea conține peste 90% apă, cerealele reprezintă unul dintre ingredientele sale naturale de bază și îi îmbogățesc conținutul de vitamine de tip B, precum niacina (B3), riboflavina (B2), piridoxina (B6) și acidul folic (B9). Alături de acestea, antioxidanții din cereale și hamei contribuie la îmbunătățirea răspunsului sistemului imunitar la acțiunea factorilor exteriori dăunători și ajută organismul să lupte împotriva radicalilor liberi care pot.

Un studiu efectuat pe un eșantion de 57 de adulți sănătoși a arătat o îmbunătățire a capacității organismului de a face față stresului oxidativ (combaterea radicalilor liberi) în urma consumului moderat de bere comparativ cu abstinenții, atât în cazul femeilor (de la 33.90 la 48.86), cât și al bărbaților (de la 27.39 la 39.25).[1]

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 7 sfaturi despre spălarea corectă a fructelor și legumelor Ghid pentru alegerea mobilierului interior 2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte

„Relația dintre consumul moderat de alcool și îmbunătățirea imunității au fost cercetate de-a lungul timpului în numeroase studii internaționale. Deși este un subiect care are nevoie de documentări suplimentare, există rezultate care arată efecte benefice în situațiile de consum moderat, comparativ cu situațiile de abuz sau de abstinență. În plus, există studii care arată că băuturile care au un conținut antioxidant, precum este berea, ar putea proteja celulele sistemului imunitar.[2] Desigur, în cazul berii, beneficiile pentru organism ale acestei băuturi, aportul de vitamine, fibre și nutrienți pot apărea doar atunci când este consumată cu moderație, și anume 330 ml/zi în cazul femeilor și 660 ml/zi în cazul bărbaților”, a adăugat dr. Corina Zugravu.

Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru? Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Foto fr si main: By margouillat photo /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri