13 Iunie 2013 publicat în Noutati 423 share-uri

Nivelurile ridicate ale complexului de vitamine B din XS Power Drink si amestecul de ingrediente puternice va ajuta sa fiti mereu in forma fara ca zaharul si caloriile sa va incetineasca metabolismul.

Comunicat de presa

Amway aduce, in exclusivitate pentru europenii cu un stil de viata activ, o excelenta sursa de energie in noul XS Power Drink, cu aromele Tropical Blast si Electric Lemon Blast. Inregistrand deja un mare succes in mai multe tari de pe glob, bautura XS Power Drink este acum disponibila si in Romania. Nivelurile ridicate ale complexului de vitamine B din XS Power Drink si amestecul de ingrediente puternice va ajuta sa fiti mereu in forma fara ca zaharul si caloriile sa va incetineasca metabolismul.

Fie ca strabateti cararile pe o bicicleta de munte, va croiti cu greu drum prin „jungla urbana” pe roti de 20 inch sau cautati aerul proaspat de munte, bautura XS Power Drink va ofera un nivel excelent de energie. Combinatia de ingrediente active din XS Power Drink nu se bazeaza pe zahar pentru a va conferi sursa de energie de care aveti nevoie sa va bucurati de viata la maxim in fiecare zi. Nivelurile ridicate ale complexului de vitamine B contribuie la reducerea oboselii si a extenuarii. In plus, faptul ca nu contine zahar inseamna un continut scazut de calorii, iar riscul unei caderi rapide dupa un efort scurt si intens este minim.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc?

Nu sunt multi cei care se pot relaxa in fiecare zi la plaja in cautarea valului perfect. Cu toate acestea, cu o explozie de energie si gust revigorant, bautura XS Power Drink va aduce acel sentiment de revitalizare pe plaja si va ajuta sa navigati, fara stres, pe tot parcursul zilei.

“Nu trebuie sa fiti un atlet fanatic pentru a va bucura de beneficiile bauturii XS Power Drink. Si eu sunt un surfer pasionat, dar nu pot sa petrec intotdeauna atat de mult timp pe plaja pe cat mi-as dori. De aceea, am vrut sa descopar o modalitate de a ma bucura de acel sentiment revigorant si in zilele extrem de ocupate. Cu XS Energy am acea sursa de energie de care am nevoie si ma bucur foarte mult ca o pot imparti si cu cei din Europa!”, isi explica misiunea David Vanderveen, Co-Fondator XS.

Bautura XS Power Drink este distribuita in exclusivitate de compania Amway. Pentru mai multe informatii accesati www.amway.ro. Pentru cele mai recente noutati privind XS Power Drink, va rugam sa vizitati pagina de facebook: www.facebook.com/XSEurope.
 

A contat cine a zbierat mai tare Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Examen suplimentar față de Evaluarea Națională pentru admiterea la liceu. Se va da pentru 50% dintre locuri

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri