17 Februarie 2016 publicat în Frumusete 38 share-uri

Iata cateva obiceiuri care iti afecteaza look-ul atunci cand sunt duse la extrem si cateva modalitati de a atenua orice eventual prejudiciu:

In plus, evita mancarurile care iti pot pigmenta zambetul: cafeaua neagra, ceaiul negru, vinul rosu, sucul de rosii, afinele sau sfecla rosie. Combina cafeaua cu lapte – cu cat este mai deschisa la culoare, cu atat mai putin pateaza.

4. Creme sau lotiuni fara factor de protectie solara

Factorul de protectie solar ar trebui sa fie indispensabil oricarei crème sau lotiuni folosite, insa, mai ales in sezonul rece, este extrem de tentant sa sari peste acest pas, avand in vedere zilele mohorate si faptul ca petrecem mult timp in interior. Insa chiar si numai cateva minute de expunere la actiunea ultravioletelor provoaca deteriorarea colagenului si favorizeaza astfel aparitia liniilor fine si a ridurilor. Prin urmare, FPS este indispensabil, fie soare, fie nori si este bine sa fie o componenta nu doar a cremelor si lotiunilor, insa si a samponului sau a balsamului de buze. Pentru a te asigura de efectul protector, alege produse cu FPS de minimum 30 si care contin oxid de zinc sau dioxid de titan.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. România, rata mortalității evitabile prin prevenție - a treia cea mai ridicată din UE 7 motive să alegi îmbrăcăminte second hand și outlet din magazine online și offline Ești eroina de care ai nevoie în propria poveste!

de Ramona A.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri