Gerocossen vine cu o noua surpriza pe piata produselor cosmetice: gama de produse Phyto Stem Skin Expert, bazata pe actiunea sinergetica a celulelor stem din struguri, a proteinelor din soia, a polizaharidelor marine si a extractului de musetel.

Comunicat de presa

Celulele stem joaca un rol esential in organismul nostru, asigurand capacitatea de reinnoire celulara. Cu timpul, insa, aceasta capacitate se reduce si apar semnele de imbatranire, vizibile la nivelul pielii. Cauza este simpla: celule stem dermice imbatranesc si nu mai functioneaza corect. Dar studiile au aratat ca aceste celule stem vegetale, pe care compania romaneasca Gerocossen le-a folosit in realizarea noii game Gerocossen Phyto Stem Skin Expert, au capacitatea de a interactiona cu celulele dermice umane, ajutandu-le sa-si reia activitatea normala si sa-si pastreze capacitatea de autoreinnoire si diferentiere. Astfel, celulele stem din struguri au capacitatea de a proteja si revitaliza celulele stem din pielea noastra si, prin aceasta, de a stimula productia de colagen si de elastina, de a diminua adancimea ridurilor si de a reda fermitatea pielii. In plus, celulele stem din struguri ne protejeaza de radicalii liberi si au o puternica actiune detoxifianta, vitaminizanta si regeneratoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Noutățile si recomandările de primăvara de la MioBio, boutique chic de cosmetice organice

Produsele din seria Phyto Stem Skin Expert imbina efectele benefice ale celulelor stem cu cele ale proteinelor din soia, un amestec complex de aminoacizi esentiali pentru sanatatea pielii, capabili sa stimuleze regenerarea pielii si sa incetineasca procesele de imbatranire, sa combata agresiunea factorilor de mediu printr-un puternic efect antioxidant capabil sa blocheze enzimele care afecteaza reteaua de fibre a pielii, sa refaca elasticitatea pielii, sa-i confere fermitate, asigurand elementele esentiale pentru formarea elastinei si colagenului si avand, in plus, un efect hidratant dovedit. Astfel, aceste produse imbunatatesc structura pielii, marindu-i elasticitatea. Pielea devine mai catifelata si mai fina, ridurile sunt atenuate, iar liniile fine sunt netezite.

In noua gama, Gerocossen a inclus printre ingrediente si polizaharidele marine, care au capacitatea de a inhiba actiunea unor enzime ce degradeaza colagenul si elastina, de a stimula metabolismul celular si de a mentine echilibrul homeostatic, restabilind astfel functiile normale ale pielii.

Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor.

Efectelor sinergetice ale acestor componente de exceptie li se adauga efectul calmant, antibacterian, dezinfectant, emolient, antiinflamator, decongestiv, antialergic si desensibilizant al extractului de musetel, un adjuvant in tratarea inflamatiilor si iritatiilor, util in tratarea pielii uscate sau inflamate ori a iritatiilor pielii acneice si care, la randul lui, ajuta la hidratarea si hranirea pielii.

Gama de produse Phyto Stem Skin Expert cuprinde: o lotiune micelara, un lapte demachiant, o crema hidratanta cu SPF 15, o crema antirid de zi cu efect de lifting si fermitate, o crema antirid de noapte regeneranta, precum si un ser intensiv cu efect de lifting si fermitate. Ansamblul acestor produse ne asigura o ingrijire completa, intensiva a pielii, ele fiind capabile sa faca adevarate minuni, redandu-ne un ten proaspat, sanatos si intinerit.

De la puncte minimaliste la buline maxi - manichiura cu puncte este manichiura sezonului! 25 de modele de unghii superbe, moderne, cu puncte Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri