Potrivit pentru intreaga familie, cu o formula care confera volum parului tau

Comunicat de presa

Volumul instantaneu este acum posibil cu noua formula Wash&Go cu extract de plante. Acest lucru a fost dovedit cu ajutorul prezentatorului TV, Radu Valcan, care a vizitat mai multe locuri din Romania, oferindu-le femeilor o intensificare a volumului ce nu poate trece neobservata.

Din ce este creata noua formula?

Plantele au fost dintotdeauna folosite pentru efectele lor de curatare si purificare. Cu acest gand, expertii Wash&Go au privit cu atentie resursele naturale gasite in plante, in special extractul citrus aurantium bergamia (bergamota) si verbena officinalis impreuna cu extractul de citrus grandis. Au creat o formula speciala menita sa asigure parului tau un stimul natural, care nu doar lupta impotriva ingrasarii, ci ii confera 100% volum, mentinandu-l usor in orice moment al zilei. Produsul final este o formula care iti revitalizeaza parul printr-o experienta care dureaza timp de doua zile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? A contat cine a zbierat mai tare

Cum functioneaza noua formula?

Aceasta formula lupta impotriva expunerii la poluantii si particulele externe de zi cu zi. Acumularea acestora reprezinta cauza ingrasarii parului, lasandu-l murdar, fara luciu si fara volum. Wash&Go indeparteaza acest surplus si transforma parul gras intr-un par superb, voluminos.

Formula samponului, balsamului si spray-ului pentru volum are la baza extracte de plante si este special conceputa pentru a oferi parului 100% volum ce se mentine timp de doua zile.

Incearca-l chiar astazi!

Prezentatorul TV, Radu Valcan, inspirat de intreaga experienta Wash&Go, declara :
Femeile din Romania au o frumusete naturala, de aceea nu e nimic mai neplacut decat un par ingreunat, care sa le stea in cale. Noul Wash&Go, cu formula sa cu extract din plante, le ofera un volum natural pentru ca ele sa poata fi oricand cea mai buna versiune a lor, in mod natural”.

Termoenergetica oprește furnizarea căldurii în București, în următoarele zile. Ce instituții fac excepție Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Te vei indragosti de mirosul fresh, energizant, iar parul tau va fi si el revitalizat cu un volum care este vizibil timp de 48 de ore.

Imparte-l cu intreaga familie!

Indragosteste-te de plante si imparte iubirea cu restul familiei tale deoarece Wash&Go este disponibil si pentru barbati, in doua variante : Menthol Fresh si Full&Strong, care asigura prospetime, putere si volum. Si copiii se pot bucura de sampon cu formula speciala ce face pieptanatul usor si distractiv in cele doua variante ale sale, pentru baieti si fete.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri