Daca esti fericita posesoare a unei fete rotunde, lipsite de trasaturi aspre si unghiulare, atunci afla ca este foarte simplu sa iti accentuezi frumusetea naturala, fara a exagera rotunjimea chipului.

Daca esti fericita posesoare a unei fete rotunde, lipsite de trasaturi aspre si unghiulare, atunci afla ca este foarte simplu sa iti accentuezi frumusetea naturala, fara a exagera rotunjimea chipului. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa apelezi la sfaturile potrivite de beauty, care iti pot fi de un imens ajutor in a-ti evidentia cele mai frumoase trasaturi naturale si a masca ceea ce nu iti este pe plac:

1. Evidentiaza-ti ochii

Ochii mari subtiaza vizibil fata. Prin urmare, aplica un fard neutru stralucitor la nivelul coltului intern al ochilor, dupa care continua cu un creion o nuanta de maro, gri sau chiar negru la nivelul pleoapei superioare, chiar langa linia genelor. Evita sa conturezi linia inferioara a genelor, intrucat iti va micsora optic ochiul. Onduleaza genele cu ajutorul ondulatorului special si aplica doua straturi de mascara pentru volum. Un alt tip de makeup al ochiului care micsoreaza optic fata este “cat eye”, pentru ca alungeste linia genelor si confera ochiului un aspect prelungit, de felina, punand accent pe colturi, in loc de centrul fetei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 Împreună în arte și simțiri

Foto: Olga Ekaterincheva / Shutterstock.com

2. Accentueaza-ti sprancenele

Nu este nevoie sa fii Anastasia Soare ca sa stii ca sprancenele accentuate, cu o forma angulara, iti fac fata sa para mult mai supla prin faptul ca ofera fetei un punct de interes si un contur ferm. In contrast, sprancenele subtiri, pensate exagerat ii confera chipului tau un aspect rotunjit. Ce poti sa faci pentru a remedia un posibil exces de zel: foloseste cu incredere pentru reconstructie un creion sau fard cu o nuanta mai deschise decat culoarea ta naturala a sprancenelor.

3. Pudra translucida

Poti aplica putina pudra sau crema translucida cu varful degetelor la nivelul pometilor sau claviculei; pudra translucida reflecta lumina si evidentiaza structura osoasa, facand-o mai usor de observat si astfel prelungind si subtiind forma fetei.

4. Se poarta bretonul

Un breton mediu incadreaza in mod natural fata, pe cand unul lung minimalizeaza o forma mai rotunda a chipului. Insa stai departe de bretonul scurt, care iti face fata sa para mai mare si mai rotunjita.

Foto: YuriyZhuravov / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri