Factory Bootcamp este un eveniment organizat de start-up.ro cu suportul Raiffeisen Bank unde 25 de antreprenori își vor optimiza planul de afaceri pentru creștere. Încă te mai poți înscrie. În acest articol vei afla mai multe despre formatul taberei de 2 zile organizate între 16 și 17 februarie.

Factory Bootcamp powered by Raiffeisen Bank este un eveniment de două zile dedicat antreprenorilor la început de drum care vor să-și transforme planul de business în realitate sau care doresc să-și consolideze afacerea.

La Factory Bootcamp, la finalul celor 2 zile de workshop-uri, vei fi invitat să susții un pitch în fața echipei formată din colegi și potențiali finanțatori, în care să inserezi tot ce-ai învățat în acel week-end de la speakerii evenimentului.

Cum va fi organizat evenimentul și ce trebuie să pregătești?

Evenimentul va avea loc timp de două zile la Raiffeisen Media Center în București și va avea pe lângă workshop-uri părți de muncă individuală și în echipă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ghid pentru alegerea mobilierului interior Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Perioada postnatală – fericire pură sau provocare? Cum să te pregătești corect pentru a rămâne în echilibru?

Când îți prezinți afacerea la începutul Factory Bootcamp

În prima zi fiecare antreprenor și antreprenoare va avea 2 minute în care să-și prezinte afacerea și provocările. Cum?

  • Numele afacerii și ce face business-ul
  • Principalele 2 provocări enunțate concret de către antreprenor (exemplu - “afacerea a ajuns la un nivel, dar nu mai crește”, “afacerea merge bine așa cum e, dar vreau să dezvolt o echipă de vânzări și nu știu cum”)
  • Aspectele pe care antreprenorul sau antreprenoarea nu le știe sau nu are competențe pentru a le dezvolta
  • Ce ai nevoie în momentul acesta al afacerii?â

Înscrie-te aici pentru a participa la Factory Bootcamp.

Ce urmează?

  • Vei avea workshop-uri de finanțare, marketing, vânzări, ecommerce, creștere a echipei
  • Vei vedea exemple de alumni ai programelor factory by Raiffeisen Bank
  • Vei lucra împreună cu ceilalți participanți în format 1 la 1 sau în grupuri restrânse de câte 5 pentru a găsi soluții la problemele fiecăruia, după un format de “peer review”, folosind experiența celorlalți.

Ce trebuie să faci la final?

Transparențele - în tendințe în primăvara-vara 2023! 10 exemple de cum putem integra și purta piesele vestimentare din materiale transparente și semi-transparente în ținutele noastre Atunci când mi-am dat seama că totul depinde de mine, m-am liniștit Stresul scolar la copii – sfaturi si recomandari

Vei avea 3 minute în fața unui juriu format din mentori și specialiști în finanțare de la Raiffeisen Bank în care să faci un pitch. Nu ai nevoie de suport tehnic (Power Point sau video), ci doar de structură.

Ce trebuie să conțină această prezentare?

  • Ce face business-ul tău?
  • Care sunt problemele identificate anterior?
  • Care sunt următorii pași pentru afacerea ta și intervalul de timp în care le poți rezolva?
  • Ce ai nevoie pentru a rezolva aceste probleme?
  • De ce tu și nu altcineva pentru ideea aceasta de afacere?

După cele 3 minute va urma o sesiune de întrebări și răspunsuri de 5 minute. În edițiile anterioare participanți cu afaceri la început de drum au continuat spre o finanțare alături de factory by Raiffeisen Bank pentru a-și dezvolta afacerea.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Beneficii pentru copiii personalului din învățământ; Profesorii au obligaţia de a respecta diversitatea – noi amendamente adoptate în Camera Deputaților

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri