30 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Descopera care sunt cele 25 de reguli ale dragostei care fac ca relatia ta sa devina o relatie fericita, plina de armonie si implinire!

11. Nu te certa niciodata in public, ci manifesta-ti public afectiunea.

12. Dati-va intalnire unul cu celalalt chiar daca sunteti impreuna de ani de zile. Acest lucru mentine dragostea vie.

13. Aratati sexy unul pentru celalalt, acest lucru incluzand si un abdomen plat. Doar pentru ca te afli intr-o relatie nu inseamna ca ar trebui sa te neglijezi si sa arati neingrijit/a.

14. Fa complimente partenerului chiar daca este un obicei frecvent sau un lucru dificil pentru tine. Complimentele sunt modalitatea cea mai buna de a multumi cuiva special pentru efortul pe care l-a facut pentru tine, indiferent de cat de mic ar fi acesta.

15. Celebrati zilele speciale. Aniversarile si zilele de nastere se pot repeta de prea multe ori, insa tocmai aceste evenimente importante sunt cele care creeaza amintiri.

16. Niciodata nu incerca in mod intentionat sa iti faci partenerul sa se simta rau. Va lasa o cicatrice durabila care poate rani relatia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Caria dentară – ce este și cum se tratează

17. Invata sa ierti fara sa porti ranchiuna. Oricat de greu ar fi, iertarea este una din calitatile iubirii adevarate ce conteaza cel mai mult intr-o relatie.

18. Respecta-ti partenerul din toata inima.

19. Intelege ca partenerul tau poate placea si pe altcineva. Este un gand dificil, insa daca tu poti admira pe altcineva, la fel poate si partenerul tau.

20. Ai incredere in partenerul tau si in instinctele tale, chiar daca altii spun altceva.

21. Niciodata sa nu va vorbiti de rau unul pe altul chiar daca sunteti tentati, din manie sau frustrare.

22. Invatati sa petreceti timp de calitate unul cu celalalt. Nu exista o modalitate mai buna de a va indragosti unul de celalalat pe masura ce relatia evolueaza.

23. Purtati-va ca niste copii din cand in cand. Cateva batai cu pernele nu pot face rau nimanui niciodata. Va pot ajuta insa pe amandoi sa va bucurati de relatia voastra.

Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

24. Fii spontan/a in afectiunea ta. Nu astepta intotdeauna ocazii sau momente speciale pentru a-ti exprima dragostea. Surprizele spontane sunt intotdeauna mai fericite decat surprizele planuite.

25. Orice merge! Nicio relatie nu este la fel cu o alta. In loc sa inveti din relatia altcuiva, invata din succesele si esecurile propriei relatii.

Sursa: www.lovepanky.com

Iti recomandam si Regulile Dragostei by Barton Goldsmith


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri