Iata cateva aspecte importante pe care le-am invatat in relatiile mele precendente si odata invatate, mi-am jurat ca nu mai vreau sa le accept intr-o relatie cu un barbat.

Si tot asa, nu am sa mai accept sa….

5. Problema in relatia de cuplu: Sa fiu comparata cu alte femei

Asta e chiar revoltator! Draga, daca iti place stilul acelei tipe, daca iti place ce hobbyuri are si crezi ca e mai buna decat mine, atunci ai toate motivele sa te intalnesti cu ea si nu sa pretinzi de la mine sa fiu altfel. Chiar nu imi vine sa cred cum in trecut am reusit sa ma intalnesc cu titpi care considerau ca este oportun sa imi faca tot felul de sugestii ca „fa si tu ca X”. Dar acum, dupa ce am devenit mai constienta, mi-am promis ca nu am sa mai las pe nimeni sa imi faca asta.

6. Problema in relatia de cuplu: Sa fiu fortata sa imi vorbesc prietenii de rau

Stii ce trebuie sa inteleaga viitorul meu iubit? Acesti prieteni mi-au fost pana acum alaturi la bine si la rau. Asta inseamna ca ei trebuie respectati, inseamna ca nu am sa ii exclud din viata mea pentru nimic in lume si ca in nici un caz nu am sa permit sa se vorbeasca urat de ei.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

7. Problema in relatia de cuplu: Sa fiu invinuita pentru trecutul meu

Da, poate ca am facut greseli, poate ca am facut alegeri de care nu sunt foarte mandra. Dar nu am facut cu totii asta? Si oricum ar fi, absolut nimic care ar justifica sa fiu invinuita pentru lucruri care s-au intamplat in trecutul meu. Sincer, sunt mandra de ceea ce am devenit astazi si nu am nevoie de confirmari din partea nimanui. Iar daca greselile sunt acelea care m-au adus aici, sunt mandra chiar si de acestea!


Daca iti plac articolele noastre, aboneaza-te la newsletterul Garbo.ro.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri