5 Decembrie 2013 publicat în Noutati 1 share-uri

Hranitor si gustos, laptele preparat cu cacao instant este unul dintre alimentele din meniul zilnic care contribuie semnificativ la aportul de calciu, unul dintre mineralele esentiale pentru dezvoltarea unor oase puternice.

Comunicat de presa

In fiecare dimineata, te gandesti care sunt alimentele pe care ar trebui sa le incluzi in meniul celui mic pentru a avea energia necesara pana seara, la culcare. Important este ca fiecare dintre mese si gustari sa contribuie la aportul zilnic recomandat de vitamine si minerale, pentru a-i asigura o dezvoltare armonioasa.

Hranitor si gustos, laptele preparat cu cacao instant este unul dintre alimentele din meniul zilnic care contribuie semnificativ la aportul de calciu, unul dintre mineralele esentiale pentru dezvoltarea unor oase puternice.

Consumat la micul dejun sau intre mese, lapte preparat cu cacao instant aduce un plus de energie copilului tau. Acesta reprezinta o importanta sursa de proteine (30% din necesarul de proteine din fiecare zi), menita sa ii intareasca micutului musculatura si sistemul osos. In acelasi timp, un pahar de lapte cu NESQUIK cacao instant ofera copiilor pana la 15% din necesarul zilnic din vitamine C, E, B1, B3, B5, B6, B9, precum si 1/3 din doza zilnica de calciu.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Direcția spre care mergi este mai importantă decât viteza cu care o faci

In plus, laptele cu cacao este ideal datorita capacitatii sale de hidratare. La aportul zilnic de lichide contribuie si alimentele cu un continut mare de apa pe care le consumam, iar un pahar de 200 de ml de lapte preparat cu NESQUIK cacao instant asigura aproximativ 10% din totalul de lichide, necesar unei singure zile.

“Fiecare mamica isi doreste sa aiba un copil sanatos, voios si cu chef de joaca si cine ii poate asigura toate acestea, daca nu o alimentatie echilibrata? Astfel, in meniul zilnic poate fi inclus si un pahar de lapte cu cacao instant, care pe langa beneficiile nutritive, poate constitui si o alternativa pentru cei care nu vor sa bea lapte simplu, fiind mult mai gustos si hranitor. Atunci cand cei mici refuza anumite alimente, le putem incorpora in diverse retete, astfel incat sa fie pe placul lor.“, declara Nicoleta Tupita, specialist in nutritie Nestlé NESQUIK.

Designerul Diana Nicolaie debutează pe scena artistică cu o expoziție ieșită din tipare, curatoriată de Ioana Ciocan Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

In acelasi timp, fructele si legumele nu trebuie sa lipseasca din meniul zilnic al copilului tau. Acestea contin fibre, dar si o varietate de minerale si vitamine.

“Nu este de ajuns sa ii dai micutului lactate si fructe intr-o zi, pentru ca in urmatoarea sa le elimini din meniu. Este necesar sa ii oferi zilnic aceste alimente, intrucat numai asa va putea avea o alimentatie echilibrata care sa-i asigure o crestere sanatoasa. Obiceiurile corecte de alimentatie adoptate la varste fragede pot avea un impact benefic, pe termen lung, asupra stilului lor de viata.“ recomanda Nicoleta Tupita, specialist in nutritie Nestlé NESQUIK.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri