Din 2 decembrie, produsele din gama Deluxe vor ocupa din nou rafturile magazinelor Lidl.

Comunicat de presa

Pentru a adauga un plus de savoare sarbatorilor de iarna, Lidl aduce in Romania produse de lux la preturi accesibile. Astfel, romanii vor putea fi in pas cu cele mai noi tendinte din gastronomie si vor avea ocazia sa incerce preparate rafinate din diferite colturi ale lumii.

Gama de produse Deluxe cuprinde o combinatie ideala de dulciuri, sosuri speciale, preparate inedite si bauturi fine, care confera farmec meselor luate in familie. Aceasta a fost introdusa pentru prima data in Romania de catre Lidl anul trecut si a inregistrat un real succes in randul clientilor. Cu ajutorul produselor variate din gama Deluxe de la Lidl se poate pregati, cu un buget destul de mic, un meniu complet pentru masa de Craciun, asemanator cu cel servit in marile restaurante.

Astfel, se pot inlocui sau alterna retetele din carne de porc cu o rata umpluta (59,99 lei) sau cu o specialitate culinara pregatita din fazan salbatic (39,99 lei). Fructele de mare asezonate cu ulei de masline si busuioc (14,99 lei), somonul in aluat (24,99 lei), caracatita in stil spaniol (12,99 lei), inelele de creveti (24,99 lei) sau cocktail-ul de creveti uriasi (11,99 lei) vor fi delicatesele pe care le vor aprecia toti invitatii de la masa.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Promenada Mall, Mega Mall si Vulcan Value Center isi asteapta clientii cu surprize si premii de Paste TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Descoperă cum poți avea un bronz perfect și de lungă durată - AIVI COSMETICS îți propune Lirene Perfect TAN

Printre deserturile rafinate din gama Deluxe se numara tortul cu lichior de oua si frisca (27,99 lei), prajitura cu branza si ciocolata belgiana (19,99 lei), Mousse d’Amour (3,99 lei) sau inghetata de Craciun de diferite sortimente (8,99 lei). De asemenea, le poti oferi in dar celor dragi o varietate de dulciuri Deluxe. Cu un ambalaj elegant si un continut de calitate, pralinele cu menta (9,99 lei), pralinele asortate (17,99 lei), trufele cu cacao (6,99 lei), ciocolata pentru fondue (7,99 lei) si vestitii biscuiti italieni cu migdale – cantuccini – vor fi cadouri ideale de pus sub brad.

Si la capitolul „bauturi”, Lidl a pregatit o diversitate de vinuri si lichioruri, la preturi avantajoase. Vinul spumant Prosecco (24,99 lei), lichiorul de oua cu ciocolata si menta (24,99 lei) sau cel de portocale si vinurile rosii si albe de calitate sunt doar cateva dintre produsele care pot completa meniul special de sarbatori.

APIVITA: CREAT DE ALBINE ÎN FLORA GRECEASCĂ, DEZVOLTAT PRIN ȘTIINȚĂ HOMELUX și chef Jakob Hausmann ne oferă rețeta unei mese festive de Paște Îngrijirea și igiena pielii fragile a bebelușului: 7 obiceiuri de evitat

Permite-ti luxul sa incerci specialitati culinare rafinate la preturi accesibile si vino in magazinele Lidl incepand din 2 decembrie pentru a descoperi gama variata de produse Deluxe, care te va ajuta sa transformi masa de sarbatori servita alaturi de familie intr-un adevarat festin culinar.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri