30 Martie 2012 publicat în Lifestyle 132 share-uri

Intr-o societate in care suntem mereu grabiti este esential sa descoperim modalitati naturale de a ne mentine ridicat nivelul de energie fara sa ne punem in pericol sanatatea.

26. Schimba-ti sosetele de mai multe ori pe zi. Desi acest obicei poate parea bizar, este extrem de eficient. Daca avem o zi plina si trebuie sa mergem mult pe jos, putem sa luam la noi o pereche de sosete si sa ne schimbam undeva pe la jumatatea zilei. Ne vom simti improspatati si vom capata energia necesara pentru a ne duce la bun sfarsit ziua.

27. Poarta culori deschise. Acest lucru este legat de proiectarea propriei atitudini asupra oamenilor din jur si inversul ei. Daca purtam culori inchise, sobre, vom proiecta o atitudine sobra si ceilalti ne vor raspunde tot cu o atitudine sobra. Daca vom purta culori deschise, vesele, vom proiecta aceasta atitudine asupra semenilor si ni se va raspunde la fel, lucru ce ne va ajuta sa devenim mai voiosi si plini de energie.

28. Examineaza-ti emotiile. Stresul, depresia sau alte emotii negative pot avea un impact major asupra nivelului nostru de energie. Oboseala este strans legata de cum ne simtim in interiorul nostru si de aceea emotiile nu trebuiesc neglijate.
Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

29. Pierde din greutate. Daca reusim sa pierdem gradat cateva kilograme (in plus) nu ne vom mai obosi atat de mult, ne vom recapata tonusul si vom avea mai multa energie.

30. Aranjeaza-te. Atunci cand ne simtim bine in propria piele si suntem aranjati devenim ca prin magie plini de energie! Cand aratam bine la exterior, acest lucru se resimte si in starea noastra de spirit.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri