Dupa balayage si ombre, in 2016 este randul Bronde-ului. Este tendinta anului in materie de tehnica a culorii. Bronde presupune o combinatie de tonuri de maro si blond, cu ajutorul carora obtinem un par atins parca de razele soarelui.

Dupa balayage si ombre, in 2016 este randul Bronde-ului. Este tendinta anului 2016 in materie de tehnica a culorii. Este proaspat, jucaus, natural si foarte usor de purtat si intretinut. Cand spunem Bronde ne gandim la o combinatie de tonuri de maro si blond, cu ajutorul carora obtinem un par cu un aspect deschis in mod natural, atins parca de razele soarelui.

Pentru sezonul de primavara-vara, Londa Professional propune tehnici noi, personalizate fiecarui tip de par, indiferent de textura, lungime, tunsoare si culoare.

• Bronde - Stratum

Bronde - Stratum inseamna radacini mai inchise si varfuri deschise in culoarea mierii. Este un look perfect pentru parul scurt. Multitonalitatea il va face foarte jucaus. Vei putea sa experimentezi variante de aranjare de la rebel la casual si sa arati fabulos de fiecare data.

• Bronde - Masquerade

Bronde - Masquerade pune onduleurile intr-o lumina noua. Nuantele de mahon-cedru ofera bogatie si adancime parului. Accentele sunt cele care vor evidentia forma parului si frumusetea lui naturala.

• Bronde - Shimmer

Bronde - Shimmer propune o succesiune de suvite in nuante deschise, luminoase, alternate cu suvite vopsite in culori mai inchise. Auriul si argintiul se combina perfect in cadrul acestui look.

• Bronde - Edge

Bronde - Edge face tonurile inchise mai calde, combinandu-le cu nuante de maro bogate si profunde care dau parului forma si o culoare cu aspect natural.

Corina Macrea, membru in echipa Londa Professional Romania, recomanda Bronde-ul deoarece „are acel efect de facut de mana libera care creează iluzia ca fiecare suvita a fost realizata in mod natural de razele soarelui”.

* Foto si informatii by Londa Professional


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri