Un gand bun este o comoara. Cele mai frumoase Mesaje si Urari de Sfantul Dimitru pe care sa le trimiti celor dragi!

26 Octombrie 2016 publicat în Lifestyle 19 share-uri

Un gand bun si o urare din suflet valoreaza mai mult decat toate comorile din lume. Fa-i fericiti pe cei dragi care poarta numele Dumitru, fa-i sa se simta speciali si iubiti de ziua numelui lor trimitandu-le o urare din suflet!

Pe 26 octombrie, in calendarul crestin ortodox este consemnata sarbatoarea sfantului Dumitrie (Izvoratorul de Mir), una dintre cele mai indragite si frumoase sarbatori crestine. In plus, in ziua de 27 octombrie este cinstit un alt sfant mare, sfantul Dimitrie Basarabov. Sunt multi romani care poarta acest nume sfant si care astazi isi serbeaza ziua onomastica: Dumitru, Mitica, Dimitri / Dimitre, Dimitrie, Mitru, Mitrea, Mitu, Mitache, Dumitrica, Dumitrache, Dumitra, Dumitrana, Dumitrita, Demetra si Dumitrica.

Daca vreti sa ii felicitati cu ocazia zilei numelui lor, iata o colectie cu urari si mesaje de sfantul Dumitru mai multe decat potrivite, pe care le puteti darui si trimite mai departe. Un gand bun si o urare din suflet valoreaza mai mult decat toate comorile din lume! Fa-i fericiti pe cei dragi care poarta numele Dumitru, fa-i sa se simta speciali si iubiti de ziua numelui lor trimitandu-le o urare adevarata!

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. ”Un elev exemplar” – presa sârbă despre adolescentul care a deschis focul într-o școală din Belgrad Un broker AVBS Credit a intermediat anul trecut un volum de credite în valoare de aproape 11 milioane de euro Un mix perfect pentru frumusețea pielii, părului și unghiilor tale

Mesaje si Urari de La Multi Ani de Sfantul Dumitru

Foto: izzzy71 /Shutterstock

Dragul meu/ draga mea, sfantul Dumitru sa te calauzeasca intotdeauna si sa-ti indrume pasii pe cararea vietii! La Multi Ani cu drag, cu bucurie si cu multa dragoste!

In aceasta zi sfanta, iti doresc sa ai parte numai de clipe frumoase, de zile luminoase si aducatoare de fericire, de prezenta celor dragi in viata ta, de imbratisari calde si speranta sincera ca totul va fi cat se poate de bine pentru tine. Te iubesc!

Iti doresc tot binele din lume de ziua numelui tau si fie ca sfantul Dumitru, cel care mi-a luminat viata prin prezenta ta, sa te ocroteasca si de acum incolo si sa iti daruiasca sanatate, ani lungi si bucuria de a fi!

Nu am uitat. Astazi este ziua ta, ziua numelui tau, si de aceea vreau sa iti multumesc ca esti cel mai bun prieten pe care Dumnezeu mi l-a daruit vreodata. Ma simt binecuvantat si iti multumesc ca existi. La Multi Ani, Dumitru/ Dumitra!

Un program creat de trei elevi din Hunedoara va rula pe Staţia Spaţială Internaţională Un nou spectacol legendar marca Lord of the Dance la Sala Palatului din București NOUA INAUGURARE DIN INIMA BUCUREȘTIULUI ESTE UN CAPITOL NOU PENTRU FIECARE DIN NOI

Nu ai doar cel mai frumos nume din lume, dar esti si cel mai frumos om de pe pamant! M-ai invatat cum sa iubesc si acest lucru nu o sa-l uit niciodata! Esti sufletul si viata mea. Te iubesc!

Sper ca sarbatoarea Sfantului Dumitru sa iti aduca in dar bolta de pe cer cu toate visurile tale implinite si fiecare raza de soare care se coboara pe fruntea ta sa fie plina de speranta si de fericire. Sa te bucuri de numele sfant si minunat pe care il ai!

I-am cerut lui Dumnezeu sa imi dea pe cineva care sa imi fie suflet pereche in viata si sfantul Dumitru mi te-a dat pe tine. Fie ca sfantul numelui tau sa-si pogoare harul asupra ta si sa-ti lumineze toate zilele vietii tale de acum incolo!

Dumitre draga, daca nu ai fi tu, noi cu cine am mai chefui? Sa ne traiesti, sa infloresti, sa ne iubesti si sa ne cinstesti cu drag! Noi, prietenii tai dragi, te iubim si te petrecem mai tarziu de ora 10!

TOMMY HILFIGER ȘI SHAWN MENDES COLABOREAZĂ PENTRU O COLECȚIE VIZÂND UN VIITOR MAI BUN CU CLASSICS REBORN PENTRU PRIMĂVARA 2023 Vortex polar în Europa. Iarna revine în forță, la mijlocul primăverii, în vestul, centru, sudul și estul continentului Alimentația copiilor, ca un parc de distracții – sfaturile prof. univ. Răzvan Cherecheș

Mai multe Mesaje si Urari de Sfantul Dumitru pe pagina urmatoare


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri