30 Martie 2012 publicat în Lifestyle 132 share-uri

Intr-o societate in care suntem mereu grabiti este esential sa descoperim modalitati naturale de a ne mentine ridicat nivelul de energie fara sa ne punem in pericol sanatatea.

8. Razi. Daca ne simtim lipsiti de energie este indicat sa ne uitam la clipuri amuzante sau sa citim ceva amuzant. Rasul ne va stimula mintea si ne va da energie pentru intreaga zi.

9. Inspira-te. Cateodata, cateva vorbe incurajatoare sunt ceea ce avem nevoie pentru a ne recapata energia. Sa citim deci o lucrare care ne inspira sau sa privim un videoclip cu un discurs motivational.

10. Racoreste-te. Mediile calduroase ori cu aer inchis accelereaza oboseala mentala. Daca este nevoie sa ne pastram energia si sa ramanem concentrate sau atenti indicat ar fi sa ne racorim 5 minute afara sau, in cazul in care este vara, sa stam 2 minute sub aparatul de aer conditionat.

11. Aplica presiune in zona superioara din spate a gatului. Daca ne folosim de varful degetelor pentru a masa aceasta zona a gatului cateva minute ne vom recapata imediat energia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Top 10 cele mai frumoase grădini de trandafiri din lume Cum să eviți burnout-ul explorându-ți pasiunile Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

12. Mesteca guma mentolata fara zahar. Guma fara zahar nu ne afecteaza dantura in timp ce aroma de menta ne ajuta sa ne improspatam.

13. Fa exercitii usoare la fiecare doua ore. Daca o data la doua ore reusim sa luam o pauza si sa ne plimbam putin sau sa facem cateva exercitii ne vom pune sangele in miscare si vom simti cum corpul nostru capata mai multa energie.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri