30 Octombrie 2013 publicat în Lifestyle 2 share-uri

Descopera care sunt cele 25 de reguli ale dragostei care fac ca relatia ta sa devina o relatie fericita, plina de armonie si implinire!

Aceste 25 de reguli ale dragostei circula de ceva timp in lumea internetului sub forma de viral, fiind preluate de nenumarate site-uri si bloguri. Desi nu gasim specificata nicaieri sursa originala sau cine este autorul real al acestor reguli, mentionam ca noi le-am gasit pe www.lovepanky.com:

25 de reguli pentru o relatie fericita si implinita

1. Fa tot posibilul sa iti iubesti partenerul neconditionat chiar daca pare greu sa nu fii egoist/a.

2. Gandeste din perspectiva partenerului tau atunci cand vine vorba de chestiuni ale inimii.

3. Pune capat unei certe cat mai curand posibil chiar daca a-ti imbratisa partenerul este ultimul lucru pe care-l ai in minte.

4. Fa dragoste in mod frecvent, insa niciodata nu-ti aloca un timp anume pentru asta. A programa actul sexual il poate face sa se transforme intr-o sarcina neplacuta.

Foto Dragoste matura via Shutterstock

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Începe distribuția alimentelor de la UE. Cine le poate primi ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare

5. Comunicati unul cu altul si evoluati impreuna in dragoste, insa niciodata nu lasati lipsa de comunicare sa va separe pe masura ce trec anii.

6. Invatati sa acordati spatiu celuilalt pentru a deveni o fiinta mai buna. Chiar si in cea mai apropiata dintre relatii, este nevoie ca din cand in cand partenerii sa petreaca un timp singuri. Astfel, va interveni sentimentul de dor si fiecare va simti lipsa celuilalt.

7. Nu va luati niciodata unul pe celalalt de bun. Aceasta este calea cea mai sigura de a cadea prada aventurilor si certurilor.

8. Spune o minciuna alba cand trebuie, mai ales daca este o minciuna mica care nu va schimba relatia ta, ci il va face pe partenerul tau sa se simta fericit.

9. Niciodata nu te feri de critica pozitiva. Atata timp cat spui ceea ce spui intr-o maniera constructiva, acest lucru il va ajuta pe partenerul tau sa devina o persoana mai buna.

Durex România lansează SafeToPlayHub, cea mai mare campanie de educație sexuală de la noi din țară Caria dentară – ce este și cum se tratează PetExpo, cel mai important târg dedicat animalelor de companie, are loc între 19-21 Mai la ROMAERO Băneasa

10. Fii umarul de sprijin al celuilalt, indiferent de orice. Timpurile grele sunt fazele cele mai pline de incercari ale unei relatii. Fii alaturi de partenerul tau. Atunci cand furtuna se va sfarsi, dragostea va straluci mai tare.


Foto homepage: dragoste, libertate via shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri