30 Martie 2012 publicat în Lifestyle 132 share-uri

Intr-o societate in care suntem mereu grabiti este esential sa descoperim modalitati naturale de a ne mentine ridicat nivelul de energie fara sa ne punem in pericol sanatatea.

14. Fa exercitii de respiratie. Atunci cand tragem adanc aer in piept reusim sa reducem stresul (sursa de oboseala) si sa crestem nivelul de oxigen din organism. Tehnica folosita poate fi extrem de simpla – inspiram 5 secunde, ne tinem respiratia 5 secunde, expiram 5 secunde si totusi plina de beneficii. De asemenea, tehnici mai elaborate au efecte benefice mult mai mari.

15. Fa exercitii dimineata. Important este sa avem o viata sanatoasa, sportiva. 30 de minute de exercitii dimineata ne vor da energie pentru intreaga zi si ne vor ajuta sa fim mai fericiti, dar si mai eficienti..

16. Mananca trei mese principale pe zi. Ne putem controla nivelul de energie daca ne hranim sanatos la ore fixe.

17. Fii altruist. Daca facem zilnic fapte bune ne vom simti mai fericiti, satisfacuti, entuziasti si deci mai plini de energie.

18. Fa stretching. Atunci cand ne simtim obositi putem sa ne ridicam in picioare, sa indreptam mainile spre cer, apoi sa ne aplecam si sa ne atingem degetele de la picioare, iar apoi sa ne rasucim din talie. La fel, anumite exercitii de yoga pot reduce oboseala si creste nivelul de energie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Premieră medicală: primele intervenții ortopedice de protezare a genunchiului cu proteză 3D personalizată din România Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro

19. Evita sa te uiti la televizor noaptea. Radiatiile provenite de la televizor sunt extrem de obositoare pentru organismul uman si nu il lasa sa se odihneasca asa cum trebuie pe timpul noptii.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri