30 Martie 2012 publicat în Lifestyle 132 share-uri

Intr-o societate in care suntem mereu grabiti este esential sa descoperim modalitati naturale de a ne mentine ridicat nivelul de energie fara sa ne punem in pericol sanatatea.

20. Dormi un sfert de ora dupa-amiaza. Un somn scurt dupa-amiaza ne ajuta sa ne restabilim nivelul optim de energie si nu ne dezechilibreaza ciclul normal de odihna.

21. Scade consumul de zahar. Zaharul poate sa cauzeze fluctuatii ale nivelului de energie din organism si sa ne faca sa ne simtim, la un moment dat in zi, extenuate.

22. Mananca putin si des. Daca ne obisnuim sa mancam mai putin si mai des vom evita oboseala cauzata de digestia unei mese copioase.

23. Consuma mai putina cafea/bautura energizanta. Desi cafeaua ne poate da energie, aproape de finalul zilei ne face sa ne simtim mai obositi decat ar trebui. Cafeaua nu ar trebui eliminata, insa nu ar trebui consumata mai mult de o cana pe zi.

24. Ia vitamine. Este extrem de important sa ii asiguram organismului necesarul zilnic de vitamine, in special, vitamina B, vitamina C, vitamina D, seleniu, riboflavina, niacina, acid folic etc.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

25. Hidrateaza-te. Trebuie sa bem multa apa deoarece deshidratarea poate cauza oboseala prin ingrosarea sangelui (o circulatie mai lenta). Asadar, band apa ne fluidizam sangele si capatam o atitudine plina de energie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri