Iata cateva aspecte importante pe care le-am invatat in relatiile mele precendente si odata invatate, mi-am jurat ca nu mai vreau sa le accept intr-o relatie cu un barbat.

CUPLU: Ce nu mai accept intr-o relatie

Nu mai accept...

3. Problema in relatia de cuplu: Refuzul de a comunica

Sincer, m-am saturat de barbati care nu sunt in stare sa comunice si sa aiba discutii mature in legatura cu problemele pe care le intampina sau le intampinam. Inainte sufeream, ma simteam vinovata, trimeteam mesaje si incercam sa il impac. Acum am sa fiu eu cea care ii tine usa deschisa si il invita sa plece. M-am saturat de copii.

4. Problema in relatia de cuplu: Sa fiu un substitut pentru mama lui

Recunosc, ma pricep sa am grija si chiar imi place. Dar… e o mare diferenta intre a oferi si a primi grija, atentie si iubire si a fi doar in rolul de a da. Asa incat, chiar m-am saturat de barbati care se asteapta ca eu sa fiu a doua mamica. Chiar Nu! Uite, e ok sa am grija de tine atunci cand nu te simti bine, dar chiar nu cred ca e ok ca tu sa profiti de partea grijulie din mine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Art Safari Kids se întoarce cu un program nou de artă pe gustul copiilor: ateliere, cursuri intensive și tururi ghidate 7 exerciții filosofice stoice pentru o viață mai fericită Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată

Citeste mai departe despre aspectele negative ale unei relatii de cuplu>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri