28 Octombrie 2016 publicat în Lifestyle 10 share-uri

Cititi una dintre cele mai frumoase declaratii de dragoste din ultima vreme:

Textul apartinand lui Andy Charrington si publicat in revista Elephant Journal este, poate, una din cele mai frumoase declaratii de dragoste pe care le-am citit in ultima vreme pe internet. Merita citita si impartasita cu voi toti:

Andy Charrington: Ce inseamna sa iubesti

via Elephantjournal.com

Sa iubesc inseamna sa ofer tot ce am. Mintea mea, timpul meu, inima mea, corpul meu, viata mea.

Probabil in aceasta ordine. Sa iau tot ceea ce face ca eu sa fiu eu si sa nu il dau pe degeaba, ci mai degraba sa ofer un drum inauntrul lui. Sa nu renunt la independenta mea ci mai degraba sa invit pe altcineva in a mea. Sa imi intind mainile, sa tin in ele visurile mele, nevoile mele si sa spun onest “ce este al meu este si al tau”.

Sa iubesti inseamna sa spui "imi pare rau".

Sa vad cum il ranesc pe cel de langa mine. Chiar si atunci cand nu intentionez. Sa spun “imi pare rau” inseamna ca inteleg de ce ceva doare. Chiar daca nu m-ar durea si pe mine. Sa spun “imi pare rau” inseamna sa recunosc durerea pe care o cauzez si sa fac tot ce pot ca sa nu fac iar. Fara resentimente, mandrie, atasament sau manie.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău? Uterul retrovers - ce înseamnă - detalii de la un medic ginecolog Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi foc?

Sa iubesti inseamna sa intelegi.

Nu sa fii de acord. Sa auzi nevoile dincolo de cuvinte si sa vezi lumea prin ochii iubitei tale. Sa raspunzi in modalitati pline de bunatate si consideratie, avand in vedere dragostea ta, inima si mintea ei.

Sa iubesti inseamna sa te gandesti atat la ea, cat si la tine.

Cateodata mai mult, cateodata mai putin. Insa in timp in echilibru. Sa fii pregatit sa faci primul pas, mai mult decat o singura data. Sa iti daruiesti dragostea gratis, fara conditii sau reguli, si sa iti petreci viata ta invatand mai multe despre ea.

Sa iubesc inseamna sa imi ofer corpul.

Sa ofer tot ce pot mai bun din forma mea fizica. Sa am incredere, sa las sa plece si sa fiu tot ce se afla inauntrul meu. Sa imi exprim dragostea prin atingerea si sarutul meu. Insa daruindu-mi corpul, imi ofer si angajamentul, juramantul meu ca sunt aici, ca “te vad” si “te vreau”. Trupul meu nu este doar trupul meu. Promisiunea mea este sa o doresc pe ea la fel de mult cat ii doresc pasiunea.

Dicționar de vise: Ce înseamnă când visezi șobolani? Bullying in randul copiilor – preventie si sfaturi Parenting constient (mindful parenting) – recomandari si sfaturi

Citeste continuarea pe pagina urmatoare


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri