Africa Neagra ne-a daruit cel mai neobisnuit zodiac care se serveste de viata tribului, familie, natura si animalele ei pentru a crea si explica tipologiile personalitatii.

VRACIUL (5 iulie – 4 august)

Vraciul este iute ca Focul, iar culoarea sa este portocaliul. Simbolul lui este Triunghiul. In dragoste joaca rolul seducatorului, fiind mereu natural si atragand usor atentia. Relatiile sale sunt puternice, insa nu prea durabile, indragostindu-se foarte repede. Totusi, atunci cand gaseste partenerul perfect, da frau liber sentimentelor sale si se implica total. Pune mare pret pe intimitatea fizica.

LEUL (5 august – 3 septembrie)

Simbolul sau este Regele Junglei. Culoarea reprezentativa este negrul si este semn de pamant. In dragoste, desi are parte de multe schimbari, stie cum sa o ia mereu de la capat. Mintea sa va invinge mereu inima pasionala, lucru ce il ajuta sa treaca foarte repede peste perioadele dificile. Se simte bine impreuna cu partenerul de viata, mai ales atunci cand petrec clipe de neuitat in mijlocul naturii.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Caria dentară – ce este și cum se tratează Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

ANTILOPA (4 septembrie – 3 octombrie)

Aceasta zodie are ca simbol Antilopa si este un semn de Aer. Iubeste culoarea roz. In dragoste ii ia destul de mult timp pentru a isi gasi perechea perfecta in ciuda faptului ca iubeste intens. Doreste un barbat idealist care sa ii respecte misterul si sa o accepte asa cum este ea. Familia este importanta pentru aceasta zodie deoarece ii aminteste care ii sunt radacinile.

INTELEPTUL (4 octombrie – 3 noiembrie)

Simbolul Inteleptului este Elefantul. Este un semn de apa si prefera culoarea alb. Aceasta zodie este cea mai devotata si fidela a intregului Zodiac African. In dragoste isi gaseste fericirea alaturi de un partener care il pretuieste. Este tandru, romantic si idealist. Iubeste la nebunie copiii si poseda o energie debordanta.

MATUSA (4 noiembrie – 3 decembrie)

Simbolul Matusii este Batul de lemn. Culoarea sa este liliachiu, iar elementul Foc. In dragoste este destul de nehotarata, nestiind exact ce isi doreste: o poveste de iubire pasionala sau o familie linistita si stabila. Alterneaza intre stari extreme, avand totusi grija sa nu raneasca pe nimeni, fiind o fire responsabila. Afectiunea o face intotdeauna fericita.

Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri